Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių metų susituokėte?

Man 21, jei 22
Atsakyti
planavau ir as ankti zenytis ir vaiku susilaukti, bet taip isejo kad vaikelis aplenke planus mano smile.gif kelios dienos iki gimdymo pasipirso, bet taip kazkaip ir nesusituokem biggrin.gif vis tai pinigu nera tai ziurek susipykom smile.gif
bet apie metus snekant - dabar sakiau iki 30-mecio turiu isteketi. jis laiko turi iki kol man sueis 27 (dar pasiliksiu kelis metelius kitam susirasti, kad iki trisdesimtmecio speciau biggrin.gif ). simet man 25, vyrukui 28. pranesiu kiek bus jei/kai zenysiuos smile.gif tikiuosi speti smile.gif
Atsakyti
21 man buvo o vyrui 25
Atsakyti
man 25, jam 30 ax.gif nors galėjom ir ankčiau tas vestuves daryt.. bet artėjantis 30metis galų gale privertė kažką suorganizuot..
Iš savo pažįstamų tarpo irgi nemažai vaikinų žinau apsiženijusių pasiekus tą lemtingą 30metį smile.gif
Atsakyti
o tai dar vilties turiu thumbup.gif
Atsakyti
O aš tai gan netikėtai ir gan greitai visom prasmėm...vestuvės bus rugpjūtį tai man jau bus 20,o jam keliolika dienų iki 20 bus likę 4u.gif blush2.gif

ir visiem kyla klausimas.bet mes iš meilės,ne dėl vaikučio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bit.el: 15 vasario 2009 - 16:35
abiem po 23 smile.gif
Atsakyti
kai mes tuoksimės man bus 24 metukai, o MB 29 m. mirksiukas.gif
Atsakyti
Vestuvių dieną mes būsime 22 (aš) ir 23 (MB). Bet aš irgi manau, kad mes galėjom ir ankščiau susituokt, kadangi jau greit bus 6 metai kaip draugaujam ir esam vienas kitu patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
kai mes tuoksimes man bus 24 o maniskiui 25 wub.gif
Atsakyti
Man buvo 19, MB-23
Atsakyti
Man buvo 24, o jam 26 wub.gif
Atsakyti