Dabar bandome Huggies - tai berimai visiskai dingo.Bandeme ir Bambo, bet jie kazkokie kieti patampa kai mazius pasisiuoja.
Mes nuo gimimo naudojome Pumpers laikas nuo laiko bere, bet kai perejom prie Active Baby, tai pradejo nuolat berti uzpakaliuka ir raudonojo odyte ties guma 
Dabar bandome Huggies - tai berimai visiskai dingo.Bandeme ir Bambo, bet jie kazkokie kieti patampa kai mazius pasisiuoja.
Mes perejom prie pampers active baby
O mum aciu dievui bet kokios tinka, bet pampers man labiausiai
ploniausi
mums tik Huggies
naujegime Pampers buvo taip isbere,kad siaubo filmas
na tai perejom ant hagiu.....kiek veliau gavom dovanu pampers...na galvoju-jau didoka,gal nieko nenutiks...nu ir ka,vel baisus berimai
daugiau bandymu nebeatlikinejam.Tuo labiau,kad pampersuose daznai buna kvapiuju medziagu(alijosiai,ramuneles ir t.t) gal jie elergizuoja.O ir Hagisai,be kvapikliu,naturalus pluostas,gerai sugeria ir t.t galeciau vardint ir vardint +
Tad pasiliekam prie ju
QUOTE(saura @ 2008 10 18, 17:09)
pritariu,
tik labai gaila, kad PAMPERS LET'S GO kelnaites d e j a ne tokios plonos kaip pampersiukai su lipdukais.
o mums ju vis dar reikia, vel besibaigiant pokui svarstau dilema: lets go ar lipdukai
Na mes dar ieskom geriausio varianto, nup pampers isbere, nusipirkom Huggies, tai dar kolkas nepraejo isberimas, ziuresim kas bus toliau
QUOTE(Mamyte
@ 2008 10 13, 16:10)
mes taip pat is pradziu naudojom pampers ir viskas buvo gerai, kai tik nupirkom treciaji numeri, tai po keliu dienu labai isbere uzpakaliuka, dabar pakeiteme i huggies - ziuresim kas gausis. patogumo atzvilgiu huggies man patinka, nes yra gumytes ir vaikui neverzia pilvuko ir priglunda gerai.
na va isberimas praejo nuo Huggies Premium, Pamperiai mums tiko tik 1 ir 2 nr.
Huggies geriausi
mes nuo pat gimimo esam naudoje tik pampersus ir jokiu problemu mum niekad nekilo
o mano merginai nuo pampers buvo uzpakaliukas irbertas iki zaizdu net
nezinau net kaip apsakyt, bet siaubas kaip baisiai...
labiausiai tiko maximos
Mum Huggies
Nuo Pampers bere uzpakaliuka ir netiko, nors jie plonyciai, atrodo malonesni, bet nea
Nuo Pampers bere uzpakaliuka ir netiko, nors jie plonyciai, atrodo malonesni, bet nea
mums pampers tinka ir patinka