Įkraunama...
Įkraunama...

Sienų, lubų glaistymas

QUOTE(biesas66 @ 2015 12 23, 21:34)
Juokias puodas kad katilas juodas?  bigsmile.gif
Tiesa pasakius cibuli pas tave kur  spjausi ten kliurkos.. A bet ir gerai. Koks batsiuvys,toks ir kurpalius..  lotuliukas.gif

Kandi taip primityviai, kaip kiemsargis šuo į dviračiu pravažiuojančio pono kojas. Kaip koks dvarniaškia: aukščiau pedalo nepasieki. Tik au, au, au... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 23 gruodžio 2015 - 21:39
QUOTE(cibulis @ 2015 12 23, 22:37)
Kandi taip primityviai, kaip kiemsargis šuo į dviračiu pravažiuojančio pono kojas. Kaip koks dvarniaškia: aukščiau pedalo nepasieki. Tik au, au, au...  lotuliukas.gif

Lok,lok sunie,vistiek neikasi. Man nuo tavo paistalu,nei silta nei salta. ispradziu buvo gaila taves del nesekmiu,bet dabar.. manau tu to nusipelnei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsiprasau pone jei izeidziau hihihi.gif

p.s. Kuo daugiau nesamoniu parasai,tuo man smagiau..
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2015 12 23, 21:52)

Aš ne apie broką. Aš apie jūsų šitą žinutę. Joje pilna patyčių net nežinant esmės. Paskelbk, brangioji, tiek informacijos apie savo namą, kiek paskelbiau aš, tai dar ne tokių epitetų gausi. Teks, mieloji, ir namą parduoti.
Papildyta:

Cibuli, aš Jums jau rašiau kodėl viskas taip kaip yra.

O apie mūsų namo broką nelabai turiu ką parašyt. Statybininkais pateninta kaip niekad, tikiu, jog man labai pasisekė, testus praėjom, o vidaus apdailai didelių reikalavimų neturiu, apdailininkais būsim patys, tad kliurkos tikrai įmanomos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2015 12 23, 22:22)
Lok,lok sunie,vistiek neikasi. Man nuo tavo paistalu,nei silta nei salta. ispradziu buvo gaila taves del nesekmiu,bet dabar.. manau tu to nusipelnei  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Atsiprasau pone jei izeidziau  hihihi.gif

p.s. Kuo daugiau nesamoniu parasai,tuo man smagiau..

Amsi kaip šuo prie pono kojų...

Biesas - vyrykas,
Vaikai - veliukai,
Pati ragana,
šeima Adamsų...
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2015 12 23, 22:23)
Cibuli, aš Jums jau rašiau kodėl viskas taip kaip yra.

Ką jūs, mieloji, rašėte? Su geriausiais linkėjimais.
Kalėdų senelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 23 gruodžio 2015 - 22:38
QUOTE(cibulis @ 2015 12 23, 23:37)
Amsi kaip šuo prie pono kojų...

Biesas - vyrykas,
Vaikai - veliukai,
Pati ragana,
šeima Adamsų...
Papildyta:

Kalėdų senelis.

osh bukume,bukume.... doh.gif Nesugebi manes izeisti,tai jau prie mano seimos puoli..
Su sventom kledom. 4u.gif Tikiuos tavo seimai sventes praeis gerai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 24 gruodžio 2015 - 06:43
QUOTE(biesas66 @ 2015 12 24, 06:22)
osh bukume,bukume.... doh.gif    Nesugebi manes izeisti,tai jau prie mano seimos puoli..
  Su sventom kledom.  4u.gif  Tikiuos tavo seimai sventes praeis  gerai. mirksiukas.gif

Pats tu bukas. Aš tavo stiliumi paklausiau: jei tu biesas, vaikai - velniai, tai gal žmona ragana? Logiška? Man atrodo, kad taip. Pats tokius žodžius surašei. Šiaip tai būčiau nutylėjęs, bet kai pats lygioje vietoje prie mano pasakymų kabinėjiesi, tai ko aš blogesnis.

Tau irgi gerų Kalėdų ir ramių Kūčių.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2015 12 24, 11:31)
Pats tu bukas. Aš tavo stiliumi paklausiau: jei tu biesas, vaikai - velniai, tai gal žmona ragana? Logiška? Man atrodo, kad taip. Pats tokius žodžius surašei. Šiaip tai būčiau nutylėjęs, bet kai pats lygioje vietoje prie mano pasakymų kabinėjiesi, tai ko aš blogesnis.

Tau irgi gerų Kalėdų ir ramių Kūčių.

Ka tu cia teisinies, ka tu cia buri.. Esi toks koks esi... Nieko savo pasiteisinimais nepakeisi..

Tavo tie paistalai-tiesiog zemas lygis,taip sako tik zmones neturintys savivertes..
Vienas dalykas yra forume pasisvaidyti epitetais,kitas dalykas yra juodinti visa seima.. Dziaukis kas as toli nuo taves nes akiniai tikrai luztu tau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2015 12 24, 11:04)
Ka tu cia teisinies, ka tu cia buri..  Esi toks koks esi... Nieko savo pasiteisinimais nepakeisi..

Tavo tie paistalai-tiesiog zemas lygis,taip sako tik zmones neturintys savivertes.. 
Vienas dalykas yra forume pasisvaidyti  epitetais,kitas dalykas yra juodinti visa seima.. Dziaukis kas as toli nuo taves nes akiniai tikrai luztu tau.  mirksiukas.gif

Rink žodžius, asile. Pats taip žodžius sudėliojai. Ir negąsdink čia lūžtančiais akiniais, nes ne vienas gąsdino. O už tokias grasinimus galiu ir policijai pranešti.

Ar neprisimeni ką rašei? Tavo žodžiai: O kai du mazi velniukai siaucia tai.. Tavo slapyvardis biesas? Tai aš ir paklausiau ar pati ne ragana?
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2015 12 24, 12:27)
Rink žodžius, asile. Pats taip žodžius sudėliojai. Ir negąsdink čia lūžtančiais akiniais, nes ne vienas gąsdino. O už tokias grasinimus galiu ir policijai pranešti.

Ar neprisimeni ką rašei? Tavo žodžiai: O kai du mazi velniukai siaucia tai.. Tavo slapyvardis biesas? Tai aš ir paklausiau ar pati ne ragana?

Bek i policija.

Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2015 12 24, 13:01)
Bek i policija.

Tau pasisekė kad aktyvių stribų nebėra, o tai paskustų kad namą stataisi iš darbo liaudies pinigų ir važiuotum pirmu traukiniu...arba prie sienos...
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2015 12 23, 23:37)

Kalėdų senelis.

Hmmm, Cibuli, mielasis, nežinojau kad į tokį bendravimą perėjom smile.gif
su šventėmis ir tave, mūsų forumo brangenybe smile.gif linkiu, kad mintys nebūt voratinkliais apaugusios kaip tame vaizdo klipe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2015 12 23, 17:27)
Pas mane jau du velniukai taip praejo sienas kad.. doh.gif  eilini karta pasiimsiu dailininko teptuka ir eisiu teplioti.. Kad bent jau nebadytu akiu..  Teisingai arkava sake- pabaigei statybas,ruoskis remontam.  O kai du mazi velniukai siaucia tai..

Tikrai taip. Pas mane jau po pusmecio gali is naujo sienas glaistyt.. pas ka tapetai uzuojauta isvis smile.gif
Atsakyti