Įkraunama...
Įkraunama...

Specialiai subraižyti automobiliai

mano prie sporto klubo vaikai perbreze visa sona doh.gif
Atsakyti
maniske prie sporto klubo vaikai subraize doh.gif bet tam ir yra kasko nors ir brangiai kainuoja...
Atsakyti
maniske prie sporto klubo vaikai subraize doh.gif bet tam ir yra kasko nors ir brangiai kainuoja...
Atsakyti
Yra ir man buvę, kad mašinos galo dalis buvo šalia šaligatvio ir nukentėjo bagažinė. Kažkam užkliuvo ir praeinant perbrėžė visą. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 18, 23:13)
unsure.gif tas ir yra, kad tamsoje juk nematyti, kokios vertės turtas guli. Jau geriau nieko nelaikyti, iš viso nieko. Aš net nelaikau mineralinio butelio, nes žiemą gali užšalti, o šiaip - maža ką troškins, išmumš langą ir atsigaivins. Koks nors bomžas ar girtuoklis doh.gif

Kad čia man atrodo labiau iš keršto buvo. Vis kurą nupildavo iš mūsų, tai MB padarė taip, kad neįeitų į baką. Tai sugalvojo kaip kitaip pakenkt g.gif
O šiaip aš irgi nieko stengiuosi nepalikti ant akių schmoll.gif
Atsakyti
Pas mus kieme yra buves atvejis , kai kazkokie priekvaisos 6- iems automobiliams galinius valituvus yra nurove blink.gif
O kad masinas pabraizo, tai cia jau yprasta cool.gif
Atsakyti
tie subraizymai kartais visai neblogai pasisalina, tik reikia rankas tureti wink.gif Mes su broliu jo ex masiniuka sutvarkem be perdazymo, buvo vinimi visas sonas praeitas. Is oficialaus atstovo gavome automobiliui nedideli buteliuka dazu visokiems nedideliems nudauzymams uzdazyti. Isvalem vaitspiritu ibrezima ir atsargiai 3 sluoksniais uzdazem, po to suslifavom ir masinele nupoliravom. Ibrezimo kaip nebuta !!! Bet reikia labai didelio kruopstumo ir kantrybes wink.gif Brolis dabar draugams padeda tokius ibrezimus pasalinti.
Atsakyti
cool.gif jo, mums pardavimo aikštelėje sutvarkytą ir perdažytą automobilį subraižė-įtariam kas, matyt kaina netiko ir bandė taip nusimušti doh.gif ...ale gudrūs, nužiūrėjo kuri vieta neapimama stebėjimo kamerų ten ir patvarkė mad.gif...aišku, nukentėjom ir mes, ir aikštelės sargas unsure.gif ...
Atsakyti
nieko sau metodai
Atsakyti
O kiek kainuotu sutvarkyti ne dideli ibrezima, padryta su pagaliuku ant masinos kapoto?
Atsakyti
blink.gif kokie baisus dalykai... nesuvokiama protu,kaip galima niokoti svetima turta.
Man tik gala uzkabines kazkas.. purvu istepliojes nuvare.. buciau nepastebejus.. bet nu... svari masina buvo..o cia gabalas purvo.. nuvaliau..o ten uzkabinta.. ir tai svetimam kieme vyko. niekam masina tikrai netrukde... net daug vietos palikau gale stovinciai masinai.. bet matyt per mazai buvo 2metru.
Atsakyti
Man taip jau tris kart bamperį kabino ir pabėgo. Jau pripratau ir susitaikiau, kad tai kone neišvengiama sad.gif
Atsakyti