Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios Panevėžyje

as nesakau kad viskas priklauso nuo ju nuotaiku bet nuotaka taip pap daug ka lemiai jei matai kad instruktorius linksmas fainas tai su tokiu ir smagu vaziuoti nebuni toks isitempes ir pan.... blush2.gif
Atsakyti
labukas niu tai kur visos prapuolete g.gif
Atsakyti
alioooooooooooooooooo kur jus as tai susinervinau sutvarke tevui masiniuka tik va beda isleke i reisa tai vel sedziu nieko nepesusi doh.gif
Atsakyti
tai vel tempiasi tau laikas verysad.gif
Atsakyti
taiop tempiasi bet nieko nepadarysi mirksiukas.gif kaip nors o kaip tau sekasi mirksiukas.gif
Atsakyti
as vis vietoj, laukiu vis vyro, jau nebe ilgai, aisku jeigu viskas butupagal mano plana tai butu ciki bet gi kai kuriu dalyku nenumatysi is anksto kada ir kur gali prasideti mirksiukas.gif
Atsakyti
niu teip nieko negali zinoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
šypt kaip tau sekasi mokslai turbut labai mokaisi ka net pas mus cia nebeuzsuki g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dano_mama*: 13 rugpjūčio 2008 - 11:08
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 08 13, 11:07)
šypt  kaip tau sekasi mokslai turbut labai mokaisi ka net pas mus cia nebeuzsuki

Turėjau svečių nuo savaitgalio iki šiandien, tai nebuvo laiko užsukti pas jus ax.gif Mokslai sekasi gerai, labai patinka teorijos mokytojas, toks ramus, geras žmogus atrodo, viską išaiškina smile.gif Jau mokykla paskyrė man vairavimo instruktorių, jis bus Algis Bernadišius. Čia tas pats, kurį labai pažįstami išgyrė, tai tikiuosi, jog galėsiu prisidėti šiltais atsiliepimais apie jį. Dabar laukiu iš jo skambučio, gal kitą savaitę jau sėsiu už vairo 4u.gif
O kaip jums sekasi?
Atsakyti
matai kaip saunu tai gerai jei geras instruktorius thumbup.gif man nekaip laukiu is reiso tevo gristancio kad prasivazinet gal ir vyras gris tai sakiau nors po aikstele s juo pasivazineti reiks g.gif
Atsakyti
Na va išsiaiškinau, už vairo sėsiu tik nuo rugpjūčio 25 d., nes mano intruktorius dabar atostogauja. Laukiu nesulaukiu smile.gif
Būtinai važinėti reikia, nes po to vėl labai sunku "įsivažiuoti". O nesiruoši egzamino laikyti jau? 4u.gif
Atsakyti
musprendziau kad iki pr rugseji reiketu issilaikyti jei iseis blush2.gif
Atsakyti