Įkraunama...
Įkraunama...

Augalu pirkimas Lenkijoje

Lodz dar radau..
Atsakyti
Merginos, -kelione mano labai sekminga, parsiveziau daug graziu daugiameciu krumeliu, jau pasodinau, jau po duso ir laukiu rusu serialo.Laiminga,kaip ....Viskas zinoma pigiau dvigubai negu pas mus, o buvom Suvalkuose, tik pravaziavus siena kaireje puseje dvi pardes. Ten viska ir pirkau.Kitais metais vel vaziuosiu, o siemet jau gana.Gaila, kad tiek daug cia pirkau, o ne iskart pas Lenkus vaziavau.
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2008 07 03, 18:33)
Merginos, -kelione mano labai sekminga, parsiveziau daug graziu daugiameciu krumeliu, jau pasodinau, jau po duso ir laukiu rusu serialo.Laiminga,kaip ....Viskas zinoma pigiau dvigubai negu pas mus, o buvom Suvalkuose, tik pravaziavus siena kaireje puseje dvi pardes. Ten viska ir pirkau.Kitais metais vel vaziuosiu, o siemet jau gana.Gaila, kad tiek daug cia pirkau, o ne iskart pas Lenkus vaziavau.

drinks_cheers.gif jau keletą metų ten augalus perku, o Varšuvoje dar pigiau. Bet vistiek užtenka iki Suvalkų nuvažiuot, nes LT augalų kainos dvigubai didesnės.
Atsakyti

tai įdėk foto ką nusipirkai, aišku ir su kainomis dūšiai paskaudinti... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 07 03, 16:25)

O Lodz sumaišiau su Lomža doh.gif Apsidžiaugiau kad dar arčiau Varšuvos... doh.gif
Atsakyti

Gal galetum konkreciau nupasakoti vieta kur buvote? Tik pervaziavus siena, tai reiskia nedavaziavus Suvalku? Ir nuo kurios cia puses, Marijampoles ar Lazdiju?
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2008 07 03, 19:33)
Merginos, -kelione mano labai sekminga, parsiveziau daug graziu daugiameciu krumeliu, jau pasodinau

o kažin ar ne per vėlai juos sodint g.gif . Aš tai galvoju, kad kitų metų palauksiu unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(imra @ 2008 07 04, 13:11)
Gal galetum konkreciau nupasakoti vieta kur buvote? Tik pervaziavus siena, tai reiskia nedavaziavus Suvalku? Ir nuo kurios cia puses, Marijampoles ar Lazdiju?

...nuo Marijampolės pusės, per Kalvarijos buvusią muitinę, o kai važiuosi, matysi kairėje pusėje dideli plotai augalų ir parašyta, kad sodo prekės , augalai ar kažkaip panašei. Nepamatyti neįmanoma.
Atsakyti
QUOTE(imra @ 2008 07 04, 12:11)

Tik įvažiavus į pačius Suvalkus, kairėj pusėj, labai gerai matosi, jeigu pravažiuoji, dar pavažiavus į priekį prekybos centras Kauflandas (čia kaip orientyras, jeigu jau privažiuoji prekybos centrą, tai reiškia jau sodo centrai liko pravažiuoti) nu prirašiau čia, gal mastau.gif suprasit. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2008 07 04, 16:20)
...nuo Marijampolės pusės, per Kalvarijos buvusią muitinę, o kai važiuosi, matysi kairėje pusėje dideli plotai augalų ir parašyta, kad sodo prekės , augalai ar kažkaip panašei. Nepamatyti neįmanoma.

QUOTE(Jolete @ 2008 07 04, 16:38)
Tik įvažiavus į pačius Suvalkus, kairėj pusėj, labai gerai matosi, jeigu pravažiuoji, dar pavažiavus į priekį prekybos centras Kauflandas (čia kaip orientyras, jeigu jau privažiuoji prekybos centrą, tai reiškia jau sodo centrai liko pravažiuoti) nu prirašiau čia,  gal  mastau.gif suprasit. Sėkmės  4u.gif

Aciu, mergaites, tikiuosi rasiu 4u.gif
Atsakyti
Mamuke68 ar parodysi savo pirkinius mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar Suvalkuose yra daugiamečių gėlių? Kokios jų kainos?
Atsakyti
QUOTE(immm @ 2008 07 04, 12:51)
o kažin ar ne per vėlai juos sodint g.gif . Aš tai galvoju, kad kitų metų palauksiu unsure.gif  g.gif

jei augalas augintas vazone - sodinti galima visus metus mirksiukas.gif
Atsakyti