Įkraunama...
Įkraunama...

Pati sau manikiūrininkė

QUOTE(Jolkuce @ 2011 04 27, 11:44)
g.gif  Aaaa... tada beda, nes siuo prekiauja tik Vilniuje, nors gali bandyt pasiskambint jiems ir uzklaust gal pasiustu  biggrin.gif

Kai uzsiprasys kainos uz pasiuntima... biggrin.gif Gal dar kur nors netycia atkasiu.... unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 01 18, 00:46)
Va va, o kaip su jų galandinimu? Kažkur girdėjau, kad tai daro...gal galite plačiau apie tai?  blush2.gif

Galanda ir profesionalams, ir mėgėjams 4u.gif
Kaune, Baršausko g. galanda 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
norėjau paklausti, kur jūs perkate (jei perkate) gelinius lakus ir kokie Jūsų nuomone yra geriausi? ax.gif blush2.gif smile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muonika @ 2011 05 03, 22:17)
Sveikos mamytės,
norėjau paklausti, kur jūs perkate (jei perkate) gelinius lakus ir kokie Jūsų nuomone yra geriausi?  ax.gif  blush2.gif  smile.gif

Labas. Esu pirkusi dviejų firmų gelinius iš kurių ir galiu palyginti. Esu pirkusi iš UAB Destina Lietuvoje jų siūlomus lakus-gelius. Ir esu siuntusis iš USA gelish. Tai pastarieji man daug labiau patinka 4u.gif
Atsakyti
Sveikos! Siandien maciau go go nails rinkinio reklama. Sisigundziau smile.gif Kas turi si rinkini? ar patinka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alenka @ 2011 05 08, 15:48)
Sveikos! Siandien maciau go go nails rinkinio reklama. Sisigundziau smile.gif Kas turi si rinkini? ar patinka?  smile.gif

Aš irgi juo domiuosi smile.gif Viena forumo narė Top shop temoj minėjo, kad patenkinta visai juo... net nežinau, užsisakyt ar ne jį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alenka @ 2011 05 08, 15:48)
Sveikos! Siandien maciau go go nails rinkinio reklama. Sisigundziau smile.gif Kas turi si rinkini? ar patinka?  smile.gif

Cia kiek zmoniu tiek nuomoniu turbut 4u.gif Is profesonalios puses kalbant, nemanau kad toks daiktas yra vertas tokiu pinigu...gryna reklama...
Kaip ten rasoma, tai nemanau kad negrazius ir apsilaupiusius nagus susitvarkysit su elektrine freza, ta pati galima padaryti ir su normaliom skirtingo astrumo dildem. Nagams 180gritu, sausoms odelems(sonuose) 100gritu ir visa tai jums kainuos tikrai ne 169lt 4u.gif
Dar daug ka galeciau cia antireklamisko tam rinkiniui pasakyti, bet kiekvieno teise rinktis biggrin.gif 4u.gif Tas kas su nagais dirba tokio daikto nepirktu tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2011 05 15, 22:47)
Tas kas su nagais dirba tokio daikto nepirktu tikrai biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
O gal kas zino, ar yra pirkti znypluciu odelem karpyti Zalgirio maximoj apacioj. Ten,kur galanda irankius visokius ir t.t.
Gal ten ir galima nusipirkti?
Atsakyti
labas, gal kuri namuose tvarkotes nagucius su UV geliu-laku?
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2011 07 15, 10:04)

Sau taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2011 07 15, 10:04)

Tvarkomes thumbup.gif
Atsakyti