QUOTE(obuoliux @ 2008 09 03, 00:49)
Aige, pačiai reikia keisti savo rūgščių - šarmų pusiausvyrą (kaip mano suvokimas neša).

T.y. valgant daug baltyminio maisto didėja organizmo rūgštingumas, kaupiasi gleivės, gali vykti pūlingi procesai. Atvirkštinę reakciją (šarmingumą) duoda grūdinis-vaisinis-daržovinis maistas. Tikriausiai šitą ir pati žinot.
Mano supračius toks.

Aš pati norėčiau tai įgyvendinti, bet per daug pagundų
Jeigu ką nors iš homeopatinių aptikčiau, gal į a.ž. parašysiu.
Tiesa, o Sulphur bandėt?
Kazkaio keistai cia visiems patarineji
Juk tie mazos potencijos kompleksiniai homeopatiniai preparatai yra tik pirmoji pagalba. Norint normaliai gydytis homeopatija, reikia, kad gydytojas homeopatas pagal organizmo konstitucija ir negalavimus paskirtu 2-3 grynus didesnes potencijos preparatus. Tai nera tas pats. Parinkti zmogui tinkanti preparata nera paprasta. Gydytojas valanda konsultuoja, kol parenka. O tu cia is lempos rasai, nepazinodama zmogaus. Vartoti tuos paprastus kompleksinius yra tas pats, kas pirkti mazu doziu vitaminu kompleksa - tai nepakenks, bet neaisku, ar bus efektyvu. Juk net vitaminus turetu gydytojas paskirti, atsizvelgdamas i tai, ko truksta organizmui, o ne i tai, ka siuo metu siulo vaistines nuo bendro pobudzio negalavimu.
Turiu savo privatu homeopata jau daug metu, todel zinau, kaip vyksta preparatu parinkimas ir pan. Nieks tu kompleksiniu neisrasineja. Nebent paprasti terapeutai paprastoj klinikoj.
Laimė yra kelionė, o ne tikslas.