Su pirmu is 7 ar 8 karto o va antra planuojam ir darbuojames jau 5men. tikiuosi, kad sitas bus sekmingas nebeilgai liko laukti tik iki savaites galo

QUOTE(rutguda @ 2012 06 25, 20:34)
Na bet kaip lengva sakyti,kad nereikia stresuoti,kai pacioms is pirmo kart pavyksta.
Suprantu,gal ramina, ale kad tas raminimas is zmogaus kuris to nepatyre yra tooooks skaudus.... 

Papildyta:
Pirmas nėštumas po pusmečio, o antro kolkas vis dar laukiam

pirmasis užkibo lygiai po metų planavimo, nuo ketvirto ciklo buvau pradėjus matuot ir BT ir OT daryt, visaip tas sėkmingąsias dienas gaut. Po to sugėriau vitaminų ciklą ir mečiau visus stebėjimus, nes galvojau jei dar porą mėn nepavyks- eisim darytis tyrimų ir ieškot kas ir kur.. tai tyrimų taip ir nebepasidarėm
antrasis užkibo iš pirmo karto
buvo nereali staigmena, nes visiškai to nesitikėjau, kad pirmas op ir YRA

antrasis užkibo iš pirmo karto

QUOTE(tolla @ 2013 11 11, 23:11)
Mes jau pusę metų bandome, kažkaip niekaip nepavyksta. Nuėjau pas daktarus-ovuliacija vyksta, bet rezultato nėra. Tai man toks gėdingas klausimas iškilo...pasimylėjus aš nusivalau spermą su servetėlėmis, gal nereikia taip daryti? Bet nejaugi visai šlapiai paskui gulėti?
pabandykit suniuko poza,kad sperma kuo giliau nueitu

as su 1 ir 2 pastojau is pirmo ciklo planavimo. Su 3

QUOTE(dovilyteee:) @ 2008 07 07, 09:27)
kaip Jums pasisieke

Papildyta:
QUOTE(Magda*** @ 2013 11 21, 06:44)
pabandykit suniuko poza,kad sperma kuo giliau nueitu
is 8 ciklo ir tai tik tada,kai nusprendem,kad jau nebeplanuojam, uztenka nervu 

reiketu pagulet kokias 20min ir kojas pakelt

Laba visoms esu naujokė šiame forume, bet prisidesiu prie planuojančių vaikiuką. Mums dabar treciasis ciklas laukiu nesulaukiu, kada galėsiu bėgti darytis testą. Tikiuosi šis ciklas bus sėkmingas. Esu pakankamai jauna man 22metai
, tačiau turiu cista kiešidėje tad daktaras liepė pabandyti pastoti tai vat dabar ir bandome.
Nuoširdžiai sveikinu tas, kurioms pavyko iškart

Esu is tu laiminguju, kur is pirmo karto pavyko
Nors jau ir ciklas ipusejes buvo, kai sumastem bandyt gandrus pasisaukt ir kontraceptines tabletes daug metu buvau gerus, nuo ko mmm issireguliave buvo ir gydytoja gasdino, kad pastot sunkiau bus
Matyt zirniukui jau laikas buvo, tai ir nekankino teveliu ilgai

Sveikos,Na mes su vyru 6metai be apsaugos...bet jau pavargom laukti ir tiketis kada jis pasirinks laika, tad nusprendem uzsiimti tuo rimtai netgi kelias datas turim kada reiktu daryti ir kada gimtu
bet tikiuosi kad pavyks iskart
arba labai pasitikim savo jegom

Mum pavyko is pirmo karto, labai laukiam savo stebuklelio
Netikiu nei koju pakelimais, nei tuo, kad reikia bandyt tam tikra poza. Jei lemta, maziukas ir taip uzkimba
Tik nereikia is karto begt i dusa

Netikiu nei koju pakelimais, nei tuo, kad reikia bandyt tam tikra poza. Jei lemta, maziukas ir taip uzkimba

QUOTE(Skicuke @ 2013 12 10, 12:24)
laba visoms. Negaliu nusėdėti vietoje,
šiandien parodė vaiduokliuką. Ryt bėgsiu pirktis kito testo ir žiūrėsiu ar niekur nepabėgo.
Tik turiu klausimą man vis skauda pilvo apačią taip kaip prieš mmm. Ar taip kam nors buvę?

Tik turiu klausimą man vis skauda pilvo apačią taip kaip prieš mmm. Ar taip kam nors buvę?

O is kelinto ciklo jums gavosi ?