Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

merginos, gal žinot, kur rasti info apie baudas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 03, 18:51)
o as zinokit esu dabar labai pikta ant istatymo liepiancio pradedanciam nevirsyt 70 g.gif  siandien vaziavau link vilniaus geru placiu uzmiescio keliu- i abi puses begales masinu ir aplenkt praktiskai labai sudetinga- tai susidare toookia eile vaziuojanciu ant 70, nes priekyje dardejo moteriske su siuo zenkleliu doh.gif  ir gaunas kad zmogus laikydamasis istatymo sudaro labai palankias salygas susidaryt avarinem situacijom, nes zinot ne visiems uztenka kantrybes dardet tokiu greiciu ir prasideda lenkimai is nervu, tada stabdo ir is priekio atvarantys ir tie kuriuos lenkia, nu zodziu, nezinau ar supratot ka cia bandziau paporint, nu bet nervas eme nerealiai blush2.gif  tiesa sakant labai dziaugiuos, kad man sio zenklo nebereik blush2.gif

Uz miesto niekada nesu vaziavusi 70,nors ir su zenkleliu,vaziavau kaip visi,niekam netrukdziau,o kai tik tik pradejau vairuoti tokiais atvejais rodydavau posuki ir traukdavausi i kelkrasti,kad galetu lenkti,ir aplamai laikydavausi desiniau,o ne gatves vidury,ka daznai 70-tukininkai daro-atseit as vaziuoju kaip man reikia o jus visi kaip norit,ne mano problemos.O ket yra punktas apie trukdyma eismui kaip apie pazeidima...
Papildyta:
QUOTE(Gardee @ 2008 08 03, 19:39)
merginos, gal žinot, kur rasti info apie baudas?  ax.gif

KET knygeleje (paprastai buna gale),arba internete (visagalis google'as...) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 08 03, 19:47)

KET knygeleje (paprastai buna gale),arba internete (visagalis google'as...) smile.gif

taip, jau radau visagaliame biggrin.gif (KET'as pas mane senas, man reik naujos info)
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 08 03, 20:47)
Uz miesto niekada nesu vaziavusi 70,nors ir su zenkleliu,vaziavau kaip visi,niekam netrukdziau,o kai tik tik pradejau vairuoti tokiais atvejais rodydavau posuki ir traukdavausi i kelkrasti,kad galetu lenkti,ir aplamai laikydavausi desiniau,o ne gatves vidury,ka daznai 70-tukininkai daro-atseit as vaziuoju kaip man reikia o jus visi kaip norit,ne mano problemos.O ket yra punktas apie trukdyma eismui kaip apie pazeidima...
Papildyta:

ne nu tai ta moteriske ne ant 70 vaziavo, o ant kokiu 80 lotuliukas.gif bet tai zinai kai gatve tokia kad visi tikrai ant 100 vaziuotu tai vistiek pikta smile.gif o 70-tukininkai kelkrascio bijo- ta tai jau tikrai pastebejau tongue.gif o idomu kaip baustu policija jei pamatuotu greity lenkiant ax.gif ? ar taip jiems matuot negalima? nes daznai pastebejau kad lenkiant greitis pasoka ir iki 130, kai reik laabai greit pasisalint is antros juostos- tai cia jau gautus kad ir teises atimt gali unsure.gif ?
Atsakyti
tokiais atvejais rodydavau posuki ir traukdavausi i kelkrasti,kad galetu lenkti

taip taip, va šį variantą žino visi vairuotojai smile.gif jei aš negaliu važiuot greičiau nei visas pulkas juda, tai visada rodau posūkį ir pasitraukiu labiau į dešinę. tada paskui mane važiuojantys žino, jog nedidinsiu greičio ir leidžiu saugiai mane lenkti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Gardee @ 2008 08 03, 19:39)
merginos, gal žinot, kur rasti info apie baudas?  ax.gif

gi kaip tik šios temutės pirmame psl įdėjau nuorodą į baudas mirksiukas.gif
Atsakyti

bet tai kaip kvailai dabar pasijaučiau ax.gif aš tai neviršiju greičio, važiuoju max kiek galima blush2.gif

QUOTE(Nestta @ 2008 08 03, 20:11)

gi kaip tik šios temutės pirmame psl įdėjau nuorodą į baudas mirksiukas.gif

sorry, nepastebėjau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardee: 03 rugpjūčio 2008 - 19:18
QUOTE(Gardee @ 2008 08 03, 21:17)
bet tai kaip kvailai dabar pasijaučiau  ax.gif aš tai neviršiju greičio, važiuoju max kiek galima  blush2.gif
sorry, nepastebėjau  blush2.gif  ax.gif

zinok visi vairuotojai vaziuojantys is paskos tada taves nekencia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mane tai dar ipatingai nervina zmogai- vadinamieji sodininkai kurie vaziuoja mieste ant 50, nors toj atkarpoj visur aiskiai iskabintas zenklas 70 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 03, 20:20)
zinok visi vairuotojai vaziuojantys is paskos tada taves nekencia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  mane tai dar ipatingai nervina zmogai- vadinamieji sodininkai kurie vaziuoja mieste ant 50, nors toj atkarpoj visur aiskiai iskabintas zenklas 70 ax.gif

na taip blush2.gif bet aš visad važiuoju tik pirma juosta ir sakau sau, lai lenkia, kam reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 03, 20:20)
mane tai dar ipatingai nervina zmogai- vadinamieji sodininkai kurie vaziuoja mieste ant 50

doh.gif oi tokių važiakų ir aš bijau doh.gif kartą važiuoju iš paskos žiguliuko, o tas pagrindiniame kelyje ties sankryža (tiksliau ten buvo šalutiniai keliai) ėmė ir sustojo. ir nesuprasi ką daro.. porą minučių stovi, nei posūkį rodo ar dar ką blink.gif imu lenkt jį, o tas be jokių posūkių tik fyst į kairę ir suka blink.gif doh.gif o kas man beliko- tik kirst per stabdžius karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nestta: 03 rugpjūčio 2008 - 19:37
QUOTE(Nestta @ 2008 08 03, 20:35)
doh.gif oi tokių važiakų ir aš bijau doh.gif  kartą važiuoju iš paskos žiguliuko, o tas pagrindiniame kelyje ties sankryža (tiksliau ten buvo šalutiniai keliai) ėmė ir sustojo. ir nesuprasi ką daro.. porą minučių stovi, nei posūkį rodo ar dar ką blink.gif imu lenkt jį, o tas be jokių posūkių tik fyst į kairę ir suka blink.gif  doh.gif  o kas man beliko- tik kirst per stabdžius karsta.gif

mane ir labai nervina vairuotojai, nerodantys posūkių doh.gif ypač, man, kaip pradedančiai, būna ir taip sunkoka viską pamatyt iš karto, o dar kai nerodo posūkių rikiuodamiesi, prieš sustojant ar prieš pradedant važiuoti, tai visai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 08 03, 21:33)
na taip  blush2.gif bet aš visad važiuoju tik pirma juosta ir sakau sau, lai lenkia, kam reikia  ax.gif

na matai kai kelias bent keliu juostu tai nieks ant tu 70-tukininku ir nepyksta, bet kai ne autostrada ir kiekviena kryptimi tik po viena juosta, o is priekio eismas irgi intensyvus tai aplenkt ne visada labai paprasta mirksiukas.gif bet siaip tai as nekaltinu tokiu zmogiuku- tik sakau kad kvailas tas istatymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 03, 20:50)
na matai kai kelias bent keliu juostu tai nieks ant tu 70-tukininku ir nepyksta, bet kai ne autostrada ir kiekviena kryptimi tik po viena juosta, o is priekio eismas irgi intensyvus tai aplenkt ne visada labai paprasta mirksiukas.gif  bet siaip tai as nekaltinu tokiu zmogiuku- tik sakau kad kvailas tas istatymas 4u.gif

ir kuo gi mes kalti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o jei rimtai, tai aš mieste, važiuoju 50-55km/h, bet tikrai yra važiuojančių daug lėčiau, yra kas ant 100 varo, gi visokių yra. reikia taikytis prie kitų važiuojant mirksiukas.gif na gal kažkada, kai jau turėsiu "stažą" ir aš keiksiu lėtuolius, bet kolkas būna labai nesmagu, jei važiuoju max leistinu greičiu, o kažkam nepatinka, lenkdamai atsisukę dar žiūri kaip į kokią ateivę ar nenormalią biggrin.gif
Atsakyti