Baikit,merginos bajerius. Gal perleidziam pirmaja vieta Relijai.Nu negrazu taip.
Moralas: as tikrai labai blogai pasijausiu - abzora, pliurpa ir dar antra karta laimiu.Negalima cia taip susireiksminti

Padeka: visoms labai aciu. Vakar vakare pamaciusi visu darbus, paturiau lengva soka ir supratau, kad kazkaip su savo darbu ne ten pakliuvau.Turiu omeny, kad nedariau SB apie save. O buvo taip:paskambino man vaiku aukletoja ir sako, padek, reikia grupe apipavidalinti, tai as iskart malonuma su darbu suderinau, sugalvojau leliukus ant sienos pakabinti, liko dar du stendai, taip kad tikiuosi kitiems konkursams kazka irgi islausiu, o tada jau kibsiu i savo seimos srapinima.
DAR KARTA VISOMS ACIU.

Trumpas mano komentaras: Leisiu sau pasisakyti kaip konkurso temos skelbeja ir nugaletoja

Darbas, kurio autores net neissivaizdavau ir buvo didziausia misle - why do I read?
Darbas, kurio autore iskart atspejau - Renata, beje labai tvarkingas ir grazus darbas, kuriam tikrai skyriau balu.
Darbas,kurio autore atspejau pagal atlikima - Kas as?. Tai labai geras dalykas, nes formuojasi savitas stilius.
Didiziausias netiketumas - darbas - jei nori susipazinti, susitikim. Labai geras debiutas, idomi ideja, o aprasymo stilius-superinis.
Daugiausiai pastangu ir kanciu ideta, mano manymu i darba - Auganti asmenybe. manau man dar toli iki tokio lygio, as negaliu atsidziaugti tuo ka turiu is spec SB priemoniu, tad kol ju galimybiu neisnaudosiu, manau siuvinejimas man ant SB liks kaip aukstasis pilotazas.
Darbas - Jurgita ir keletas jos pomegiu - pats santuriausias darbas. labai nuosirdus ir man malonu susipazinti.
Darbe - det magiske ord dusje - idomiai pateikta, labai grazus vaikiukas ir kol kas nesuvokiu kaip tie varvekliukai pritvirtinti.
Darbelis Simboliškai Apie Mane - viskas butu idealu, jei ne pavadinimas.Kelis kartus grizau prie sito darbelio ir labai gailejau,kad taip issprestas pavadinimas, o visa kita - liuks. Beje, is pirmo zvilgsnio tiek as tiek mano MB perskaitem "simbo laiskai" ir tik perskaiciusi po darbeliu pavadinima, grizau pasitikslinti pavadinimo.
4 Gogolio aistros - pats tvarkingiausias darbelis. Tiesa pasakius tikrai nesitikejau kad kazkuri rysis scrapinti asmenybe.
Man regis jau visas aptariau, isskyrus save.
Savo darbui turiu labai daug priekaistu. Tikrai perdaug uzdelsiau ir jo atlikima nutempiau i termino pabaiga, pasimokiau. Siek tiek truksta paciai idejos israiskai, svaros darbe. Pasirinkau lengviausia kelia - taisyklinga kompozicija, paprastu formu panaudojima ir stampavima,nesitikejau laimeti.
Noriu del tos "pievos " scrap8 pasiteisinti: is pradziu bandziau taisyklingai nubanguoti, bet man nesiziurejo, pasikvieciau MB ir jis man savo kreivom architekto akim

Gerai, kas netingi, paskaitykit, o kas tingi, DAR KARTA ACIU!!!!

Beje, is manes jau priklauso