Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios Panevėžyje

labai aciu kad pasidalini nauinga informaci gal ji mums pagelbes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agutis @ 2008 07 07, 15:05)
Niu mergaitės norėjau paklausti,o kaip jums sekasi,-ėsi mokintis?Ar buvo taip kad pirmosios važiavimo pamokos buvo sėkmingesnės nei paskutinės? 

na, mūsų viena mergaitė po pirmojo važiavimo atsidūrė ligoninėje blink.gif su širdies priepuoliu tai nepasakyčiau kad taip jau visai prastai, jeigu važiuoji toliau smile.gif

Pirmą važiavimą prisimenu tik kad patiko Regitros aikštutėje ratu suktis laugh.gif (be jokių linijų) o po to liepė važiuoti namo. ty. į Vilniaus gatvę. tai pamenu, kad išlipant instruktorius klausė kiek ženklų mačiau blush-anim-cl.gif Mačiau 2 : Nemuno - Klaipėdos šviesoforą ir Klaipėdos gatvėje mačiau susiaurėjimą bigsmile.gif - čia nuo Regitros iki Vilniaus gatvės pradžios. O paskutinis važiavimas buvo su kitu instruktoriumi ir kita mašina tai vos neįvažiavau kažkam į šoną blush-anim-cl.gif Atsipalaidavimas, škias. Bet kažkaip pasakojau anekdotus. O per pirmus važiavimus savas instruktorius primindavo kad kvėpuočiau rolleyes.gif Egzaminuotojas nepriminė. Tai kai nuėjau rašytis ant teisių, nebežinojau KAIP aš rašausi irnesakyk.gif

Papildyta:
QUOTE(ingauk @ 2008 08 06, 23:03)
biski nesuprantu tu skaiciuku as  g.gif

teeeeip: eilutėje:
Mokyklos pavadinimas; procentas išlaikiusių iš 1 karto 2007 metų 1 pusmetį; 2 pusmetį, pokytis.
Atsakyti
kai vaziuoju tai as ir nelabai matau zenklus lotuliukas.gif
Atsakyti
man atrodo kad su laiku viska spesim pamatyt ir kas net sone vaziuoja biggrin.gif
Atsakyti
o kam ziureti i zenklus jei vaziuoji ten kur zinai koks eismas is kurios juostos geriau sukti ir pan....... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 08 07, 13:25)
o kam ziureti i zenklus jei vaziuoji ten kur zinai koks eismas is kurios juostos geriau sukti ir pan....... lotuliukas.gif

nu gal tu ir teisi lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai ziauru paziurejus kiek mazai islaikanciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 08 07, 18:13)
man tai ziauru paziurejus kiek mazai islaikanciu doh.gif

taip taip, bet reigtra taip kalasi sau pinigelius is musu verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2008 08 07, 21:38)
taip taip, bet reigtra taip kalasi sau pinigelius is musu  verysad.gif  unsure.gif

neabina butu kad nedaug kainuotu o dabar plesia kaip nezinau kas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 08 07, 21:41)
neabina butu kad nedaug kainuotu o dabar plesia kaip nezinau kas doh.gif

nu jo, pinigai nemazi is tikruju verysad.gif
Atsakyti
kiek tu mokejai kai laikei gal dar pabrango doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 08 07, 21:46)
kiek tu mokejai kai laikei gal dar pabrango doh.gif

pacioj regitroj tai 83 atrodo, bet gi as neislaikiau is karto schmoll.gif verysad.gif tai sake pasakyt kai registruosius dar karta kur sukliuvau ir kaip suprtau tik uz ta dali reiks ir moekt mirksiukas.gif g.gif cia vairavimas, o teorija tai 28 atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti