Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios sauskelnės tinka jūsų mažyliams?

Mes isbandem pampers ir libero, o va vakar pastebejau, kad nuo hugies labai paraudo uzpakaliuka, viena kart uzdejau pampers ir viskas praejo...

Manau cia labai individualiai
Atsakyti
na mes tik bandem pampers ir huggies tai jos mums tinka 4u.gif
Atsakyti
Kiekvienas mazylis juk skirtingas, mano mazylei nuo pampers frimos sauskelniu isbere uzpakaliuka, kad ir kiek daznai bekeistum pampersa. Tad dabar naujam maksimos sauskelnes tongue.gif O jei istikruju, tai musu panele jei galetu istisai butu pliku uzpakaliuku blush2.gif
Atsakyti
Mums labiausiai patinka Huggies thumbup.gif Pampers nepatinka man tas zalias sluoskis schmoll.gif O bambo - susoksta i gabaliukus doh.gif Na Libero ir visai nieko, bet apsistojom su Huggies'ais mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Mes pradejom nuo Huggies, bet dbr apsistojom ties Pampers, nes su Huggies daziau "avarijos" atsitikdavo, kad pro sonus pravarydavo, o Pampers geriau kazkaip sulaiko "dideli" reikala 4u.gif
jokiu berimu ar blogybiu nei nuo vienu, nei nuo kitu nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiara two in one @ 2008 11 20, 12:59)
mus nuo pampersų išbėrė, huggies laaaabai patinka, libero irgi neblogi, bandėm ir maximos - nieko ypatingo.... gal kas bandėt bambo? kaip jie?

bambo labai geri,net kremuku nuo isutimu neudojam,nuprausiu ir thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nuo pampers berdavo,ir kai kakodavo,tai visa nugara istepdavo verysad.gif verysad.gif .Dar Libro naudojau panasiai kai Bambo,bet pris 5m.dabar nezinau kaip jie ar napablogejo kokybe. blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrul @ 2008 11 29, 23:58)
Mums labiausiai patinka Huggies thumbup.gif  Pampers nepatinka man tas zalias sluoskis schmoll.gif O bambo - susoksta i gabaliukus  doh.gif Na Libero ir visai nieko, bet apsistojom su Huggies'ais  mirksiukas.gif  ax.gif

aha mum irgi pridovanojo pampers su tuo zaliu sluoksniu tai man nelabai kvapas nepatinka. o is voketijos parveza uosviai pampers tai thumbup.gif ir lipdukai tampos ir bekvapes tos sauskelnes
Atsakyti
nuo gimimo "pampers"
Atsakyti
QUOTE(Raiduke @ 2008 11 25, 00:58)
na mes tik bandem pampers ir huggies tai jos mums tinka 4u.gif

mes taip pat bandem tik huggies ir pampers...labiau mums patinka huggies thumbup.gif
Atsakyti
O ar bandet jau kas nors Huggies swimmers, nes planuojam su brolio vaikuciais eiti vandens parka, tai manau puiki iseitis maziukams
Atsakyti
Mums tai "Huggies" ir "Pampers" thumbup.gif
Atsakyti

Mums irgi tinka "Huggies ir Pampers" thumbup.gif
O "maximos tai ne schmoll.gif
Atsakyti