Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime Vilmal Gustukui

QUOTE(papuga @ 2008 10 04, 22:12)
Bet kartok nuolat sau, kad viskas bus gerai. Mes irgi sau kartojam tai kiekvieną dieną. Tu stipri, Gustas dar stipresnis. Jūs nugalėsit ligą ir niekas jums nesutrukdys  didis.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2008 10 04, 13:49)
Laba,
deja,deja...Liga progresuoja...Pasak gydytoju,greit Gustukas nematys.Akytes aplipusios oksalatais. Kaulai,smegenys nepablogeje.Sirdeles veikla pamazu atsistato.Vienintele viltis,kiek imanoma greiciau suorganizuot transplantacija.Ir tai,pagal pasauline praktika ,liga grizta ir po  transplantacijos...Bet kol yra nors vienas procentas tikimybes,kad pageres,reik bandyt.Tad gydytoja issius Gustuko dokumentus i kelias uzsienio klinikas.Kai gausim sutikima,kuri mus priims ir apsiims operuot,tada atsius gydyma plana ir ikainius. Toliau reiks eit i ministerija prasyt pinigu transplantacijai.Gavus ju sutikima apmoket(o gali ir atsisakyt,deja),reiks derint su transplantacijos biuru del donorinio organo,nes mes negalim but donorais.Visos sitos derybos uzims siaubingai daug laiko.Bet tikiuosi,kad viskas pasiseks

labas, supermama 4u.gif Noriu tik tiek pasakyti, kad lauksiim kartu su tavim klinikos sutikimo, ministerijos finansavimo, sėkmingos transplantacijos... ir tikėsimės kartu,su tavim , kad bus viskas gerai 4u.gif .... oi, koks tas laikas brangus doh.gif verysad.gif Greičiau greičiau jie ten suktųsisu tais dokumentais doh.gif Sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
Siandien ryte nubudau pries 6 ir pradejus apie jus galvoti-sunkiai pavyko nusiraminti... kaip man liudna, kad tokiai nuostabiai seimyneliai yra siunciama tiek daug isbandymu!.. na as vis tiek tikiuosi, kad viskas susitvarkys, kiek tai yra imanoma tokioje situacijoje... o del pinigeliu-manau atsiras-pagelbesim, kas kiek galesim, svarbiausia-JUSU istverme, noras ir tikejimas, kad sis kosmaras pasibaigs!!! To linkiu is visos sirdies!!!
Atsakyti
Laikykitės,Vilmule ir Gustukai 4u.gif Dabar svarbiausia,susitvarkyti visus dokumentus transplantacijai.Pinigėliais padėsim kaip kas galėsim.Na gal kaip nors ištversim...visi kartu 4u.gif
Atsakyti
Sveika, Vilma 4u.gif Turiu Tau gerų naujienų apie gydymo užsienyje finansavimą. Gal dar ankstoka, bet vis tiek.... Čia viena šiaulietė mamytė tvarkėsi dokumentus, tai viską pavyko suderinti per maždaug 3 savaites, dabar laukia tikslios datos iš vokiečių ir išskrenda. Tvarka tokia - gydytojas suruošia dokumentus sveikatos apsaugos ministerijai, ši maždaug savaitės bėgyje svarsto posėdyje, ar suteikti finansavimą, ar ne. O tada jau pati mama tvarkosi reikalus su Ligonių kasa. Jiems Ligonių kasos apmoka vaikui ir mamai visas operacijos išlaidas ir bilietą į abu galus. Taip kad ir jums, tokiems sunkiems ligoniams, tai neturėtų ilgai užtrukti mirksiukas.gif Jei Tave domina, parašyk į až, nurodysiu, kas ji tokia, galėsi pati pasikonsultuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo papuga: 05 spalio 2008 - 19:59
QUOTE(papuga @ 2008 10 05, 20:57)
Sveika, Vilma  4u.gif Turiu Tau gerų naujienų apie gydymo užsienyje finansavimą.

šaunu thumbup.gif
Atsakyti
laba,
dekui uz viska 4u.gif
jau nuotaikos geresnes,pats didziausias sunkumas praejo.Vakar sulaukiau dvieju skambuciu,kurie labai nudziugino ir sugraudino mane.Mano buvusi darbdave ir mano pussesere pasisiule but kepenu donorais mano Gustukui wub.gif Tai pati didziausia dovana wub.gif Darbdave negales but donore,nes nera giminaite,bet pussesere didelis sansas Gustukui.
Del finansavimo,tai gydytoja mane informavo,kad kreipsis i ministerija. Tik pirmiausia mums reikia susirast klinika,kuri mus operuotu ir nurodytu savo kaina.
Gavus finansavima operacijai,reikalai pajudes greiciau.Tik nezinau,kaip donoro operacijos ir reanimacijos apmokejimas g.gif
Papuga-gal gali paklaust pas ta mama,kaip jie sita klausima sprende?jei jiems isvis reikejo donoro... g.gif
Tiesa,neatsakiau i tavo klausima del akyciu:tyre akiu dugna,dare nuotraukas,echoskopu per vokus ziurejo...Rezultatai liudni,kaip jau rasiau...
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2008 10 06, 10:21)
Vakar sulaukiau dvieju skambuciu,kurie labai nudziugino ir sugraudino mane.Mano buvusi darbdave ir mano pussesere pasisiule but kepenu donorais mano Gustukui wub.gif

cray.gif as is pat ryto apsiverkiau bet ne del liudesio o del to kad atsirado donaras ir yra galimybe kad gustutis gaus kepenis tai yra tikrai didele dovana wub.gif mazutis turi kovoti ir turi aplenkt liga kiek yra galimybes ir visiem irodyti dar karta koks yra nuostabus wub.gif
Atsakyti
Kokios geros naujienos nuo pat ryto. Net apsiverkiau...
Atsakyti
kartais net stebiesi zmoniu gerumu.as dziaugiuosi del galimo donoro wub.gif gerai kad sergu,niekas neitars ko cia sedziu apsiasarojusi.
o akytem vilties nera? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2008 10 06, 10:21)
laba,
dekui uz viska 4u.gif
jau nuotaikos geresnes,pats didziausias sunkumas praejo.Vakar sulaukiau dvieju skambuciu,kurie labai nudziugino ir sugraudino mane.Mano buvusi darbdave ir mano pussesere pasisiule but kepenu donorais mano Gustukui wub.gif Tai pati didziausia dovana wub.gif Darbdave negales but donore,nes nera giminaite,bet pussesere didelis sansas Gustukui.

Papuga-gal gali paklaust pas ta mama,kaip jie sita klausima sprende?jei jiems isvis reikejo donoro... g.gif

kaip gerai, kad turit donorą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o dėl klausimo papugai... gal aš galiu atsakyti blush2.gif kiek žinau, ten donoras minėtam atvejy nebus reikalingas .. ne tokia operacija schmoll.gif mes kartu susirašom kitam forume mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2008 10 04, 13:49)
Laba,
deja,deja...Liga progresuoja...Pasak gydytoju,greit Gustukas nematys.Akytes aplipusios oksalatais. Kaulai,smegenys nepablogeje.Sirdeles veikla pamazu atsistato.Vienintele viltis,kiek imanoma greiciau suorganizuot transplantacija.Ir tai,pagal pasauline praktika ,liga grizta ir po  transplantacijos...Bet kol yra nors vienas procentas tikimybes,kad pageres,reik bandyt.Tad gydytoja issius Gustuko dokumentus i kelias uzsienio klinikas.Kai gausim sutikima,kuri mus priims ir apsiims operuot,tada atsius gydyma plana ir ikainius. Toliau reiks eit i ministerija prasyt pinigu transplantacijai.Gavus ju sutikima apmoket(o gali ir atsisakyt,deja),reiks derint su transplantacijos biuru del donorinio organo,nes mes negalim but donorais.Visos sitos derybos uzims siaubingai daug laiko.Bet tikiuosi,kad viskas pasiseks

Aš vis dar tikiu stebuklais....
Atsakyti