Įkraunama...
Įkraunama...

Jūros dumbliai

QUOTE(naura14 @ 2009 08 28, 16:35)
Ir be viso kito laaaaaabai dvokia biggrin.gif

Kad nelabai gero kvapo Algodermia, tai jau tiek to. Grožis reikalauja aukų. Bet kad alergiją sukeltu kuria reikia gydyti tai jau tikrai negerai. Blogiausia kad labai daug kam pasireiškia simptomai : paraudimas, bėrimas, akių raudonumas, odos niežėjimas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima žmona @ 2009 08 29, 19:12)
Kad nelabai gero kvapo Algodermia, tai jau tiek to. Grožis reikalauja aukų. Bet kad alergiją sukeltu kuria reikia gydyti tai jau tikrai negerai. Blogiausia kad labai daug kam pasireiškia simptomai : paraudimas, bėrimas, akių raudonumas, odos niežėjimas. doh.gif

Per mano darbo praktika su banexere kosmetika nepasitaike jokiu alergiju , nors masazavau ir labai alergisku zmoniu
Atsakyti
Esu girdejus is vienos pazistamos dermatologes, kad buna zmoniu alergisku juros gerybems, bet BENEXERE dumbliai tikrai geri. smile.gif Naudoju seniai
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 01 01, 16:32)
Esu girdejus is vienos pazistamos dermatologes, kad buna zmoniu alergisku juros gerybems, bet BENEXERE dumbliai tikrai geri. smile.gif Naudoju seniai

Del Benexere tai pritariu, bet kas liecia algologie, tai to nepasakyciau. Per seminara pati pabandziau ant savo rankos ir man jei sualergizavo!!!!!!! doh.gif Tad kiekviena kliente tepdama kazkokia stipresnio veikimo kosmetika, patikrinu, ar ji nealergiska, isitikinau jau , kad negali patiketi pasakymu "nera salutinio poveikio"
Atsakyti
As perku Negyvosios Juros druska voniai su dumbliais. Man labai patinka ir pigu Maximoi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Emocija2009 @ 2010 01 15, 13:05)
As perku Negyvosios Juros druska voniai su dumbliais. Man labai patinka ir pigu Maximoi wub.gif

Norfoj dar pigiau biggrin.gif
Atsakyti
Kokios kainos Benexere? Jums geriau kad nealergizuoja ar kazkaip kitaip veikia. Man labai patinka kosmetika su dumbliais thumbup.gif
bandziau algodermia, smirda smile.gif
Algologie thumbup.gif Phytomer wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilanguage @ 2010 01 20, 14:32)
Kokios kainos Benexere? Jums geriau kad  nealergizuoja ar kazkaip kitaip veikia. Man labai patinka kosmetika su dumbliais  thumbup.gif
bandziau algodermia, smirda  smile.gif
Algologie  thumbup.gif Phytomer  wub.gif

Man atrodo pigiau nei Algologie ir maziau smirda ax.gif Siaip tai faina man Benexere.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 01 20, 15:31)
Man atrodo pigiau nei Algologie ir maziau smirda  ax.gif  Siaip tai faina  man Benexere.

Algologie irgi nelabai brangu galima nusipirkti. ax.gif Kur jus perkate Benexere. Gal zinote druskos 1 kg. kaina? Kad galeciau palyginti
Atsakyti
QUOTE(vilanguage @ 2010 01 25, 03:41)
Algologie irgi nelabai brangu galima nusipirkti.  ax.gif Kur jus perkate Benexere. Gal zinote druskos 1 kg. kaina? Kad galeciau palyginti

Esme ta, kad Algologie alergizuoja, o Benexere to patirti man dar neteko. Nelabai suprantu, apie kokia druska kalbate, nes niekada neesu nieko panasaus pas juos pirkusi. Druska as perku is Beautypoint. O Benexere uzsakineju tiesiai is firmos, nes Vilniuje platinanciu nera, kazkada radau viena salona, kuriame buvo galima nusipirkti, tai ten uz 3 mazus "analyzu "indelius sumokejau apie 200 Lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 01 25, 09:29)
Esme ta, kad Algologie alergizuoja, o Benexere to patirti man dar neteko. Nelabai suprantu, apie kokia druska kalbate, nes niekada neesu nieko panasaus pas juos pirkusi. Druska as perku is Beautypoint. O Benexere uzsakineju tiesiai is firmos, nes Vilniuje platinanciu nera, kazkada radau viena salona, kuriame buvo galima nusipirkti, tai ten uz 3 mazus "analyzu "indelius sumokejau apie 200 Lt  doh.gif

Naura, buk gerute, mestelk kontaktus i AZ noriu Benexere isbandyti 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(vilanguage @ 2010 02 06, 15:55)
Naura, buk gerute, mestelk kontaktus i AZ noriu Benexere isbandyti  4u.gif .

Imeciau 4u.gif
Atsakyti