Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai, kaktusėliai

QUOTE(Tina* @ 2008 08 01, 12:04)
Mazoji_s, man jis visai normalus, ka tu ten su juo isdarineji  doh.gif  biggrin.gif

na dėkui kad atsakei biggrin.gif matai aš jį buvau sukepinus ant saulės ir maniau, kad jam jau amen, tai buvau palikus likimo valiai keliems mėn., o daba popinau ir girdžiau galvojau prikelt biggrin.gif turbūt pavyko, ištvermingi jie kokie pasirodo
Atsakyti
Mano vienas buvo baltutelis nuo saules, maniau kaput, bet pastaciau sesely ir jis vel grazuolis zalias. Tiesa dabar vel saulutes biski gauna, bet kolkas kitap jam ir nebus, tegul sau zinosi, uztat ziedus bent isskleidzia. Cia mano baltaziedis gymnas.
Atsakyti
Ir pas mane truputukas ziedu
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaiduter @ 2008 08 01, 09:35)
koks grazus kaktusu sodelis wub.gif

aciuks.gif aciuks.gif . Ale žieduko tai nė vieno nesulaukiu verysad.gif , nu bet vilties prarasti negalima, tai manau, kad iki pensijos vis tiek sulauksiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano persodinti kaktuseliai i ta zvyro juodzemio zeme, jau rodo gyvumo pozymius. Ziuriu jau daugiau tu pilku plausiuku ant vieno, ir kazka lyg i zieda panasaus maciau, kazi ar gali tap but biggrin.gif gal tik labai laukiu ziedu, tai jau ir matau biggrin.gif
Atsakyti
Laivite,ziedai thumbup.gif thumbup.gif Koks antras kaktusas? Gal mammillaria?
Atsakyti
Rimusia turbut kad mammillaria 4u.gif
Atsakyti
Gal kas taptumete nauja seimininke siai draugijai ? Tiesiog nebetelpa geles namuose .Prasau tik 10 lt ,manau nedaug ,bent uz pati vazoneli (ilgis 21 cm) blush2.gif
Jei kas susidometu ,rasykite i az .Aciu .
user posted image
Atsakyti
Kad man tai pvz. paciai jau noris palanges retint...
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2008 08 03, 16:58)
Gal kas taptumete nauja seimininke siai draugijai ? Tiesiog nebetelpa geles namuose .Prasau tik 10 lt ,manau nedaug ,bent uz pati vazoneli (ilgis 21 cm) blush2.gif
Jei kas susidometu ,rasykite i az .Aciu .
user posted image

Laba 4u.gif simpatiski kaktuseliai wub.gif jei tureciau daugiau vietos tikrai pasisiulyciau priglausti 4u.gif norejau tave spaklausti, tu tam ilgajam issisakojusi am kaktusui virsune nupjoviai kad taip fainei sakojasi? bigsmile.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad jie naturaliai sakojasi smile.gif
Atsakyti
Mano gražuolis kaktusėlis patogiai jaučiasi ant pietinės palangės darbo kabineteuser posted image
Atsakyti