Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti naktinių maitinimui?

Sveikos,

naktiniu besilaukiancioms ir maitinancioms radau www.mamosstilius.lt (beje yra ir labai sexovu) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rciux @ 2008 08 04, 23:17)
Sveikos,

naktiniu besilaukiancioms ir maitinancioms radau www.mamosstilius.lt (beje yra ir labai sexovu) smile.gif

bet ten ir kainos zymiai didesnes nei tavosapnas.lt smile.gif
beje tavosapnas.lt parasyta, kad preke parduota, tai reiskia,kad tokiu naktiniu jau neturi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spalvota: 17 rugpjūčio 2008 - 14:58
mh... g.gif nu kainos gal ir mazesnes, bet ten juk ne spec besilaukiancioms ar maitinancioms skirta.. schmoll.gif kai pilvuzas padides nestuke.gif vel reikes kitus pirkti.. o mamosstilius.lt maciau nuotraukose spec. skirta nestukems ir maitinancioms ,nes sleikutes nusisega! thumbup.gif nakti turetu but l patogu..ir po maitinimo turetu but l patogu wub.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
taigi, man asmenishkai geriau kokybe, nei kiekybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rciux @ 2008 08 18, 16:27)
mh... g.gif nu kainos gal ir mazesnes, bet ten juk ne spec besilaukiancioms ar maitinancioms skirta.. schmoll.gif kai pilvuzas padides  nestuke.gif  vel reikes kitus pirkti.. o mamosstilius.lt maciau nuotraukose spec. skirta nestukems ir maitinancioms ,nes sleikutes nusisega! thumbup.gif  nakti turetu but l patogu..ir po maitinimo turetu but l patogu  wub.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif
taigi, man asmenishkai geriau kokybe, nei kiekybe  4u.gif

as planuoju naktinius pirkt jau paskutini nestumo menesi, tai jau matai koks pas tave pilvas - juk labai jau nebedides.
kas del patogumo, tai tavosapnas.lt man irgi atrodo labai patogios pasitempei zemiau iskirpte ir maitini...
Atsakyti
as is tavosapnas pirkau,tai siaip patogus,viskas ciki,tik iskirpte po keliu kartu issitampe labai verysad.gif
Atsakyti
Patogiausi su sagutem per prieki thumbup.gif Tik nepirkite turginiu tokiu kur krutims prakirpimai yra - jie labai blogai pasiuti, per tuos prakirpimus visa laika papuliai iskrite ir kabo doh.gif Pataupe ant medziagos lotuliukas.gif
Atsakyti
as bazei labai grazius nusipirkau mirksiukas.gif
Atsakyti
www.mamosstilius.lt nusipirkau 1 naktinukus ir 2 pižamytes...labai džiugu,kad tokių gražių modeliukų galima rasti nėštukėm ir maitinančiom mamytėm. thumbup.gif
Atsakyti
Na as bazeje nusipirkau, jie ne bobiski, ojaunatviski, man labai patiko, bet as ju ieskojau ilgai doh.gif , gal net visa baze perejau, kol kazkas patiko, nes kiti tai tikrai bbobiski buvo schmoll.gif
Atsakyti
As ir noreciau, bet noreciu tu juodu, alia kokie brangus ir spalva tik juoda. O kaip Jus dydzius zinote, nu ten parasyta tik as nesuprantu g.gif gal dar anksti pirkti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AngelG: 30 rugpjūčio 2008 - 20:29
QUOTE(VANDA-panda @ 2008 08 30, 10:28)
Na as bazeje nusipirkau, jie ne bobiski, ojaunatviski, man labai patiko, bet as ju ieskojau ilgai  doh.gif , gal net visa baze perejau, kol kazkas patiko, nes kiti tai tikrai bbobiski buvo  schmoll.gif

Kokiam skyriuj radai? bigsmile.gif
Atsakyti
Na, as siandien buvau Klaipedos turguje, tai vaje, kokie visi naktiniai baisus doh.gif . Ner i ka ziureti, bobiski. Medziaga primarginta, piesinukai,mikimauzai nu nzn schmoll.gif . O siulo, o kisa tik pirk, buvo tokie kur krutine gali per spec. isiuvus istraukt (cia kazkuri forume rase, kad tokiu nepirkt), o kiti su sagom, ilgi. Sakiau, pirksiu is interneto, nes kitaip, kazi kur grazius rasiu nestuke.gif .
Atsakyti