Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas V tema

QUOTE(Daddygirl @ 2008 09 01, 17:55)
kaip tuos balus nustato? is kraujo tyrimo?

ne...gydytoja (alergologė) apžiūri vaikutį ir rašo, kiek stipriai išbertas
spec.lape žymi bėrimo vietas, paskui pagal kokią tai metodiką skaičiuoja balus
Atsakyti
QUOTE(Linuke. @ 2008 09 01, 17:11)
ne...gydytoja (alergologė) apžiūri vaikutį ir rašo, kiek stipriai išbertas
spec.lape žymi bėrimo vietas, paskui pagal kokią tai metodiką skaičiuoja balus

kaip idomu. mums, manau, to nedare. gal kad vis kartojo, kad mazai isberta (tik zandukai) ir neverta nei tyrimu nei ko kita daryti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusiukas @ 2008 09 01, 16:41)
Demesiui, kas iesko Kedru aliejaus.

Aplekiau visus Kauno vaistiniu tinklus ir vienas vaistininkas pasake kur ieskoti. Tai Kaune kedru aliejaus galima isigyti prie autobusu stoties, kur yra toks mazas turgelis, nu as tai ji urmeliu vadinu (ne tas pagrindinis stoties turgus). Iejus pro pagrindinius vartus, desineje puseje yra iskaba MAISTO PAPILDAI. Tai ten visokios gerybes is Rusijos, Ukrainos, baltarusijos ir kt. Viskas ko nerasite vaistinese ir PC. Kedru aliejus 100 ml kaina 29 lt, o 50 ml - 17 lt. O svarbiausia, kad tikrai tas tikrasis, Sibiro kedru riesutu branduoliu, gamintas Altajuje. Tai as jau prisipirkau ir dabar ziuriu akis isputus i savo kvepianti lialiu. Ir dar pardaveja pasiule sausai ir alergiskai odai toki tepaliuka BORO PLUS. 25 ml kaina 3 lt. pasak jos ir salia buvusiu bobuciu tai jau labai padeda. Nusipirkau, bet dar nebandziau.

Geras daiktas ir Boro fresh kremas mirksiukas.gif Pastarojo Kaune yra ir kioske prie Žaliakalnio turgaus, vadinasi kioskas irgi kažkaip panašiai
Atsakyti
o kokios to tepalo sudetines dalys? 4u.gif
[/quote]

Tepaliukas BORO PLUS is naturaliu vaistiniu zoliu ekstraktu, tai sandalas, alijosius, meta, talkas ir kruva kitu, tik rusiskai nemoku isversti, o is paveiksleliu nelabai atpazistu. Bet nera jokios chemijos. Naudojamas labai placiai: kasdienei sausos odos prieziurai, nuima niezejima, lupu puslelinei gydyti, kudikiu issutimams, po skutimosi, ranku odos prieziurai po namu ruosos darbu, suskirdusiems kulnams gydyti, nubrozdinimams, vabzdziu ikandimams gydyti. Nu vienu zodziu vaistas nuo visu ligu.
Atsakyti
o kur tokiu dalyku kaip kedru aliejus galima Vilniuj isigyti? niekas neuztikot? g.gif
Atsakyti
ten labai daug kas įeina, ne vien tik berimai, kai skaiciuoja balus. Kai virs 50 balų duoda neigaluma. Mano berniukui ir šlapiuoja, dabar retai, bet tada žiauriai pasmakrėir krūtinė, ten tada ir auksinis stafilokokas buvo.

Nelinkiu niekam pamatyti , kaip atrodo vaikas , kai jam nustato 82 balus.

O tyrimai alergija rodo tik kiaušinio baltrymui 4 klasę, o darėm abis paletes ir maisto it įkvėpiamų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 02 rugsėjo 2008 - 08:48
QUOTE(Lince1 @ 2008 09 02, 09:44)
ten labai daug kas įeina, ne vien tik berimai, kai skaiciuoja balus. Kai virs 50 balų duoda neigaluma. Mano berniukui ir šlapiuoja, dabar retai, bet tada žiauriai pasmakrėir krūtinė, ten tada ir auksinis stafilokokas buvo.
Nelinkiu niekam pamatyti , kaip atrodo vaikas , kai jam nustato 82 balus.
O tyrimai alergija rodo tik kiaušinio baltrymui 4 klasę, o darėm abis paletes ir maisto it įkvėpiamų.

oi, kaip jums žiauriai...kaip dabar tavo mažius laikosi? gal geriau? o kokio amžiaus taviškis?
nes mano vaikiui kraujo tyrimai rodė nuliukus, bet mes ir darėm, kai jam berods 9 mėn. buvo (specai kalba, kad kraujo tyrimai patikimiausi, kai vaikiui jau virš 2 metukų), šiek tiek daugiau info gavom iš lopo mėginių, bet vakar kita alergologė ir juos sudirbo, kaip nepatikimus doh.gif
o bandėt pas homeopatus eit? mes šiandien eisim (viską išbandysiu- per galvą neduos, o info noriu kuo įvairiapusiškesnę susirinkt) aš jau nieko prieš ir Folio metodą išbandyt- nepakenks, o gal irgi kažką naujo sužinosiu
Atsakyti
QUOTE(kietute @ 2008 09 02, 08:40)
o kur tokiu dalyku kaip kedru aliejus galima Vilniuj isigyti? niekas neuztikot? g.gif

Internete radau, kad Viliuje galima rasti parduotuveje VITAMINU PASAULIS, kuri yra PC MANDARINAS.
Atsakyti
labas visoms,
praeita savaite buvau su vaiku II ligoninej, pas odos gyd,Stanku. Apziurejo mano vaika ir israse LATICORTA. Ir dar buvo labai nepatenkintas, kad atejom butent pas ji. Kai uzklausiau, kodel? Atsake, kad II ligonineje su vaikais odos klausimais dirba Grusauskas ir Matuleviciene. Taigi, matot, kaip buna...

tiesa, buvom ir pas savo seimos gyd. Si parase siuntima i KMUK, pas Ivaskeviciene del konsultacijos del AD. TAigi, laukiam su nekantrumu spalio 3 d.

beje, gal kurios vaikui teko pas sia gyd.alergologe lankytis? kiek kainuoja tyrimai ir kokie jie?
aciu is anksto
Atsakyti
Sveikutės...

Labai įdomu bus sulaukti rezultatų tepant kedrų aliejumi. Lusiuk, kai išbandysi tą boro tepalą ir matysi poveikį - parašyk 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės...

aš tai gydau heomopatiniais vaistas 4u.gif ir kol kas tik jais pasitikiu thumbup.gif vedžiau ir II ligonine ir klinikose buvom ir tyrimus darėm,bet kasiš to kai rezultate paskiria hormoninius vaistus ir pasako diagnoze AD-ką ir taip žinau.
mums dabartinisgydymas tikrai duoda rezultatą,nors valgom beveik viską smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cdl @ 2008 09 02, 14:03)
Sveikutės...

aš tai gydau heomopatiniais vaistas 4u.gif ir kol kas tik jais  pasitikiu thumbup.gif vedžiau ir II ligonine ir klinikose buvom ir tyrimus darėm,bet kasiš to kai rezultate paskiria hormoninius vaistus ir pasako diagnoze AD-ką ir taip žinau.
mums dabartinisgydymas tikrai duoda rezultatą,nors valgom beveik viską smile.gif

Pas kokį homeopatą vedi?
Atsakyti