Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamų svetainė

user posted image
Na sveikos naujuose namuose 4u.gif
Naujoms angelėlių mamoms- mes nelaukiam naujų, bet jei turi angeliuką junkis drąsiai, kartu lengviau 4u.gif
mes neprivalom visą laik verkti- mes galim sau leist but ir laimingom!!!!!!!
Atsakyti
Sveikutės.
Jetau, tiek dienelių nebuvau, o Žydra vis dar nieko neturi... Na, bet svarbu, kad jai viskas gerai. Perduokit linkėjimus, kas bendraujat e-mailu.
Lauksim naujo leliuko mūsų pulkelyje...
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 27, 20:41)
Na sveikos naujuose namuose 4u.gif
Naujoms angelėlių mamoms- mes nelaukiam naujų, bet jei turi angeliuką junkis drąsiai, kartu lengviau 4u.gif
mes neprivalom visą laik verkti- mes galim sau leist but ir laimingom!!!!!!!

Gražiai pradėjai temelę. Ačiū. smile.gif
Atsakyti
tylu unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas unsure.gif

Vaziuoju pas daktara unsure.gif Nieko neskauda, bet vistiek bijau unsure.gif

Iki, geros dieneles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valery @ 2008 06 28, 10:24)
Labas rytas  unsure.gif

Vaziuoju pas daktara  unsure.gif Nieko neskauda, bet vistiek bijau  unsure.gif

Iki, geros dieneles  mirksiukas.gif

kaip tai? a ko???
jis šiandien dirba? iš ryto?
kai grįši papasakosi unsure.gif
Papildyta:
Sveikute Ajuka.
Kaip mažulka wub.gif
Papildyta:
Dingai?
Atsakyti
Sveikutes, vel nauja temele thumbup.gif
ale merginos prisnekat tai zinokit ilgiausiai uztrunka skaityt, bet faina, isibendravom taip cia, smagu bigsmile.gif
mano mergyte sekmingai ir graziai auga, negaliu ja atsidziaugt ir vyrui dabar kazkokia vaiko isimylejimo stadija uzejo, negali jis ja atsigeret wub.gif faina matyt man tai ...
vakar vel baseine buvom, iprato plaukiot mazyte, labai patinka, tik tas antakalnio baseinas nelabai man ... ir toli vaziuot be masinos doh.gif nusitasau nerealiai su vaiku ant ranku, vakar po zygiu (po baseinu varem po pardes paslampinet) tai uzpakalio nebegalejau pakelt doh.gif kaip nescia jauciaus devinta menesi doh.gif nu sakau beveik nescia, su 4 men vaiku ant ranku doh.gif Bet samagu, kai pamatau mazytes sypsena, kokia laiminga ji, kai tampomes visur, atperka man viska tongue.gif neisivaizdavau, kad galima taip mylet vaika wub.gif
tik vel as del to svorio nerimauju, jau buvo priaugus iki 6,1kg, siandien pasveriau - 5,9kg ... O planavau primaitinima atidet iki liepos pabaigos, nes bulves dar neuzderejo namines doh.gif na kita savaite eisim pas gydytoja, tarsimes kaip cia daryt, nes siaip ji sveika ir stipri mergyte, gal dar galim laukt smile.gif
Pati pavargus jauciuos, noretusi atitrukt kazkaip nuo kasdienes rutinos .... Bet kol kas nenusimato, darbu iki kaklo ir MB daug dirbt reik. Bet savaitgaliais pasiilset ziuriu irgi neiseina, kazkaip ne tas kai isvaziuoji kazkur.
Zvelsa, kaip Tavo dukryte, ar nustate kas yra, nes taip rodos ir neparasei ..
Rugseje, nu nusipirk testuka, o tai labai labai noris geru naujienu is Taves wub.gif Siaip nuo 3sav jau turetu testukas rodyt, jei uzkibo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajuka: 28 birželio 2008 - 10:19
Sveikos, mergaites! 4u.gif ale jus pleputes nespeju paskui jus ax.gif
ir aplamai jau nusvariau niekur nespeju-jau nuo visu sveciu pavargau blush2.gif , o dar sesuo jau menesi gyvena tai vaikai ir kompo neuzleidzia tongue.gif

nu kaip ten musu Zydra niekaip neperi laukiam! o as galvojau dovana gaut blink.gif
Zvelsa o kas mergytei gal koks roto virusas labai dabar siauteja, beja nezinau siulo maze paskiepit, o kiti sako kad nereik tai va zmogau ir zinok kaip daryt g.gif

Ar jums taip buna kad toki pati sapna vis sapnuotumet? as negaliu vis kapus sapnuoju, o taip noreciau savo angeliuka susapnuot wub.gif jo tai nesapnuoju senai kazkada. vakar mano buvusi anyta mus aplanke tai labai verke schmoll.gif kazko ji labai sielvartauja gal sunui nekaip bet nesako verysad.gif tik verkia cry.gif

Man su vyru genekologu ir bajeris buvo senai dar jauna ir naivi buvau uzeinu i kabineta pamaciau kad vyras kaip neriau atgal lotuliukas.gif ir vel duris darau israudau tai jis ir labai jaunas taip pasimete kad manes ir netikrino blush2.gif

Stt kaip tavo pilvukas? ar jau apvalus?o kaip jauties?nepykina?
Atsakyti
Labas rytelis mirksiukas.gif As ka tik atsikeliau blush2.gif Cia turbut oras mane veikia,todel ilgai ir miegojau doh.gif
Atsikraustau ir as i naujus namucius,smagu su jum bendraut gathering.gif Aciu Rugsejei aciuks.gif
Isvaziuoju siandien pas draugus,nors trumpam istruksiu is namu thumbup.gif ,nes jau pradeda nusibost vienai tarp keturiu sienu doh.gif
Gero svaitgalio jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 06 28, 11:14)
Sveikutes, vel nauja temele  thumbup.gif
ale merginos prisnekat tai zinokit ilgiausiai uztrunka skaityt, bet faina, isibendravom taip cia, smagu  bigsmile.gif
mano mergyte sekmingai ir graziai auga, negaliu ja atsidziaugt ir vyrui dabar kazkokia vaiko isimylejimo stadija uzejo, negali jis ja atsigeret  wub.gif faina matyt man tai ...
vakar vel baseine buvom, iprato plaukiot mazyte, labai patinka, tik tas antakalnio baseinas nelabai man ... ir toli vaziuot be masinos  doh.gif nusitasau nerealiai su vaiku ant ranku, vakar po zygiu (po baseinu varem po pardes paslampinet) tai uzpakalio nebegalejau pakelt  doh.gif kaip nescia jauciaus devinta menesi  doh.gif nu sakau beveik nescia, su 4 men vaiku ant ranku  doh.gif Bet samagu, kai pamatau mazytes sypsena, kokia laiminga ji, kai tampomes visur, atperka man viska  tongue.gif neisivaizdavau, kad galima taip mylet vaika  wub.gif
tik vel as del to svorio nerimauju, jau buvo priaugus iki 6,1kg, siandien pasveriau - 5,9kg ... O planavau primaitinima atidet iki liepos pabaigos, nes bulves dar neuzderejo namines  doh.gif na kita savaite eisim pas gydytoja, tarsimes kaip cia daryt, nes siaip ji sveika ir stipri mergyte, gal dar galim laukt  smile.gif
Pati pavargus jauciuos, noretusi atitrukt kazkaip nuo kasdienes rutinos .... Bet kol kas nenusimato, darbu iki kaklo ir MB daug dirbt reik. Bet savaitgaliais pasiilset ziuriu irgi neiseina, kazkaip ne tas kai isvaziuoji kazkur.
Zvelsa, kaip Tavo dukryte, ar nustate kas yra, nes taip rodos ir neparasei ..
Rugseje, nu nusipirk testuka, o tai labai labai noris geru naujienu is Taves  wub.gif Siaip nuo 3sav jau turetu testukas rodyt, jei uzkibo

kaip faina negaliu - rankinukas nerealus wub.gif jei vaiką pati maitini ir jai dabar keturi mėnesiai, gali drąsiai laukt su primaitinimu iki šešių mėnesių, tik aišku viskas priklauso nuo vaikučio - matysi, jei jai bus mažoka, bet jei pienuko užtenka - laukt gali iki šešių mėn ramiai 4u.gif
QUOTE(zyzi @ 2008 06 28, 12:08)

Stt kaip tavo pilvukas? ar jau apvalus?o kaip jauties?nepykina?

labas'
pilvas auga, jau nemažas toks, priaugau apie du kilus, bet pilvas ogogo
jaučiuosi gerai - kaip nenėščia, nebepykina visai valgyt noriu daug, bet neleidžiu sau suskyst ir prisiryt, vakar leidau, tai dabar stengsiuos mažiau, nes apsirijau vakare ir ryte plius beveik kilas blink.gif
Mažiukas duodasi stipriai labai. nuo tada kai pradėjo judėt juntamai, kai vaikštau - manau miega, kai tik atsisėdu, kai atsilenkus nieko, kai normaliai tiesiai - taaaip spardyt pradeda, kad atrodo jam ten vietos nėr... sunerimstu kad per daug, bet kad pastoviai taip. Lelius skaito mano mintis labai - tik atsisėdu, nesukruta ir galvoju apie sukrutėjimą. tik pagalvoju iškart gaunu smūgį - smagu, bet bijau džiaugtis....
Atsakyti
QUOTE(zyzi @ 2008 06 28, 12:08)

Zvelsa o kas mergytei gal koks roto virusas labai dabar siauteja, beja nezinau siulo maze paskiepit, o kiti sako kad nereik tai va zmogau ir zinok kaip daryt g.gif

Ar jums taip buna kad toki pati sapna vis sapnuotumet? as negaliu vis kapus sapnuoju, o taip noreciau savo angeliuka susapnuot wub.gif

Man atrodo rase zvelsa, kad ne rotas.. As skiepijau nuo roto, nors atsiliepimu tai ivairiu yra. Darbe buvo pas mus praejes roto virusas, tai mano numyleta mergyte per ji reanimacijoj del dehidratacijos atsidure .. As nuspendziau skiepyt dar ir del to, kad as ne namiseda, varinejam vis kur nors blush2.gif tai nenoriu paskui gailetis jei pasigaus kur.. kokiam baseine doh.gif

QUOTE(STT @ 2008 06 28, 12:24)
smagu, bet bijau džiaugtis....

dziaukis, juk tai taip faina wub.gif tuos bum bum jaust wub.gif as jau imu pasiilgt to jausmo blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 06 28, 12:24)
kaip faina negaliu - rankinukas nerealus  wub.gif  jei vaiką pati maitini ir jai dabar keturi mėnesiai, gali drąsiai laukt su primaitinimu iki šešių mėnesių, tik aišku viskas priklauso nuo vaikučio - matysi, jei jai bus mažoka, bet jei pienuko užtenka - laukt gali iki šešių mėn ramiai  4u.gif

labas'
pilvas auga, jau nemažas toks, priaugau apie du kilus, bet pilvas ogogo
jaučiuosi gerai - kaip nenėščia, nebepykina visai valgyt noriu daug, bet neleidžiu sau suskyst ir prisiryt, vakar leidau, tai dabar stengsiuos mažiau, nes apsirijau vakare ir ryte plius beveik kilas  blink.gif
Mažiukas duodasi stipriai labai. nuo tada kai pradėjo judėt juntamai, kai vaikštau - manau miega, kai tik atsisėdu, kai atsilenkus nieko, kai normaliai tiesiai - taaaip spardyt pradeda, kad atrodo jam ten vietos nėr... sunerimstu kad per daug, bet kad pastoviai taip. Lelius skaito mano mintis labai - tik atsisėdu, nesukruta ir galvoju apie sukrutėjimą. tik pagalvoju iškart gaunu smūgį - smagu, bet bijau džiaugtis....

Kaip smagu wub.gif ,net susigraudinau ax.gif As jau pasiilgau sito jausmo...
Labai dziaugiuosi uz tave thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 06 28, 13:30)

dziaukis, juk tai taip faina  tuos bum bum jaust  as jau imu pasiilgt to jausmo 

džiaugsiuos ir pasiilgsiu tada kai leliuką turėsiu rankose, o dabar, deja, bet nenoriu priprastio, širdy giliai džiaugiuosi, bet protas neleidžia

QUOTE(deima26 @ 2008 06 28, 13:42)
Kaip smagu wub.gif ,net susigraudinau ax.gif  As jau pasiilgau sito jausmo...
Labai dziaugiuosi uz tave thumbup.gif

aš irgi šito jausmo ilgėjaus, o kai pradėjau jausti, bijau priprasti, bijau džiaugtis ir vis dar netikiu, kad nešioju savy vėl leliuką.... tikiuosi šįkart viskas bus gerai unsure.gif
Atsakyti