Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių metų susituokėte?

4u.gif Kai tuoksimes man bus 22 metai, o MB 26 rolleyes.gif Nors skirtumas yra 4metai, bet atrodome kaip vienmeciai ax.gif
Atsakyti
23 smile.gif
Atsakyti
ax.gif o as labai dziaugiuosi- labai - gal net pasakysiu- dydziuojuosi- kad tuoksimes 30-ties sulauke...
jau gal kokie keturi metai- mes vis "TUOKIAMES" ...o dabar- jau galutinai apsisprendem- turim savu lesu pasidaryti butent tokia svente- kokia norim,abu priejom prie to- kad dabar- jau laikas,norim to dabar( nes anksciau nematem tame jokio reikalo- ir prasmes)...Na ir siaip- manau- gal kiek kitaip yra zvelgiama i visa tai,nors vis dar esam pasele- ir niekas- net is keliu bandymu- negali mums teisingai pasakyti musu metu.

Tai vat- tuokiames abu laimingi 30-ties, ir kartu iki tos dienos busime pragyvene 3500 dienu ax.gif

fainiai ar ne thumbup.gif
Atsakyti
Man buvo 23, o vyrui 25, nors vyras sake nesituoks, nes isitikines, jog 25 tai kazkoks negeras skaicius ir negalima vyrui tuoktis tokio amziaus, bet po to man nusileido... ax.gif
Atsakyti
Kai tuoksimes, man bus 22, o man mylimajam 26 blush2.gif Tarp musu 4 metai skirtumas, bet atrodom abu kaip 18 biggrin.gif
Atsakyti
Man 24, vyrui bus 28:)
Atsakyti
kai tuokėmės abu su vyru buvome 31 metų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeine01: 06 liepos 2009 - 15:33
Man buvo 23 vyrui 26
Atsakyti
man 25, vyrui greit 25 smile.gif
Atsakyti
man 21m vyrui 26m
Atsakyti