Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

QUOTE(konfetee @ 2009 01 18, 15:16)
-Delta-, o tu pavyzdziui inhaliacijas bandei daryt? Gal atsimeni rusiska zvaigzdute? tokia lyg ir metu kvapo, pati tiksliai neatsimenu... Arba jei neturi, tai i vandeni iberk druskos, ilasink jodo ir padaryk tokia inhaliacija. Tikiuosi tau pades smile.gif
As dabar kazkaip pavartojus geru papildu, tai nesiskundziu sveikata jau kelis menesius, tfu tfu tfu...
Bet manau, kad jei persalciau ar pan, tai daryciau inhaliacijas ir pirkciau kordicepsa, pati dar nebandziau, bet kiek zinau, tabai geras smile.gif

vat apie inhaliacijas ir pamiršau smile.gif
o žvaigždutę šiandien kaip tik besitvarkydama radau ir dar pagalvojau, ką veiksmingo su ja nuveikus smile.gif
ačiū už patarimą 4u.gif
Atsakyti
Ner uz ka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 01 18, 20:56)
aš po 1 gimdymo taip gydžiausi mažakraujystę:
išspausti sultis iš burokėlių, morkų, citrinų (maždaug lygiom dalim, įdėti daug medaus (kitaip žiauriai neskanu bus) ir gerti 2 kartus per dieną po 0,5-1 stiklinę. sultis ruošti 3 dienom, laikyti šaldytuve. po 3 dienų reikia naujas daryt, nes suges.
aš kokį mėnesį gėriau, iš pradžių po stiklinę, paskui po pusę. ir jokių preparatų nevartojau. atsistatė per mėn pilnai hemoglobinas. dar stengiausi daugiau jautienos valgyt, bet ne kažin kiek aš jos ten vartojau, žiauriai apetito neturėjau.

o ta recepta kur turejau(niekur nerandu) tai reikia per diena sugert,nes vitaminai zusta su kiekviena diena.
as vistiek surasiu ta recepta g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 01 18, 18:52)
ačiū, mergaitės..  smile.gif

daugumą čia išvardintų produktų vartoju, tačiau geležies kiekis labai mažas..  verysad.gif

gelezies kiekis labai priklauso ir nuo vitamino c...gali buti kad jo tau ir truksta..valgyk rugscias darzoves vaisius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2009 01 14, 20:34)
Tianshi firmos BAP

A, tai as pati juos vartoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 01 17, 19:25)
gal žinote, kokiomis priemonėmis galima padidinti geležies kiekį kraujyje?

sveika, turiu ir aš šiokį tokį nukrypimą smile.gif čia viskas labai individualu. kaip tu pati jautiesi: sukasi galva, silpna ar nieko nejauti....
jei natūraliai, tai mažiau pieno produktų, daugiau žalių daržovių, ankštinių, folio turinčių kultūrų. jokio streso, daugiau vitamino C ir puikios nuotaikos 4u.gif
Atsakyti
Skaitau, kaip sultis pasigaminti, kad stiprintų kraują - vaikams labai tiktų, bet kaip sugirdyti? g.gif Nuo morkų sulčių spjaudosi, sunkiai sekasi namuose spaustas sultis įsiūlyti doh.gif Va "Kubus" pas sesę kiek anksčiau nusitvėrė - beveik visą buteliuką išgėrė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trampa @ 2009 01 19, 22:55)
sveika, turiu ir aš šiokį tokį nukrypimą smile.gif čia viskas labai individualu. kaip tu pati jautiesi: sukasi galva, silpna ar nieko nejauti....
jei natūraliai, tai mažiau pieno produktų, daugiau žalių daržovių, ankštinių, folio turinčių kultūrų. jokio streso, daugiau vitamino C ir puikios nuotaikos  4u.gif

Labas smile.gif Ačiū už linkėjimus.. 4u.gif

jaučiu, kad nuolat trūksta energijos, pajuodę paakiai, bet kokie stresai greit "išmuša iš vėžių". Šie negalavimai pas mane jau seniai, tik niekada nebuvau dariusi biocheminio kraujo tyrimo. Bendras kraujo tyrimas rodydavo šiek tiek mažesnį hemoglobino kiekį, nei norma, o biocheminis parodė, kad kraujyje maža geležies.
Atsakyti
Samyy, na ir kaip jums siu papildu poveikis? ilgai juos vartojat?
man tai super gerai thumbup.gif
Atsakyti
Kažkuri dalyvė jau klausė, bet aš pasikartosiu:
turiu cistą kiaušidėje, o hormonų vartoti nenoriu... gal kuri turite patirties šiuose dalykuose ar žinote kokių nors natūralių gydymo būdų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tejyte @ 2009 01 22, 17:16)
Kažkuri dalyvė jau klausė, bet aš pasikartosiu:
turiu cistą kiaušidėje, o hormonų vartoti nenoriu... gal kuri turite patirties šiuose dalykuose ar žinote kokių nors natūralių gydymo būdų? ax.gif

Gal pabandykit vartot ekologiskus biologiskai aktyvius maisto papildus. As geriu "Kanli", tiesa pas mane ne cista, bet kitos ginekologines problemos, bet "kanli" ir yra skirtas ivairioms tokioms problemoms gydyti. Esu girdejus, kad ir cistas isgydo, bet nesu tikra, nes gal cia tik pasakojimai. Siaip kai susiduriau su tais papildais, tai visas ligas bandau gydyt butent jais.
Papildyta:
http://www.tianshi.lt/kanli.php
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2009 01 22, 19:27)
Gal pabandykit vartot ekologiskus biologiskai aktyvius maisto papildus. As geriu "Kanli", tiesa pas mane ne cista, bet kitos ginekologines problemos, bet "kanli" ir yra skirtas ivairioms tokioms problemoms gydyti. Esu girdejus, kad ir cistas isgydo, bet nesu tikra, nes gal cia tik pasakojimai. Siaip kai susiduriau su tais papildais, tai visas ligas bandau gydyt butent jais.
Papildyta:
http://www.tianshi.lt/kanli.php

Kažkaip bijau aš tų tinklinių platintojų parduodamų produktų. Jie yra absoliučiai nekontroliuojami unsure.gif Kaip supratau, vartoji maisto papildą iš sojos. Aš šiaip stengiuosi kuo daugiau sojos produktų valgyti, tai žiūrėsiu kaip čia man seksis g.gif
Atsakyti