QUOTE(vaidasqrt @ 2008 07 31, 20:52)
tai tikiu, kad is isberimo negalima nieko pasakyt.. cia tik siaip gal pasakiau, nes kaip sakiau, kad nesuprantami apskritai tie metodai, is neaisku is ko ten atspeja kai kam.. prisiruosiau per jau ir taip ilga laika isbandyti tai, kas man nesuprantama ir net nelabai priimtina.. tradicinius neblogus KMUK alergologus jau isbandem. Na dar va pas dermatologa Grusauska kreipsimes..
kaip sakant lipu per save.. nes mano pacios profesija liepia man remtis tik mokslo pasiekimais ir realiais argumentais.. bet sirdis sako, suzinok bent jau viska del savo mazo brangaus zmogiuko ir padaryk.. gal yra koks nekaltas budas.. na neirodytas.. pastebetas liaudies.. tinkantis mums.. niekas kitas uz mane to nepadarys.. na, zinot kaip buna - kartais gi net prietarais kvailais patikim - ziurek ima ir issipildo
Ir siaip net jei nieko nepataikys, manau, kaip kad Amica sako, kad blogiau tikrai nebus. Tiesiog gausiu sios gydytojos komentara uz 40 lt. To man visiskai pakanka. Nes jau supratau, kad mes turime tiesiog susigyventi su tuo ka turime, turiu tiesiog padeti savo vaikui prislopinti liga, kiek tai imanoma, kad nesukelti stipresniu komplikaciju.
Beje mums vel paumejo, pirmadieni dar tepemes tuo uzdraustu tepalu - dabar pakentesim. Sugriestinsiu po truputi savo raciona dar. Pasiguosiu, kad nelengva - na, pacios zinot
Ir, Daddygirl, gal gali parasyt paprastai ar i AZ, kiek naturalus taukmedzio sviestas kainuotu jei parvestum, o as rytoj akropoli zvilgtelsiu C&D parduotuvej

Tik kaip suprantu, tavo naudojamas turbut visiskai naturalus, o del C&D man kol kas neaisku
labai gerai suprantu. as lygiai taip pat galvoju; kai tik nebepades drekinimas ir reiks vaistu, eisim pas homeopatus.
o mano dukryte apsirgo

temperatura apie 40 keturias dienas laikesi, tai prisigerem sirupiniu paracetamoliu, ibuprofenu..

girdejau, kad nuo ju AD suprasteja. mums dar nebuvo teke vartot vaistu, tai dabar su nerimu laukiu, kokios bus ju pasekmes odai. be to itare uzdegima, nes slapime kazka rado, tai antibiotiku kruvas dave

gerem juos 5 dienas, o paskui gavom tyrimu rezultatus - uzdegimo nebuvo!!

tai be reikalo antibiotikus vartojom

temperatura savaime dingo, tik va atsirado kazkoks keistas i vejaraupius panasus berimas. Gydytojai sako ne vejaraupiai, bet nezino, kas cia

Atseit, savaime praeis
Turejom grazia odele apie 3 savaites, o vakar jau atsirado siek tiek spuogeliu

Idomu, ar labai tie vartoti vaistai pakenks..
Del sviesto; jis man rodos gaunas kiek pigesnis nei lietuvoj. skaiciavau, bet jau nebepamenu, be to valiutu kursas siek tiek kinta. arciau mano vaziavimo datos parasysiu, jei domina.
lyginti sviestu nesiimsiu; nes is tu kompaniju net nesu pirkus.
del poveikio - tai nera vaistas, todel nereiketu tiketis stebuklingo efekto. kaip ir visos naturalios priemones - veikia per laika ir po truputi. is musu patirties: siek tiek nuramina paraudusia odele, kazkiek nuima niezuli, nu ir zinoma drekina. bet tepu beriamas vietas (zandukus) gal 20 kartu per diena (skaicius is akies zinoma

).
Papildyta:
QUOTE(zizliuke @ 2008 07 31, 22:13)
Sveikos,
Tai va cia bus gal biski i ta tema mono pasakojimas. Tai gi siandien buvom toj Antakalnio klinikoj, pas Astrauskaite. Na

kaip cia pasakius, dziugiu naujienu nera, bet va ka ji man paporino, sako, is j
usu berimo pobudzio galeciau spresti, kad mergyte alergija yra infekcinio pobudzio, t.y. visai ne maistui ir ne aplinkos faktoriams. Ir man kazkaip keista buvo, jau nuo pat pradziu, kai tik pradejau rinkti info apie AD. Visur raso AD - tai sausos, pleiskanojancios paberimu vietos, reikia istisai drekint, o vat pas mus visai kitai, nors diagnoze ta pati, pas mus odele normali, nepasakyciau, kad labai sausa, ir jau tikrai ne pleiskanojanti, o berimai buna (ypac pablogejimo laikotarpiu, t.y. ziema, pavasari) tarsi i bendra darini susijunge ir slapiuoja, labai sunkiai gyja, tai vat butent tos slapiuojancios vietos ir rodo, pasak tos gydytojos, kad alergija yra nou infekcijos, greiciausiai nuo stafilokoko

Nieko nezinau apie ji, gal kas daugiau turi info?
Gydytoja sake, kad dabar situacija ir pakenciama, reikia laukti saltojo sezono, pablogejimo, tada gultis i stacionara ir daryt kraujo tyrima, nes tada esa geriausiai parodo. Tai vat man ir keista, KMUK kai ejom, buvo TOOOOOKS pablogejimas, o kraujo tyrimo patare nedaryt, nes esa jis nieko neparodys, suprask kaip nori zodziu
Dar padare durio tyrima, bulve, bananas, pienas, kiausinio baltymas, kvieciai, sunu, kaciu plaukai ir dulkiu erkuciu meginiai nieko neparode, tai tipo alergijos jiems nera. Tai vat nieko nepesiau ir grizau namo, laukt blogesniu laiku
Galiu zodis zodin pasakyt, ka jis pasakys

kad jums ne AD, o tik sausa oda, veikiausiai paveldeta, drekint istisai ir dar, jei nori, kad vaikas pasveiktu, nesk pusrycius vyrui i lova...
Nu, kad nuomones gydytoju skirtingos, tai, manau, ir jums nieko naujo

Teks patiems spresti ar ir kada darytis tyrimus
O del infekcijos

As siek tiek kitaip suprantu

Nes kiek teko skaityti raso, kad kai odele pradeda slapiuoti, tai jau sunkesne AD stadija - berimai patapo infekuoti. Tokiu atveju jau reikia vaistu, isgydyti slapiuojancias vietas, joms uzgijus vel gera drekinti odele.
O tokios versijos, kuria jums gydytoja pateike, neteko girdeti
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2008 08 01, 02:02)
Dar dienomis į baseiną įkišu, taigi plius ir chlorkių oda gauna.
o nuo chlorkiu nepablogeja?
Life's not about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.