Įkraunama...
Įkraunama...

Jūros dumbliai

Jau gavau savo dumblius ax.gif
Vakar kai paskambinau as jiems ir uzkrutijau,tai greit pristate cool.gif
Sian atejau i darba,tai administratore jau perdave,sako "cia jums kazka atveze" (as darbovietes adresa buvau nurodzius)
Beje,nebutina but kosmetologe ar dar ten kazkuo,kad juos uzsakyt smile.gif
Jie manes klause "o jus cia is kokio salono skambinat?","sakau "ne,as privatus asmuo,sau perku.O ka? kur parasyta jusu tinklalapi,kad negali kas nori pirkt?" Tai sako "ne,ne viskas gerai,butinai paskubinsim uzsakyma"
Tai va jau turiu.Ant dezutes parasyta,kad pagaminta Italijoj,pagal Sveicaru licenzija.Pabandysiu sian pat vakare.Informuosiu kaip sekasi rolleyes.gif
Pauosciau,normaliai smirda,ne taip baisiai schmoll.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2009 02 20, 12:30)
Jau gavau savo dumblius  ax.gif
Sian atejau i darba,tai administratore jau perdave,sako "cia jums kazka atveze" (as darbovietes adresa buvau nurodzius)
Beje,nebutina but kosmetologe ar dar ten kazkuo,kad juos uzsakyt  smile.gif
Jie manes klause "o jus cia is kokio salono skambinat?","sakau "ne,as privatus asmuo,sau perku.O ka? kur parasyta jusu tinklalapi,kad negali kas nori pirkt?" Tai sako "ne,ne viskas gerai,butinai paskubinsim uzsakyma"
Tai va jau turiu.Ant dezutes parasyta,kad pagaminta Italijoj,pagal Sveicaru licenzija.Pabandysiu sian pat vakare.Informuosiu kaip sekasi  rolleyes.gif
Pauosciau,normaliai smirda,ne taip baisiai  schmoll.gif  bigsmile.gif

ir as ka tik uzsisakiau, kaip paprasta viskas ten, bet ir "susierzint" spejau biggrin.gif kai atskirai isskyre mokescius47 Lt, galvojau, ot sukciai biggrin.gif nerodo visos kainos, bet nuskaiciavo tiek, kiek parasyta...Kuriuos Tu emei? as tuos liekninamuosius smile.gif
Jo, ten registruojantis buvo laukelis - imones pav, bet jis zvaigzdute nepazymetas - kas nori, tas perka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvilė @ 2009 02 20, 12:45)
ir as ka tik uzsisakiau, kaip paprasta viskas ten, bet ir "susierzint" spejau biggrin.gif kai atskirai isskyre mokescius47 Lt, galvojau, ot sukciai biggrin.gif nerodo visos kainos, bet nuskaiciavo tiek, kiek parasyta...Kuriuos Tu emei? as tuos liekninamuosius  smile.gif
Jo, ten registruojantis buvo laukelis - imones pav, bet jis zvaigzdute nepazymetas - kas nori, tas perka smile.gif

ne,ne cia su mokesciais kaina nurodyta. PVM isskirtas.
Pas mane prie dezutes ir saskaita buvo ideta.
As pirkau ta dezute,kur 307 Lt. kainuoja.
Viduj ir kauselis yra smile.gif
Paskaiciau sudeti,tai nieko neprimaisyta,tik dumbliai (atrodo triju rusiu) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2009 02 20, 12:49)
ne,ne cia su mokesciais kaina nurodyta. PVM isskirtas.
Pas mane prie dezutes ir saskaita buvo ideta.
As pirkau ta dezute,kur 307 Lt. kainuoja.
Viduj ir kauselis yra  smile.gif
Paskaiciau sudeti,tai nieko neprimaisyta,tik dumbliai (atrodo triju rusiu) bigsmile.gif

jo ir as sita emiau, jis ir lieknina ir stangrina thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Emocija2009 @ 2009 02 20, 01:34)
Aš mačiau rezultatus po kosmetikos Algodermia. Dumbliu apviniojimas, masažas su kažkokia kosmetika irgi iš Algodermia ir kremas ant viršaus...Viena karta buvo karšta, kita karta buvo šalta žiauriai. Bet verta iškėntet dėl tokiu rezultatu.

Gal sita bandei? saldo, ar sildo?
Atsakyti
Mumijahihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2009 02 20, 13:30)
Jau gavau savo dumblius  ax.gif
Beje,nebutina but kosmetologe ar dar ten kazkuo,kad juos uzsakyt  smile.gif
Tai va jau turiu.Ant dezutes parasyta,kad pagaminta Italijoj,pagal Sveicaru licenzija.Pabandysiu sian pat vakare.Informuosiu kaip sekasi  rolleyes.gif
Pauosciau,normaliai smirda,ne taip baisiai  schmoll.gif  bigsmile.gif

nu laukiu ispudziu kaip sekesi... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvilė @ 2009 02 19, 23:28)
Gal bandei juos kokiam salone? Kitoj temoj rasei, kad i detox ivyniojimus zadejai eit, ar buvai, vertejo? i ka ten vyniojo ?
Domiuosi, nes radau ir Histomer tvarscius, jau suvilgytus dumbliuose...tik kazi, ar tie tvarsciai medziaginiai g.gif nes po kol kas neisivaizduoju i ka vyniosiuos isimazojus tais dumbliais g.gif reik ir tvarsciu daugkartiniam naudojimui...biggrin.gif

mane druskininku gydykloj vyniojo i paprasta selofana, buna pikti dideli rulonai, ten metrais manau pardavineja, jis toks plonytis, arba i plevele gali. Dar pries dumblius nusipylinguok, isivyniok, pabuk siltai, o nusiprausus pasimasazuok. Niu "ledine" busi wub.gif nors ir taip jau tokia esi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saliamona @ 2009 02 20, 16:34)
mane druskininku gydykloj vyniojo i paprasta selofana, buna pikti dideli rulonai, ten metrais manau pardavineja, jis toks plonytis, arba i plevele gali. Dar pries dumblius nusipylinguok, isivyniok, pabuk siltai, o nusiprausus pasimasazuok. Niu "ledine" busi wub.gif  nors ir taip jau tokia esi biggrin.gif

"uzdegi" biggrin.gif
maistine plevele pirkau iki - bet tiek jos ten tera unsure.gif Kur tu rulonu buna pirkti ? g.gif
Atsakyti
vis skaitineju apie tuos ivyniojimus, iskilo tokie klausimai:
1) dumbliais istepta kuna kuna vynioti sausu, ar ismirkytu slapiu bintu ? g.gif cia raso, kad ismirkyti karstam vandenyje g.gif unsure.gif
2) kada listi po dusu- palaikius pora val, ar po 24-48 val ?g.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvilė @ 2009 02 22, 13:02)
vis skaitineju apie tuos ivyniojimus, iskilo tokie klausimai:
1) dumbliais istepta kuna kuna vynioti sausu, ar  ismirkytu slapiu bintu ? g.gif cia raso, kad ismirkyti karstam vandenyje  g.gif unsure.gif
2) kada listi po dusu- palaikius pora val, ar po 24-48 val ?g.gif

As dariau sitaip:
is kauselio (ideta i dezute) dumbliu sumaisiau su siltu vandeniu,pasidare kosele,ja issitepiau visa nuo keliu iki papu,tada susivyniojau i plevele ir pabuvau valanda,tada issimaudziau.Pasitepiau kremu.
Nesu tikra,kad sitaip butent reik,bet kiek pamenu procedura Eslaudos salone su dumliais tai taip dare.Tik apklojo sildancia antklode ir apkamse gerai.Turejau gulet apie 40 min.Po to dusas,masaziukas ir kremas.
O "Sugiharoj" kai dare ivyniojimus,tai tuos tvarscius mirke dumbliu tirpale ir visa subandazavo (pati taip nesugebeciau susivyniot ) ir apvilko "naro kostiumu",botais ir taip vaiksciojau valanda.PO TO NELEIDZIA PARA MAUDYTIS,TIK APVALO blink.gif cIA MAN BAISIAUSIA. Be rysio,nesamone,niekad nekartosiu sitos nesamones.
Juolab,kad poveikio 0.
Sitais dumliais kur as pirkau nelabai ir pasidarytum tirpala unsure.gif ,greiciau tokia kosele gali.
O po 24 val. MAUDYTIS,TAI blink.gif nebent is namu neit.Smirda jie zinok sena zuvim unsure.gif neisbusi.
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2009 02 22, 13:18)
As dariau sitaip:
is kauselio (ideta i dezute) dumbliu sumaisiau su siltu vandeniu,pasidare kosele,ja issitepiau visa nuo keliu iki papu,tada susivyniojau i plevele ir pabuvau valanda,tada issimaudziau.Pasitepiau kremu.
Nesu tikra,kad sitaip butent reik,bet kiek pamenu procedura Eslaudos salone su dumliais tai taip dare.Tik apklojo sildancia antklode ir apkamse gerai.Turejau gulet apie 40 min.Po to dusas,masaziukas ir kremas.
O "Sugiharoj" kai dare ivyniojimus,tai tuos tvarscius mirke dumbliu  tirpale ir visa subandazavo (pati taip nesugebeciau susivyniot ) ir apvilko "naro kostiumu",botais ir taip vaiksciojau valanda.PO TO NELEIDZIA PARA MAUDYTIS,TIK APVALO  blink.gif cIA MAN BAISIAUSIA. Be rysio,nesamone,niekad nekartosiu sitos nesamones.
Juolab,kad poveikio 0.
Sitais dumliais kur as pirkau nelabai ir pasidarytum tirpala  unsure.gif ,greiciau tokia kosele gali.
O po 24 val. MAUDYTIS,TAI  blink.gif  nebent is namu neit.Smirda jie zinok sena zuvim  unsure.gif neisbusi.

Issitepi dumbliais, ir tik pati tvarsti ismirkai - galima tik karstam vandeny, galima zaliosios arbatos, asiukliu ir pan. ekstrakte g.gif reiks paeksperimentuot visaip smile.gif

Kas kelinta diena darysi? kad neperdozuot jodo... unsure.gif Kaip su maistu, ka valgyt prisake po tokios proceduros? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvilė @ 2009 02 22, 13:32)
Issitepi dumbliais, ir tik pati tvarsti ismirkai - galima tik karstam vandeny, galima zaliosios arbatos, asiukliu ir pan. ekstrakte  g.gif  reiks paeksperimentuot visaip  smile.gif

Kas kelinta diena darysi? kad neperdozuot jodo... unsure.gif Kaip su maistu, ka valgyt prisake po tokios proceduros? g.gif

O tai kaip tu jais issitepsi?vistiek kosele reik padaryt zinok ,as kitaip nelabai isivaizduoju g.gif
Su tvarsciais tai nesiterliosiu,o ir nelabai man pavyktu isgaut ta "mumijos" efekta,uzteks ir pleveles.
Manau tris kart per savaite pasidarysiu ( ir tai duok dieve),nes ir laiko uzima,ir brasket su ta plevele nelabai faina,ir smirda (kai sudrekinti jie,smirda labiau ).
"Sugiharoj" kai dariausi,tai po ju proceduros liepia nenaudot druskos,astraus maisto,kavos.Sito as nedarysiu.Ir taip ziuriu ka valgau ,bet taip grieztai tai nea schmoll.gif
Ai,nenoriu,kad gyvenimas nemielas taptu per tas proceduras doh.gif
Man patinka ryte isgert skanios kavos,tai puiki dienos pradzia tongue.gif
Atsakyti