Įkraunama...
Įkraunama...

Jūros dumbliai

QUOTE(Montvilė @ 2009 03 06, 22:55)
ir tie miltukai - ju tiek daug, anie tai buvo suspausti, supresuoti, maiselis apdulkejes unsure.gif dezute nubraizyta... unsure.gif ta Kamvila - grozio salonas, ryskiai is salono paimta doh.gif

Nelabai supratau g.gif
Kokie "anie"?
Maniau,kad tik vienus turejai,kur grazinai (slimming)?
ar ka praleidau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2009 03 06, 23:42)
Nelabai supratau  g.gif
Kokie "anie"?
Maniau,kad tik vienus turejai,kur grazinai (slimming)?
ar ka praleidau? unsure.gif

"anie" tie sliming (307). Jie suspausti buvo ir atrode tiek mazai.
O tuos (kur sian gavau), man atrodo, kad perpyle, nes miltukai labai purus ir ju l.daug atrodo, maiselio krastai dulketi, dezute subraizyta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montvilė: 06 kovo 2009 - 23:25
QUOTE(Montvilė @ 2009 03 07, 00:14)
"anie" tie sliming (307). Jie suspausti buvo ir atrode tiek mazai.
O tuos (kur sian gavau), man atrodo, kad perpyle, nes miltukai labai purus ir ju l.daug atrodo, maiselio krastai dulketi, dezute subraizyta...

O as supratau,kad tu sian negavai unsure.gif
Lyg is tavo postu atrode,kad neimsi ir paprasei grazint pinigus,ar ne?
Kokius tau sian atveze?
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2009 03 07, 00:33)
O as supratau,kad tu sian negavai  unsure.gif
Lyg is tavo postu atrode,kad neimsi ir paprasei grazint pinigus,ar ne?
Kokius tau sian atveze?

Atveze regeneruojancius, paemiau juos, kol pinigu nepervede...visokiu meginuku dar prikrove... biggrin.gif ir is ten nebepirksiu, jei galiu pigiau...
Atsakyti
QUOTE(Montvilė @ 2009 03 07, 00:54)
Atveze regeneruojancius, paemiau juos, kol pinigu nepervede...visokiu meginuku dar prikrove... biggrin.gif ir is ten nebepirksiu, jei galiu pigiau...

Supratau smile.gif
Nesiruosi ju naudot? grazinsi? unsure.gif
Bet kazkaip nerimtos imones ivaizdi sudare,ka? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 06 kovo 2009 - 23:57
QUOTE(Blueta @ 2009 03 07, 00:56)
Supratau  smile.gif
Nesiruosi ju naudot? grazinsi? unsure.gif
Bet kazkaip nerimtos imones ivaizdi sudare,ka? g.gif

nu blink.gif idave pakeisti, o paskui pasako, kad visa partija brokuota...bet tik tada, kai pasakiau, kad nepriimsiu blink.gif Nete skaiciau skundus apie kmv, dar pries uzsisakant dumblius - akurat... biggrin.gif
nea, neneaudosiu, seni jie...atseit jiems pasenusia partija italai ikiso...bla, bla, bla...aiskinasi jau...nauja partija uzsake biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emocija2009 @ 2009 02 17, 23:54)
Aš norėčiau, bet jeigu Algodermia.  blush2.gif  Norėčiau. Bet kt. kosmetiką nžn. Iš algodermijos naudojau jau kremus ir kt. O dumbliu milteliai skirti prof. kosmetologams...Bet aš ir namuose padaryčiau sau apvyniojimą.

radau algodermia dumbliu miltelius bigsmile.gif issiaiskinsiu, kiek kainuoja parsisiust smile.gif
Atsakyti
Algologie dumbliai kainuoja ~30 EUR ISPANIJOJ smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ar dar naudojat dumblius? Poveikis yra koks? g.gif as ebay radau 250g uz £16 ar apsimoka g.gif tvarscius jau turiu tik 'maslos' ieskau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(megxil @ 2009 03 06, 14:23)
As irgi ieskau dumbliu... Nes jau mane kankina celiulitas...  doh.gif  praeita pavasari buvau ivyniojimuose grozio salone, procedura po 200 lt...  blink.gif  rezultatas buvo, bet tik menesi ... tai manau as pati viska galiu padaryti ir viena ir ne uz tokius pinigus... radau vienus platintojus kurie prekiauja negyvosios juros dumlu... o gal kas dar ka gali pasiulyti?  g.gif

Ai paneles, varom prie pacios negyvosios juros, ka cia dumbliais uzsiimineti, pailsesime ir dumblo uz dyka gausime + pasivesim pardavimui i cimodanus pripylusios lotuliukas.gif biznis thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnule @ 2009 03 25, 00:00)
Sveikos, ar dar naudojat dumblius? Poveikis yra koks?  g.gif  as ebay radau 250g uz £16 ar apsimoka  g.gif  tvarscius jau turiu tik 'maslos' ieskau  biggrin.gif

nea, as savuosius pridaviau atgal...radau kitoj vietoj, bet ai irnesakyk.gif uzteks man tu priemoniu...labiausiai dziaugiuosi tuo wolu smile.gif
QUOTE(Kita @ 2009 03 25, 02:30)
Ai paneles, varom prie pacios negyvosios juros, ka cia dumbliais uzsiimineti, pailsesime ir  dumblo uz dyka gausime + pasivesim pardavimui i  cimodanus pripylusios  lotuliukas.gif  biznis  thumbup.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvilė @ 2009 03 25, 09:07)
nea, as savuosius pridaviau atgal...radau kitoj vietoj, bet ai irnesakyk.gif uzteks man tu priemoniu...labiausiai dziaugiuosi tuo wolu smile.gif

thumbup.gif  lotuliukas.gif

ai gal ir as tada dabar neuzsiimsiu tais dumbliais nes ir taip islaidu si menesi doh.gif
va vola uzsisakiau ir uzteks si menesi smile.gif
Atsakyti