Turiu klausimą ne į temą, bet gal greičiausiai šioj temoj atsakysit
Kur volioti vištienos krūtinėlę, norint paskui užpilti pievagrybių ir giretinėlės padažu? Jei džiūvėsiuose apvolioju, tai užpylus labai jau ištyžta džiūvėsiai, neskani masė pasidaro.. bare kiek pasiimu tokį kepsnį, tai toks jausmas, kad vištiena ant grotelių kepta, niekur nevoliota. aš kepsiu keptuvėj. ačiū
Na zinok man niekad neistyzta tas panadas. As voliuoju pirma miltuose,tada kiausiny ir dziuveseliuose. Viska reikia gerai prispausti kai volioji. Kiek dariau niekad nenusivyliau. Kartais net miltuos ne volioju ir vistiek gaunas.
QUOTE(lapute33 @ 2008 07 04, 14:44)
QUOTE(Briliantas @ 2008 07 04, 14:58)
http://public.fotki....picture014.html
Musu pietus snd silke su pomidorais ir grietine bei bulviu kose....
Musu pietus snd silke su pomidorais ir grietine bei bulviu kose....
QUOTE(aguonele @ 2008 07 04, 15:41)
Na zinok man niekad neistyzta tas panadas. As voliuoju pirma miltuose,tada kiausiny ir dziuveseliuose. Viska reikia gerai prispausti kai volioji. Kiek dariau niekad nenusivyliau. Kartais net miltuos ne volioju ir vistiek gaunas.
Man ir visad normaliai gaunasi .
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 07 04, 09:56)
mama juos vadina Kedainiu blynais
QUOTE(lapute33 @ 2008 07 04, 12:05)
bemiele tesla gali deti ko sirdis geidzia i idara, MB megstamiausi su voveruskom
QUOTE(upsikaz @ 2008 07 04, 15:26)
griūk negyvas
lekiu į turgelį, gal bus voveruškų
lekiu į turgelį, gal bus voveruškų
as jau buvau, neeeera
pas mus dar nemaciau nei karto siais metais turguj voverusku
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 04, 16:13)
pas mus dar nemaciau nei karto siais metais turguj voverusku
o pas mus jau maciau ir kokios stambios varysiu grybaut ryt
QUOTE(solo @ 2008 07 04, 15:34)
Turiu klausimą ne į temą, bet gal greičiausiai šioj temoj atsakysit
Kur volioti vištienos krūtinėlę, norint paskui užpilti pievagrybių ir giretinėlės padažu? Jei džiūvėsiuose apvolioju, tai užpylus labai jau ištyžta džiūvėsiai, neskani masė pasidaro.. bare kiek pasiimu tokį kepsnį, tai toks jausmas, kad vištiena ant grotelių kepta, niekur nevoliota. aš kepsiu keptuvėj. ačiū
Kur volioti vištienos krūtinėlę, norint paskui užpilti pievagrybių ir giretinėlės padažu? Jei džiūvėsiuose apvolioju, tai užpylus labai jau ištyžta džiūvėsiai, neskani masė pasidaro.. bare kiek pasiimu tokį kepsnį, tai toks jausmas, kad vištiena ant grotelių kepta, niekur nevoliota. aš kepsiu keptuvėj. ačiū
O tai padaza atskirai gaminsi ir tik po to uzpilsi, ar uzpylusi padazu dar kaitinsi? Jei bus ilgai padaze, tai aisku dziuvesiai isbrinks, bet, jei staigiam naudojimui, tai neturetu jokios mases jaustis Gali volioti ir i krakmola, selenas,sojos dziuvesius, jei paprasti nepatinka
QUOTE(Srove @ 2008 07 04, 16:16)
O tai padaza atskirai gaminsi ir tik po to uzpilsi, ar uzpylusi padazu dar kaitinsi? Jei bus ilgai padaze, tai aisku dziuvesiai isbrinks, bet, jei staigiam naudojimui, tai neturetu jokios mases jaustis Gali volioti ir i krakmola, selenas,sojos dziuvesius, jei paprasti nepatinka
Nu padažiuką pilsiu ant karšto kepsnio iškart valgymui. Nes apvoliojus kiaušinyje ir džiuvėsiuose, jis būna toks traškus, o užpylus padažo, esu pastebėjus, jokio trapumo nebelieka, klampi džiūvėsių masė. O jei kept niekur nevoliojant?
QUOTE(lapute33 @ 2008 07 04, 14:44)
berots mama tania kažkurioj temoj jau taip darė su dešrelėm ir spagečiais, tiik ji ne visus kišo ilgus.
Su tom voveruskom tai sunervinot juodai.NERA pas mus voverusku,dabar grybaukit ir siuskit man krepsiais,kol mafijos neuzsiundziau.
QUOTE(daividija @ 2008 07 04, 18:42)
Su tom voveruskom tai sunervinot juodai.NERA pas mus voverusku,dabar grybaukit ir siuskit man krepsiais,kol mafijos neuzsiundziau.
Lietuvelen varyk grybaut oj kaip seniai buvau grybaut kai gyvenau su mama tai kiekvienais metais varydavom, o cia aplinkui niekas nemegsta grybauti kartais uosvis isiruosia tai man reiks prie jo kada prisiblatint, bet jis nezino kur voveruskos vietu auga