mano prie sporto klubo vaikai perbreze visa sona

maniske prie sporto klubo vaikai subraize
bet tam ir yra kasko nors ir brangiai kainuoja...

maniske prie sporto klubo vaikai subraize
bet tam ir yra kasko nors ir brangiai kainuoja...

Yra ir man buvę, kad mašinos galo dalis buvo šalia šaligatvio ir nukentėjo bagažinė. Kažkam užkliuvo ir praeinant perbrėžė visą.

QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 18, 23:13)

Kad čia man atrodo labiau iš keršto buvo. Vis kurą nupildavo iš mūsų, tai MB padarė taip, kad neįeitų į baką. Tai sugalvojo kaip kitaip pakenkt

O šiaip aš irgi nieko stengiuosi nepalikti ant akių

Pas mus kieme yra buves atvejis , kai kazkokie priekvaisos 6- iems automobiliams galinius valituvus yra nurove
O kad masinas pabraizo, tai cia jau yprasta

O kad masinas pabraizo, tai cia jau yprasta

tie subraizymai kartais visai neblogai pasisalina, tik reikia rankas tureti
Mes su broliu jo ex masiniuka sutvarkem be perdazymo, buvo vinimi visas sonas praeitas. Is oficialaus atstovo gavome automobiliui nedideli buteliuka dazu visokiems nedideliems nudauzymams uzdazyti. Isvalem vaitspiritu ibrezima ir atsargiai 3 sluoksniais uzdazem, po to suslifavom ir masinele nupoliravom. Ibrezimo kaip nebuta !!! Bet reikia labai didelio kruopstumo ir kantrybes
Brolis dabar draugams padeda tokius ibrezimus pasalinti.

O kiek kainuotu sutvarkyti ne dideli ibrezima, padryta su pagaliuku ant masinos kapoto?

Man tik gala uzkabines kazkas.. purvu istepliojes nuvare.. buciau nepastebejus.. bet nu... svari masina buvo..o cia gabalas purvo.. nuvaliau..o ten uzkabinta.. ir tai svetimam kieme vyko. niekam masina tikrai netrukde... net daug vietos palikau gale stovinciai masinai.. bet matyt per mazai buvo 2metru.
Man taip jau tris kart bamperį kabino ir pabėgo. Jau pripratau ir susitaikiau, kad tai kone neišvengiama