Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamų svetainė

Bus gerai STT bigsmile.gif bus leliukas wub.gif bus drauge mano Arielytei wub.gif
Atsakyti
labas rytas!!! nauji namuceu, smagu!!!
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 06 28, 11:14)
Rugseje, nu nusipirk testuka, o tai labai labai noris geru naujienu is Taves  wub.gif Siaip nuo 3sav jau turetu testukas rodyt, jei uzkibo

nu ka pas mane tokios naujienos- testo pirkt nereikia prasidejo mm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 28, 17:43)

ablomas! verysad.gif
Papildyta:
man skrandis sustojo! nuotaika dingo kai rugseje tokias zinias parase!
Atsakyti
ai , nu bim nieko viskas i gera, dabar visos spygos i zydra bus nukreiptos, tai kokiam antradieni gal jau geru naujienu sulauksim is jos
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 28, 18:02)
ai , nu bim nieko viskas i gera, dabar visos spygos i zydra bus nukreiptos, tai kokiam antradieni gal jau geru naujienu sulauksim is jos

rugseje, davai tu dar pabandisi ir gaminsi!!! ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
nu jei ka bim- ir as eisiu tuoj vemt lotuliukas.gif doh.gif , toks mano sirgimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 28, 16:43)

verysad.gif ot sudukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 28, 18:05)
nu jei ka bim- ir as eisiu tuoj vemt lotuliukas.gif  doh.gif , toks mano sirgimas ax.gif

ar banisi dar gamint? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 06 28, 14:12)
Bus gerai STT  bigsmile.gif bus leliukas  wub.gif bus drauge mano Arielytei  wub.gif

ai, bus kaip bus - ačiū...

QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 28, 16:43)

nu va verysad.gif žydra nepagimdė ir rugsėjė nepastojo .... nu tai kuri dabar greit ant žydros leliuko/??? kuriai pirmadienį ovuliacija - greitai kombinuokitės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 06 28, 17:20)
ar banisi dar gamint? ax.gif

nu greitu laiku ne schmoll.gif , gal kitam pavasari, nes nesinori kad sutaptu su dukrytes gimimo data ar mirimo metinem, o ziema kazkaip pilna virusu, tai norisi pasisaugot
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 28, 19:03)
nu greitu laiku ne schmoll.gif , gal kitam pavasari, nes nesinori kad sutaptu su dukrytes gimimo data ar mirimo metinem, o ziema kazkaip pilna virusu, tai norisi pasisaugot

as savo pirma ziema atnesiojau ir nieko, o su antra ziema gimdziau ir stai tau! verysad.gif
Atsakyti