Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas V tema

QUOTE(Pūkelis @ 2008 09 05, 19:00)
As pirmą kartą kyšį (pinigus) ir daviau alergologiai. Per save perlipti reikėjo, bet ką daryti, kai akivaizdžiai tau pasako (paprašo). O taip norisi, kad vaikui palengvėtų.

Va va... per save perlipt ir as negaliu, jau ko ko, bet tokio dalyko tevai manes neismoke, as per daug sazininga unsure.gif Neesu kysio davusi ir nezinau, ar kada galesiu. Siki reikejo duot II ligoninei, nes be registracijos, o susitarus asmeniskai ejom, bet kazkaip viskas greit ivyko, kad ne nespejau paduot doh.gif Taip ir likom neatsiskaite, o dabar, kai zinau, kad tas gydytojas nusipaiste ir dar ne ta vaista skyre, tai dziaugiuosi, kad nedaviau
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2008 09 05, 14:53)
ar ka nors nauja pasake nei sitame forume galima suzinot?

Prieš septynis metus ale nei to forumo skaičiau.
Papildyta:
QUOTE(simulka @ 2008 09 05, 19:53)
tada tokiu atveju jau tada geriau vest vaika i privacia klinika. Sumokesi, kiek reik ir sirdies neskaudes, kad "turejai perlipt save, nes davei gyd.kysi pinigais".
cia tik mano nuomone, jei ka

Man rodos privačios ligoninės alergiškiems vaikams nėra. Vesdavom privačiai ir ko tik nebandėm. O antakalnio universitetinėje pas beveik visas alergologes kiek pasakojo mamytės "stafkės" būdavo.
Mano nuomonė irgi prieš kyšius, bet neišvengėm tuo laikotarpiu.
Papildyta:
QUOTE(zizliuke @ 2008 09 06, 09:16)
Va va... per save perlipt ir as negaliu, jau ko ko, bet tokio dalyko tevai manes neismoke, as per daug sazininga  unsure.gif  Neesu kysio davusi ir nezinau, ar kada galesiu. Siki reikejo duot II ligoninei, nes be registracijos, o susitarus asmeniskai ejom, bet kazkaip viskas greit ivyko, kad ne nespejau paduot  doh.gif  Taip ir likom neatsiskaite, o dabar, kai zinau, kad tas gydytojas nusipaiste ir dar ne ta vaista skyre, tai dziaugiuosi, kad nedaviau

Draugė dirba kauno klinikose operacinėje. Klausiau jos, kaip ten su tais kyšiais, duoti ar ne. Sakau nejaugi jai neduosi, blogiau su tavimi elgsis. Tai rekomendavo geriau duoti, jai operacija, gimdymas nebūtinai. Kadangi ir narkozę geresnę parenka ir t.t Ji pati net davė kolegoms kurie jos dukrą operavo doh.gif Svarbiausia ir paima, atseit čia normalus reiškinys, buvau apšalus.
Atsakyti
nežinau, kokios "stafkės" Antakalnio alergologiniam, nes nedaviau nieko - jei einu į alergologinį su siuntimu, tai ir nemoku, o jei privačiai, tai kainos oficialiai paskelbtos
o ta pati Astrauskaitė- nuotaikos boba...jei prasta nuotaika, tai duok nedavęs . Jei pataikei ant gros- tai žiūrėk ir vaiką apžiūrės ir net šypseną išspaus
nemėgstu jos už melus, už vaiko apžiūrėjimą tik iš tolo (na, gal ji turi dovaną pamatyt per drabužius...) ir t.t.
ale čia tik mano asmeninė biški piktoka nuomonė 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Linuke. @ 2008 09 06, 12:28)
nežinau, kokios "stafkės" Antakalnio alergologiniam, nes nedaviau nieko - jei einu į alergologinį su siuntimu, tai ir nemoku, o jei privačiai, tai kainos oficialiai paskelbtos
o ta pati Astrauskaitė- nuotaikos boba...jei prasta nuotaika, tai duok nedavęs . Jei pataikei ant gros- tai žiūrėk ir vaiką apžiūrės ir net šypseną išspaus
nemėgstu jos už melus, už vaiko apžiūrėjimą tik iš tolo (na, gal ji turi dovaną pamatyt per drabužius...) ir t.t.
ale čia tik mano asmeninė biški piktoka nuomonė 4u.gif

na mes gulejom 6 dienas pas Astrauskaite ir nieko nedavaiu, bet ji labai ziurejo mano vaika ir sypsojosi, del to tai nieko negaliu pasakyt blogo. Tik tiek, kad hormonais ir antibijotikais apgyde ir isvaziuojant pasake, kai pabloges griskit.
Atsakyti
Labas merginos. Na tai pas mus geros naujienos, tikiuosi, taip ir liks. Zodziu labai pergyvenau, kaip i paprasta darza vest vaika su AD, kai ne nezinai nuo ko beria... na ir nuo 1.6 metuku mums viskas pradejo gereti, net nezinau, nuo ko... ne taip ir neradom, daremes tik durio tyrima, niekam nealergiska is tirtu dalyku, ir gi pasake, kad pabloges atvaziuokit... na ir pradejo taisytis, nezinia nuo ko ir kaip. Dabar jau gerus pora menesiu, gal net apie 3, nei tepu ka nors, nei drekinu, nei vaistu geriam, valgom viska is eiles essen.gif , net pomidorus, sokolada, sladainius, sausainius, geria ir gi viska, ir piena, ir sultis, net is tetrapaku, zodziu net didziausi alergenai racione, bet jos taip neberia... gal kai kada siek tiek, bet greit ir praeina, ne nepastebiu... tai gi nuo pirmadienio soliuojam i darzeli !!! clap.gif

Na as manau, mes jau isaugam, aciu dievui, tikiuosi taip ir liks, sia tema dar aplankau ir nauja galesiu uzvesti, bet jau ciu, greitu laiku, sios temos man nebereikes... teks kazkam apsiimt toliau rinkti medziaga, galesiu wordini varianta atsiust, jei ka...

sekmes visoms mamytems ir vaikiukams

user posted image
Atsakyti
sveikos mamytes, vis skaitau ir skaitau sia tema, nes ji mums taip pat labai aktuali verysad.gif mano sunui treju metukai. AD kamuoja nuo keliu men. doh.gif pirmasis pablogejimas truko koki pusmeti ir sukakus metams praktiskai buvo tik sausa odele. veliau apie antruosius metus vel paryskejo ta vadinamoji egzema ant desines rankutes rieso, ir laikesi iki siol. aisku mes tepdavome su medetku tepalu, irikar tepalu, kartais saltalankiu alieju naudodavom. bet sia vasara AD iskankino mus kaip niekad anksciau verysad.gif ant ranku linkiu iskilo, ant kojyciu -pakinkliai visi buvo isberti, tiesiog lyg nusvile, raudoni, nieztintys.visas irzlus piktas, nervuotas, naktimis negaledavo miegoti, vis muistydavosi draskydavo kojas ir prasydavo - mamyte kasyk, nu ziauriai, labai ziauriai, skauda sirdi ir nieko negali padaryti. nebeiskentusi pas homeopata Misi kreipemes, jis mums zirniuku prirase. po keliu dienu dar labiau paastrejo, teko nutraukti ju naudojima. aisku kelis sykius ir su hormoniniais tepiau, bet noriu pasakyti stai ka, nukeliavau i klp buvusia nesciuju poliklinika i III a., ten pardavineja visokius medicininius vaistus ne vaistus, ir nusipirkau probijotiku kompleksa, pradziai keleta pakeliu, nes juos i tris dalis reikia dalinti t.y. trim dienom vieno pakanka, ir pradejom vartoti. galiu drasiai pasakyti nerealus pagerejimas pasimate jau po kokiu 5 dienu, siuo metu tik truputi po pakinkliais yra like, o ir naktimis daug ramiau miega. odele grazi, tik zinoma visos kojytes spalvotos, nes ten kur buvo tie rausvi plemai paliko balta. labai noriu tiketi , jog vaikinas isaugs AD ir jums to linkiu 4u.gif
o jus mamytes, pabandykite vaikams dauti daugiau tu geruju bakteriju jei kurios neduodate ax.gif
na cia tik daugiskai patariu smile.gif
Atsakyti
[quote=zizliuke,2008 09 06, 15:32]
tai gi nuo pirmadienio soliuojam i darzeli !!! clap.gif

tai i darzeli vaika vedi nuo metu laiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 09 06, 22:15)
tai i darzeli vaika vedi nuo metu laiko? g.gif

nu ne... mums sausi bus jau du, dabar 1.8 m. Nuo 2 metu niekas man nemokes, o pinegeliu reikia, jei lauksiu iki kito rugsejo, tai jai jau beveik 3 bus, zodziu nei i lopseli, nei i darzelinuku grupe, jei kita rugseji vest, tai ji jau prie tu visai pypliuku netures ka veikt. blush2.gif

Sujitsa, kaip konkreciai vadinasi tie prebiotikai, kokia mazdaug kaina, ten vaistine kazkokia, kur pirkai, koks pavadinimas? irasysiu info i sarasa. mirksiukas.gif gal kam pravers.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zizliuke: 07 rugsėjo 2008 - 07:19
[quote=zizliuke,2008 09 07, 08:12]
nu ne... mums sausi bus jau du, dabar 1.8 m. Nuo 2 metu niekas man nemokes, o pinegeliu reikia, jei lauksiu iki kito rugsejo, tai jai jau beveik 3 bus, zodziu nei i lopseli, nei i darzelinuku grupe, jei kita rugseji vest, tai ji jau prie tu visai pypliuku netures ka veikt. blush2.gif

kaip IDOMIAI g.gif Cia, beje, kokiam mieste taip priima anksti i darzeli nuo 1,8 metu?
Atsakyti
QUOTE(sujitsa @ 2008 09 06, 14:57)
ir nusipirkau probijotiku kompleksa, pradziai keleta pakeliu, nes juos i tris dalis reikia dalinti t.y. trim dienom vieno pakanka, ir pradejom vartoti. galiu drasiai pasakyti nerealus pagerejimas pasimate jau po kokiu 5 dienu,

Kas yra tie probijotikai?
Čia gerosios bakterijos?
Mums pačioj pradžioj labai padėjo gerosios bakterijos. Gal reikėtų vėl pradėti gerti. Bet mes gėrėm gal kokius 3 mėnesius (jeigu ne daugiau).
Bet gal reikėtų vėl pabandyti. Bet kokius geriau pasirinkti , kažin.
Girdėjau apie tokius kaip "Flora care", bet ar jei tinka kudikiams?
Alergologe mums buvo išrašiusi "Acidofilus", bet tada jie mums netiko - pradėjo pusti pilvą, tai gal dabar juos pabandyti g.gif Nes šaldytuve juos taip ir laikau iki šiol.
O ir dar. Dėl tu mūsų pirštukų (gal pamenat, rašiau, kad pradėjo ne iš io ne iš to skilinėti), tai va buvome ir pas alergologe ir pas dermatologą. Tai alergologė sakė, kad gali būti alergija, bet neatmetė ir infekcijos galimybę, o dermatologė pasakė, kad čia tikrų tikriausias infekcinis bėrimas. tai ir nežinau. Sakė gydymas užtruks mažiausiai apie 2 sav. (kad tik nu tada pradės gerėti), bet iš kitos pusės, tai 2 savaites tepti antibijotikikiniu kremu fucidin reikia g.gif Ar ne per stipriai čia mums bus???. Na ne t nežinau, kaip čia ir bus. Aišku gerai jeigu čia ne alergija, bet dar aš pati dėl tos diagnozės dviejoju. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 09 07, 10:33)
...
kaip IDOMIAI g.gif Cia, beje, kokiam mieste taip priima anksti i darzeli nuo 1,8 metu?

atsakysiu už zizliukę - Kaune čia taip priima (tik ne visi lopšeliai-darželiai) 4u.gif
Atsakyti
aciu uz info Andos
Atsakyti