Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės prancūzų kalbos internetu

QUOTE(i3rigita @ 2009 06 16, 22:23)
Akra o kaip tu ketini pramokti? smile.gif

Visagalio interneto pagalba smile.gif Zinoma nieko rimto nesitikiu, bet ir prancuzu noriu ismokt ( tiksliau bent kazka suprast) grynai savo malonumui, o gal kada ir pravers kur. smile.gif
Atsakyti
O Akra tu kažkiek moki ar nuo pradžių pradėsi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(i3rigita @ 2009 06 17, 22:02)
O Akra tu kažkiek moki ar nuo pradžių pradėsi? smile.gif

Viska nuo pradziu. Va dabar jau skaicius zinau ir labai smagu per tv ka nors zinomo isgirst. biggrin.gif Kadangi tu jau moki tai padek su r raide susidraugaut. Pasidariau isvada, kad reik vietoj r ch sakyt. Kazkaip panasiai tada skamba.
Atsakyti
Sveiki , nežinau ar kas nors jau buvo idėjęs šitą puslapį bet aš įdėsiu wink.gif

http://www.languageguide.org/francais/
Atsakyti
Oo atgijo tema! bigsmile.gif biggrin.gif
Sveikos mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Sveika smile.gif
Aš dabar užsakiau prancūzišką knygą smile.gif Tai skaitysiu ir versiuos kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(i3rigita @ 2009 06 26, 09:52)
Sveika smile.gif
Aš dabar užsakiau prancūzišką knygą smile.gif Tai skaitysiu ir versiuos kartu smile.gif

Ir kokia knyga skaitysi? smile.gif
Skaitymas is tiesu labai praturtina, daug nauju zodziu galima ismokti. Tik as rinkdavausi siuolaikiniu autoriu knygas. O va paskutiniu metu kazkaip apleidau prancuzu kalba, jauciu, kaip pasimirsta.
Atsakyti
QUOTE(i3rigita @ 2009 06 26, 09:52)
Sveika smile.gif

O kaži LT nebūtų galima kur rast? g.gif (čia aš sau)
Atsakyti
QUOTE(Fraise @ 2009 06 26, 15:33)
O kaži LT nebūtų galima kur rast?  g.gif (čia aš sau)

Ta prasme LT nusipirkt prancuzisku knygu? Ju galima isigyti Vilniaus prancuzu kulturos centre esanciame knygyne. Bent jau anksciau buvo ten knygynas, nebent dabar kazkas pasikeite. Arba kitas variantas - isigyti kulturos centro skaityklos abonementa mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkui, reikės pasidomėti smile.gif
Atsakyti
O gal yra internete kokiu knygu parsisiust, o is vis geriausia butu vadoveli parsisiust smile.gif Bet net pavadinimu nezinau, gal rasciau per zmule ka nors..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akra @ 2009 06 26, 20:38)
O gal yra internete kokiu knygu parsisiust, o is vis geriausia butu vadoveli parsisiust smile.gif Bet net pavadinimu nezinau, gal rasciau per zmule ka nors..... g.gif

Na kazin ar tokiu gerybiu galima rasti nemokamai g.gif
Filmu tai tikrai galima parsisiusti, bet vadoveliu tai abejoju. Gali pabandyti rasyti "francais", jei ka rasi - pranesk bigsmile.gif
Atsakyti