QUOTE(ajuka @ 2008 06 28, 11:14)
Sveikutes, vel nauja temele
ale merginos prisnekat tai zinokit ilgiausiai uztrunka skaityt, bet faina, isibendravom taip cia, smagu
mano mergyte sekmingai ir graziai auga, negaliu ja atsidziaugt ir vyrui dabar kazkokia vaiko isimylejimo stadija uzejo, negali jis ja atsigeret

faina matyt man tai ...
vakar vel baseine buvom, iprato plaukiot mazyte, labai patinka, tik tas antakalnio baseinas nelabai man ... ir toli vaziuot be masinos

nusitasau nerealiai su vaiku ant ranku, vakar po zygiu (po baseinu varem po pardes paslampinet) tai uzpakalio nebegalejau pakelt

kaip nescia jauciaus devinta menesi

nu sakau beveik nescia, su 4 men vaiku ant ranku

Bet samagu, kai pamatau mazytes sypsena, kokia laiminga ji, kai tampomes visur, atperka man viska

neisivaizdavau, kad galima taip mylet vaika
tik vel as del to svorio nerimauju, jau buvo priaugus iki 6,1kg, siandien pasveriau - 5,9kg ... O planavau primaitinima atidet iki liepos pabaigos, nes bulves dar neuzderejo namines

na kita savaite eisim pas gydytoja, tarsimes kaip cia daryt, nes siaip ji sveika ir stipri mergyte, gal dar galim laukt
Pati pavargus jauciuos, noretusi atitrukt kazkaip nuo kasdienes rutinos .... Bet kol kas nenusimato, darbu iki kaklo ir MB daug dirbt reik. Bet savaitgaliais pasiilset ziuriu irgi neiseina, kazkaip ne tas kai isvaziuoji kazkur.
Zvelsa, kaip Tavo dukryte, ar nustate kas yra, nes taip rodos ir neparasei ..
Rugseje, nu nusipirk testuka, o tai labai labai noris geru naujienu is Taves

Siaip nuo 3sav jau turetu testukas rodyt, jei uzkibo
kaip faina negaliu - rankinukas nerealus

jei vaiką pati maitini ir jai dabar keturi mėnesiai, gali drąsiai laukt su primaitinimu iki šešių mėnesių, tik aišku viskas priklauso nuo vaikučio - matysi, jei jai bus mažoka, bet jei pienuko užtenka - laukt gali iki šešių mėn ramiai
QUOTE(zyzi @ 2008 06 28, 12:08)
Stt kaip tavo pilvukas? ar jau apvalus?o kaip jauties?nepykina?
labas'
pilvas auga, jau nemažas toks, priaugau apie du kilus, bet pilvas ogogo
jaučiuosi gerai - kaip nenėščia, nebepykina visai valgyt noriu daug, bet neleidžiu sau suskyst ir prisiryt, vakar leidau, tai dabar stengsiuos mažiau, nes apsirijau vakare ir ryte plius beveik kilas
Mažiukas duodasi stipriai labai. nuo tada kai pradėjo judėt juntamai, kai vaikštau - manau miega, kai tik atsisėdu, kai atsilenkus nieko, kai normaliai tiesiai - taaaip spardyt pradeda, kad atrodo jam ten vietos nėr... sunerimstu kad per daug, bet kad pastoviai taip. Lelius skaito mano mintis labai - tik atsisėdu, nesukruta ir galvoju apie sukrutėjimą. tik pagalvoju iškart gaunu smūgį - smagu, bet bijau džiaugtis....