Įkraunama...
Įkraunama...

Niekada nesakyk niekada

jau esu tiek prisikalbejus tu "niekada" blush2.gif sakiau niekada nevairuosiu - dabar be masinos neisivaizduoju saves. sakiau gyvenime niekada i uzsieni nevaziuosi dirbti, bet dirbau lotuliukas.gif apie nieka nebesakau "niekada" cool.gif
Atsakyti
Niekada neišduosiu savo artimųjų, mylimųjų. Ir niekada neatleisiu išdavystės ir apgaulės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoko raketa: 06 birželio 2010 - 09:49

Niekada nedalyvaučiau jokiuose Misis rinkimuose dirol.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif As irgi vengiu sakyti,jau as tai niekada...Sakiau as ir lenkas -niekada(3m.kartu,rudeni vestuves)nekenciau llenku,dabar aplink beveik vien lenkai smile.gif .Sakiau,niekada neauginsiu svetimu vaiku,nes nesugebesiu pamilt ,kaip savo(maniskis naslys,2mergaites)NIEKADA neturesiu daug vaiku(kartu sudejus turime 3 ir 4 pakeliui) daugiau NIEKADA nesakysiu NIEKADA blush2.gif schmoll.gif
Atsakyti
situacija paprasta:
istekejo drauge...mano zodziai...su tokiu kaip jis niekada gyvenime nesusideciau....l
dabar turiu panasu, beveik identiska ir gyvenimas rieda tiesiog istorija po istorijos tos seimos gyvenimu.
kai tai pastebejau ir supratau savo issikalbejima...niekada nebesakau niekada 4u.gif
Atsakyti
Labai įdomi tema. Aš nelinkusi kategoriškai sakyti NE. Bet yra atsitikę tokių dalykų, apie kuriuos jei praeityje būtų kas pasakęs, būčiau tikrai pasakiusi NIEKADA ax.gif
Atsakyti
nebesakau ir as niekada,skiau, kad susituoksiu tik apie 30m noriu pasidziaugt vienatve jaunyste dar nuotykiu patirt,jojo ant tu zodziu lotuliukas.gif ,ir , kad tik viena vaika turesiu,daugiau tikrai ne,turiu jau 2 lotuliukas.gif
dar sakiau ,kad jau jaunesnio vyro tai tikrai nenoriu,neturiu su jais apie ka sneket ir t.t.
kad sunt bute tikrai nelaikysiu,ir dar didelio lotuliukas.gif =labradoras
ir daug cia tokiu galeciau isvardint doh.gif dabar labai esu atsargi su siuo zodziu g.gif
Atsakyti