Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios Panevėžyje

ne niekas neduosa seip sau nelegalu turejau blush2.gif
Atsakyti
supratau tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 08 18, 20:16)
aga kazkur prapuole šypt tai trbut biletus vis dar sprendzia kazin kaip jai sekasi g.gif

Sekasi gerai, kasdien vis pažangą darau blush2.gif Pradėjus spręsti bilietus iškart viskas žymiai geriau į galvą lenda. O ir laikas kursuose greičiau pralekia thumbup.gif Nes kai reikia išsėdėti 2,5 val. klausant sausos teorijos, tai oooj kaip prailgsta viskas biggrin.gif
Ką tik iš lauko grįžau. Pavaikščiojau po gryną orą, tai taip atsigavau wub.gif Paskutiniu metu galva tokia jautri, net nežinau nuo ko čia man taip. Gal koks mėnulio užtemimas ar pilnatis veikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 08 18, 21:57)
Sekasi gerai, kasdien vis pažangą darau blush2.gif Pradėjus spręsti bilietus iškart viskas žymiai geriau į galvą lenda. O ir laikas kursuose greičiau pralekia thumbup.gif Nes kai reikia išsėdėti 2,5 val. klausant sausos teorijos, tai oooj kaip prailgsta viskas biggrin.gif
Ką tik iš lauko grįžau. Pavaikščiojau po gryną orą, tai taip atsigavau wub.gif Paskutiniu metu galva tokia jautri, net nežinau nuo ko čia man taip. Gal koks mėnulio užtemimas ar pilnatis veikia biggrin.gif

sanuole kad pazanga jauiasi thumbup.gif seip tai gali buti kad pilnatis as tai su motina nesuusikalbu kai pilnatis buna viskas netinka visi blogi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 08 18, 21:02)
seip tai gali buti kad pilnatis as tai su motina nesuusikalbu kai pilnatis buna viskas netinka visi blogi doh.gif

Nieko, tikiuosi praeis pilnatis ir vėl viskas bus gerai mirksiukas.gif Mano mama tai labai jautri, jaudinas dėl visko perdėtai, košmarus sapnuoja, turbūt irgi veikia unsure.gif O galvą šiandien vėl skauda labai, išgėriau vaistų tai eisiu pagulėti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 08 19, 11:50)
Nieko, tikiuosi praeis pilnatis ir vėl viskas bus gerai mirksiukas.gif Mano mama tai labai jautri, jaudinas dėl visko perdėtai, košmarus sapnuoja, turbūt irgi veikia unsure.gif O galvą šiandien vėl skauda labai, išgėriau vaistų tai eisiu pagulėti verysad.gif

tikuosi kad praeis doh.gif o tu gal labai nervuojiesi kad tau vis galva skauda g.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 08 19, 10:59)
tikuosi kad praeis  doh.gif o tu gal labai nervuojiesi kad tau vis galva skauda g.gif

Na va, pamiegojau tai jaučiuos kaip naujai gimus thumbup.gif
Kad nelabai nervinuos lygtais, nežinau kas čia man darosi g.gif Tikiuosi daugiau nebeužeis doh.gif
O kaip tau sekasi? Ar duoda kas pavairuot? 4u.gif
Atsakyti
tai saunu kad galvos nebeskauda thumbup.gif jo duoda retkarciais tevas bralektu su bmw thumbup.gif
Atsakyti
sveikute na kas geresnio kaip sekasi ar liutis dar nenuplove g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika 4u.gif
Sekasi gerai, dingo visi galvos skausmai thumbup.gif Nusprendžiau, jog čia dėl oro pokyčių, nes tokiems dalykams esu labai jautri ax.gif
Liūtis tai nenuplovė, tik šiek tiek išgąsdino žaibai. Tuo metu kaip tik kursuose sėdėjau, o kai nebūnu namuose tokiu oru, truputį nerimas pradeda imti: tai kompiuteris neišjungtas, tai langai neuždaryti, tai gėlės lauke stovi nesuneštos blush2.gif Bet užtat visas kiemas plaukia, nėra kur kojos pastatyt, vanduo nuo borto iki borto biggrin.gif
O kaip tau sekasi? Kas geresnio? mirksiukas.gif
Papildyta:
Beje, ar sugedusi civilinės saugos sirena neišgąsdino naktį? Kai kurie žmonės ir daiktus susikrovė, pasiruošė bėgti, galvojo karas prasidėjo biggrin.gif
http://www.delfi.lt/...php?id=18207392
Atsakyti
pas mus kieme vandens vos ne iki keliu buvo nu bet ir prasiaute audryte siokia tokia lotuliukas.gif nieko gero sedziu uzskymais uzsivertusi kai nera tai nera bet kai uzplustai tai net nebezinau kurio galo griebis doh.gif o sirenos tai net negirdejau tik kai pasakei pirma karta isgirdau kad kazkas nakti buvo turbut gerai miegojau lotuliukas.gif jei but karas prasidejas buciau pramiegojusi ot but buve grazu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Audrytė tai tikrai gera buvo, bet turėjo užeiti kada nors, juk šią vasarą rimtesnių vis pavykdavo išvengti bigsmile.gif Man naktį visada labai gerai miegasi, tai aš irgi būčiau pramiegojusi karą lotuliukas.gif Internete tik paskaičiau apie tą sireną doh.gif biggrin.gif
O kokie užsakymai? Ten kur pati siuvi visus tuos grožius? wub.gif Aš jau ne pirmą kartą vis užsukusi grožiuos tavo darbeliais blush2.gif
Atsakyti