Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios sauskelnės tinka jūsų mažyliams?

Iš pradžių naudojom Huggies, paskui pabandėm Pampers. Abu tiko, tik man labiau patiko Pampers, tai juos dabar ir naudojam smile.gif
Tik kad visur dabar tik rašo, jog sauskelnės berniukams nėra labai gerai... g.gif Geriau daugkartinės. Ar kurios mamytės bandėt tokias? Ar geros jos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovilytej: 20 kovo 2009 - 11:11
QUOTE(Dovilytej @ 2009 03 20, 12:10)
Iš pradžių naudojom Huggies, paskui pabandėm Pampers. Abu tiko, tik man labiau patiko Pampers, tai juos dabar ir naudojam  smile.gif
Tik kad visur dabar tik rašo, jog sauskelnės berniukams nėra labai gerai...  g.gif Geriau daugkartinės. Ar kurios mamytės bandėt tokias? Ar geros jos?

o mums atvirksciai, is pradziu naudojo Pmpers, dabar Huggies nes jie labaiu patiko smile.gif
o del daugkartiniu domejausi... smile.gif ne pigu..ir siaip nepatogu..tad likome prie paprastu vienkartiniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(siroma @ 2009 03 20, 13:31)
o mums atvirksciai, is pradziu naudojo Pmpers, dabar Huggies nes jie labaiu patiko smile.gif
o del daugkartiniu domejausi... smile.gif ne pigu..ir siaip nepatogu..tad likome prie paprastu vienkartiniu smile.gif

Kaip skirtingai smile.gif
O ar bandėt jas naudoti? Aš čia vis svarstau... Bet ir manau, kad ne pigu...
Atsakyti
As naudojau Pampers,bet netiko mano mergaitei,tai keiciau i Huggies,viskas gerai tinka,tai ir naudojame tas,nebebandau kitokiu nes tos geros.
Atsakyti
mano zuikis irgi su "pampers". 4u.gif nei beria i gerai sugeria biggrin.gif o kas per daugkartines?pirma kart girdziu?kur jas rast galima?kaip vadinasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(malinkaja18 @ 2009 03 20, 17:37)
mano zuikis irgi su "pampers". 4u.gif nei beria i gerai sugeria biggrin.gif o kas per daugkartines?pirma kart girdziu?kur jas rast galima?kaip vadinasi? g.gif

apie šias daukartines sauskelnes pažiūrėk šiame forume naudingose patarimuose, ten apie jas rašo

mano lialiai kuo puikiausiai tinka Maxima sauskelnės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaulesSpindulelis: 20 kovo 2009 - 22:12
bandem Huggies ir Pampers, labiau patiko Huggies, naudojam Huggies Premium
Atsakyti
QUOTE(mazylia:) @ 2008 06 28, 20:57)
kokie jusu mazyliams tinka pampersai nes maniskiai tai tik "pampers"kitokie bere o kaip jusu?

Nuo nei vienu neberia, bet mum geriausi huggies smile.gif
Atsakyti
Geriausia Libero thumbup.gif , neblogos ir Huggies.Pampers schmoll.gif ,ypač tos kurios sukvepintos su aloe
Atsakyti
Abiems vaikams "Pampers" ir tiko, ir labiausiai patiko. thumbup.gif
Dukrai dar naudojom Libero kartais, irgi visai neblogos pasirodė, o Huggies netiko, berdavo užpakaliuką. unsure.gif
Atsakyti
mum pampersiukai geriausi, jie minkstuciai, ploni, skaniai kvepia, ruriukas nesunta bigsmile.gif o kiti kokius bandem kieti ir stori... jei daugiau speja pasisioti tai taip ispampsta, nuspaus dar pimpiuka maziui blink.gif smile.gif
Atsakyti
is pradziu naudojom pampers. paskui nuo 2 men pakeitem i libero, nes i pampers sauskelnes didesniems vaikams yra ideta alijosiaus ir mums beria uzpakali. tai ir pakeitem. mirksiukas.gif
Atsakyti