O kokių augaliukų ketini pirkt? Ar dar nesi susiplanavusi?
Laukiam žodžiu žinių.
Laukiam žodžiu žinių.
Kainos tikrai mažesnės nei pas mus, manu turėtų būti pavykusi kelionė mamukei68. Lietuvoje augalų jau keli metai neperku, kiekvienais metais tenka pabūvoti lenkijoje, tai vis kažką nusiperku.
QUOTE(Jolete @ 2008 07 03, 03:28)
Kainos tikrai mažesnės nei pas mus, manu turėtų būti pavykusi kelionė mamukei68. Lietuvoje augalų jau keli metai neperku, kiekvienais metais tenka pabūvoti lenkijoje, tai vis kažką nusiperku.
gal butu galima konkreciau

Dažniausiai Suvalkuose perku, bet teko būti Varšuvoje, tai ten kainos dar mažesnės.
QUOTE(Jolete @ 2008 07 03, 05:23)
Dažniausiai Suvalkuose perku, bet teko būti Varšuvoje, tai ten kainos dar mažesnės.
aisku, aciukas

savaitgalyje buvau Varšuvoje. Jei nuo LT pusės - tai prieš Varšuvą iš kairės, arba iš Varšuvos važiuojant - tai tada pakeliui, iš dešinės - yra du medelyai. Buvom sustoję - tai kainos mane šokiravo nuo pigumo, po to net žiūrėti nebenorėjau... Nes pas mus beveik viska sjau apsodinta, nesinori "košės" daryti... Mačiau, kad lapuočiai dideli, formuoti klevai, ąžuolai - iki 100 zl, kai pas mus apie 250 Lt. Pvz tullpmedį aš LT mokėjau 250 Lt, ten apie 80 zl, na lapai viespalviai žali, mano margi, bet vistiek ne toks skirtumas... Conica - apie 40 cm - 14 zl, tujų daug pigių, jau formuotų... Daug gražių raugeriškių, bukų.. na kainos tikrai
Rožių pirkau - po 8,90 zl, kai pas mus apie 35 Lt. Keniai, spygliuočiai - na liuks kainos - gražuolį tokį pupsiką formuotą pirkau už 13 zl. Geros kainos buvo šilauogių, krūmai apie 70 cm, ir kaina buvo gera - planavau pirkti, bet pamiršau... Na žodžiu, tikrai apsimoka, pirkti daug... Paskaičiavau kad mums iš Klaipėdos 400 Lt max kuras - tai du didesni medžiai ir jau atsiperka... O jei kas turi jau viziją ir nori nemažai pirkti - tai liuks
Mes tuo pačiu dar akvariuimui visko prisipirkome - maisto, žuvų, augalų - per pus pigiau nei LT ir dar koncerte buvom C. Santana - tai visapusiškai naudingas, turiningas buvo savaitgalis

, ir dar - jei važiuosite pro Lomžą link Varšuvos - tai už Lomžos po kairę nesidelis bet gražus medelynas vos ne kieme, bet į jį mes nebespėjome....

, ir dar - jei važiuosite pro Lomžą link Varšuvos - tai už Lomžos po kairę nesidelis bet gražus medelynas vos ne kieme, bet į jį mes nebespėjome....
Tuose medelynuose prieš Varšuvą aš pernai buvau, tai irgi laksčiau kaip išprotėjus, kad tik viskas į mašiną tilptų. xxxsaulyte gal pameni tuju kainas
beieškant internete info apie vieną medį, radau dar vieną medelyną už Varšuvos.
ne, tujų nežiūrėjau kainų, buvo labai daug ir įvairių... Bet nepriėjau, nes man jos nepatinka, kvapas man jų ...
Vieno pirkimo medelių čekį radau - tai adresą rašo "Drzewa i krzewy" al. Jana pawla II 22A, 05-250 Slupno
ne, tujų nežiūrėjau kainų, buvo labai daug ir įvairių... Bet nepriėjau, nes man jos nepatinka, kvapas man jų ...

Vieno pirkimo medelių čekį radau - tai adresą rašo "Drzewa i krzewy" al. Jana pawla II 22A, 05-250 Slupno
o gal galit isduot paslapti kur suvalkuose rast gelynu?