Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios sauskelnės tinka jūsų mažyliams?

pampers ir huggies- abeji vienodai geri smile.gif
Atsakyti
manoji neisranki sauskelnem lotuliukas.gif tai naudojam pigiausias.tik labai nusivyliau HUGGIES PREMIUM sauskelnem.naktim ju nededu savo mazylei nes prasisysioja pro virsu doh.gif
Atsakyti
BAMBO - kazkokos siurkscios ir gumulais susoka, man nepatiko.
PAMPERS - na neberia, lyg normaliai, bet kartais pro tarpa pravaro i siaip nezinau kazko jos man nelabai
HUGGIES - patinka, tikrai neblogos
bandem ir MAXIMOs butu labai super, nei bere ir tokios patiko, tk jei biski daugiau mazius pasysina, tai pilnai nesugeria, bet siaip neprastos.
Atsakyti
Nuo pat gimimo naudojam Hugies, tinka kuo puikiausiai. Siuo metu naudojam Pampers, nes musu dydzio Hugies neradau keliose Maximose ir Rimi.
Atsakyti
Nesam bandę kitokių, ištikimi tik PAMPERS 4u.gif
Atsakyti
man uz reklama nemoka nekas, bet Maximos, o ipac su akcija tai super. o pampers smirda man chemija juodai.
Atsakyti
mano mazyle nera isranki bet naudojam Pampers, man ir hugies neblogos, bet nesugerdavo pilnaj
Atsakyti
mums geriausia tinka Pampers, bet bandėm Maxima -tragedija buvo namie, kiekvieną kart perrengti reikėjo, nes nugarytė visad šlapia, be to jie kažkokie stori ir kai pridarytas buna tai aplamai guzas kažkoks,
dar bandėm hugies- bet prasidejo prie bambytės alergija, kai nustojom juos naudot - pranyko, tai daugiau ir neeksperimentuojam, naudojam pampers
Atsakyti
nuo pat pradziu naudojam pampers ir hugies....kazkada bandem sutaupyti nusipirkom maxima ir taip issuto uodegyte, kad dabar nei bambo, nei bella nebeuzdedu doh.gif tiek prisitaupiau, kad daugiau ant vaistuku isleidau kol uzpakaliuka nugydziau, uzteko uzdeti vos kelais maximos sauskelnes schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
naudojam pampers ir super mums, bandem ir libero, tai irgi gerai mum
Atsakyti
Geriausiai mums tiko ir patiko Huggies. Dabar pabandžiau Huggies Natural Fit - super super super. Vienintelis dalykas, kuris laaabai nepatinka.. tai jų kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 12 31, 19:53)
Geriausiai mums tiko ir patiko Huggies. Dabar pabandžiau Huggies Natural Fit - super super super. Vienintelis dalykas, kuris laaabai nepatinka.. tai jų kaina  mirksiukas.gif

Mes ir uz Huggies tas naujesnes, nes Pampers ziauriai smirda ir beria mus. rolleyes.gif Happy dar neblogos. ax.gif
Atsakyti