Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(aneizza @ 2008 07 03, 00:34)
tai patiks orchems

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2008 07 03, 01:01)
Turiu klausima, ir pas mane ir pas mama, tarp lapeliu kur leidzia ziedkociu orchidejos isaugino lapukus, na ir auga taip tarsi nauja orchideja, lapukas po lapiuko. Tai cia vaikiuka augina ar kaip? Ar bus galima atskirti ta vaikiuka jam paaugus? Kiek jis turi paaugti, kaip atskirti? Aciu uz atsakyma  4u.gif

Bus galima ji atskirti, tik sulauk kol ji uzaugins keleta saknyciu po 3-5 cm. Okaip atskirti nezinau, pas mane irgi auga. LAbai jau jis priauges prie mamos. gal veliau jis atsiskirs ir bus lengva blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif
QUOTE(laizanika @ 2008 07 03, 01:01)
Maniskes taip pat.Ji stovi ant vakarines palanges. Diena saules nera, vakare tarp namu islenda keliom valandom bet jau neryski ir nekenksminga, tai jai labai patinka  thumbup.gif  Ji pas mane tokia daugiaziede, pastoviai daugybe ziedkociu prileidzia. Dbar yra isleisti du stiebai ir ant ju mazu ziedkociuku kokie 7  bigsmile.gif  Kai suzydes  wub.gif

Turiu klausima, ir pas mane ir pas mama, tarp lapeliu kur leidzia ziedkociu orchidejos isaugino lapukus, na ir auga taip tarsi nauja orchideja, lapukas po lapiuko. Tai cia vaikiuka augina ar kaip? Ar bus galima atskirti ta vaikiuka jam paaugus? Kiek jis turi paaugti, kaip atskirti? Aciu uz atsakyma  4u.gif

bet ir darbštuolė bigsmile.gif
na jei jau vaikučiai auga, tai lai ir auga sau į sveikatą kol užsiaugins savo šaknikes mirksiukas.gif
Atsakyti
tai kaip supratau is diskusiju, fanelopsiai nemegsta tiesiogines saules. As ka tik palaisciau, leidau vendeniui nubegti, bet vazonelis nerasoja, o buvau skaicius, kad is rasojimo supranti, kada laistyti vel g.gif mano ir cambria ir fanelopsis stovi ne ant tiesiogines saules. O cambriai gal reiketu tiesiogines? Nes ant vieno lango, rytinio, buna kelias valandas tiesiogine saule, nu bet labai jau kaitri, bijau kazkaip ten deti g.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 07 03, 09:40)
tai kaip supratau is diskusiju, fanelopsiai nemegsta tiesiogines saules. As ka tik palaisciau, leidau vendeniui nubegti, bet vazonelis nerasoja, o buvau skaicius, kad is rasojimo supranti, kada laistyti vel  g.gif  mano ir cambria ir fanelopsis stovi ne ant tiesiogines saules. O cambriai gal reiketu tiesiogines? Nes ant vieno lango, rytinio, buna kelias valandas tiesiogine saule, nu bet labai jau kaitri, bijau kazkaip ten deti  g.gif

TU ja pamirkei? Jei taip,tai rasa atsiras veliau,kai vanduo prades garuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 07 03, 09:43)
TU ja pamirkei? Jei taip,tai rasa atsiras veliau,kai vanduo prades garuoti  mirksiukas.gif

nepamirkiau blush2.gif Tik paliejau. tai gerai, pamirkysiu po keliu dienu wub.gif Aciu. O kaip del saulytes?
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 07 03, 10:08)
nepamirkiau  blush2.gif  Tik paliejau. tai gerai, pamirkysiu po keliu dienu  wub.gif  Aciu. O kaip del saulytes?

tiesiogines saulės nemegsta nei phalikai nei cambrios
Atsakyti
noriu Vilniuje nusipirkt orchideju savo namams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 07 03, 10:17)
noriu Vilniuje nusipirkt orchideju savo namams  wub.gif

apsilankykite ermitaze ten gal ka rasite
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 07 03, 10:21)
apsilankykite ermitaze ten gal ka rasite

Vilniuje gyvenu, žinau kur prekiaujamos šios gėlės, aš noriu isigyti iš SM , pigiau ir manau kokybiškesnės negu parduotuvėse g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 07 03, 10:27)
Vilniuje gyvenu, žinau kur prekiaujamos šios gėlės, aš noriu isigyti iš SM , pigiau ir manau kokybiškesnės negu parduotuvėse 

kažkaip abejoju dėl pigumo g.gif bent jau aš savosios nuo leliuko augintos nė už jokius pinigus neparduočiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 07 02, 19:02)
o as vakar persodinau vakar ta savo geltonaji falenopsi, kur lapai nuleipe neaisku nuo ko buvo. kai istraukiau is vazono pamaciau kad teks pasalint beveik visas saknis doh.gif  o jos taip graziai augo ax.gif

user posted image  user posted image

persodinejau ir nauja dendrobi, kuri pirkau uz....8 Lt blush2.gif  atrode jis pusetinai bet man substratas nepatiko, i kuri jis buvo pasodintas, toks kazkoks 'nusibaiges'  biggrin.gif  tiesa, oriniu saknu nerasta pas ji buvo, o tos, kur i zeme sulindusios, tai visai geros. bet kiek vargau, kol nukrapsciau kiminus nuo dendrobio doh.gif  ir kaip juos ten ikisa i pati viduri, kad paskui reik kankintis ax.gif
va mano naujokas

user posted image user posted image
user posted image

ar esat kuri dendrobi persodinejus? jau sunku to substrato prikist i tarpus tarp saknu tai  doh.gif  saknu daug, susipyne visos, ir neina niekaip to substrato ipilt tarp ju... nu vargau zodziu as vakar smile.gif

As irgi taip pat vargau doh.gif O saknu sakneliu pas ji buvo doh.gif Persodinau as ji i didesni vazonika,nes senam tai praktiskai vien saknys ir buvo,substratas tik ant pavirsiaus kiek buvo ir viskas. O i koki substrata sodinot dendrobi? As i extra substrata,ir jam visai patinka jame gyvent thumbup.gif
Atsakyti