norėčiau paklausti, gal kas esat pirkę per grupinio pirkimo portalus manikiūro- pedikiūro rinkinius, pvz.kaip
http://www.kasdienpo...mpaign=kartu.lt
ar verti dėmesio? gal geriau viską atskirai pirktis?
Visus manikiuro irankius perku spec parduotuvese kirpykloms,tik realiai apziurejes iranki gali nusipirkti sau tinkama,nes labai daznai zirkluciu o ypac replyciu asmneys nesueina teisingai
turiu labai gerus irankius bet deja nebeliko kaune nei vieno meistro kuris irankius galastu profesionaliai

sveikos merginos,noriu paklausti lipnios juostelės nagams,ar jos visos vienodos,ar jos skiriasi,nes žiūriu kainų jų visokių yra
va kalbu apie kažką panašaus

va kalbu apie kažką panašaus

QUOTE(ginitaa @ 2012 09 05, 16:37)
laba diena, noriu pasiteirauti su kokiu geliu-laku lakuojates nagus? kurias firmas esate isbandziusios? as pati isbandziau 4 firmu ir dviem nusivyliau dviem patenkinta,bet sakau gal tos dvi tiesiog pasenusios buvo,kad blogai laike 

As taip pat sau kojytes ir rankytes tvarkausi, nebemetau pinigu manikiurininkems, geriau investuoju i naujas laku spalvas. Darausi ilgalaiki jau metus, esu isbandziusi daug firmu -labiausiai patiko:IBD, Harmony gelish.jos patikimiausios ir kokybiskiausios. Dar patika Supernail progel , EzFlow nevisai patenkinta, esu pirkusi ir kinietisku pigiu keleta, labai nenusivyliau net ir jomis, kadangi su HG baze ir topu naudoju, tai laiko puikiai 2 savaites.
Zadu isbandyti Lechat MOOD termo lakus , taip pat Perfect nails
QUOTE(undines @ 2013 03 11, 15:09)
norėčiau paklausti, gal kas esat pirkę per grupinio pirkimo portalus manikiūro- pedikiūro rinkinius, pvz.kaip
Atsakymas labai pavėluotas, bet tas rinkinukas - pinigų išmetimas. Pernai pabandžiau, bet toks ššššš...

Papildyta:
Paskaitinėjau keletą forumų, radau gerus atsiliepimus apie Nail tek'ą. Nusipirkau tokį rinkinuką, tikiuosi sustiprins mano silpnus besisluoksniuojančius nagus

QUOTE(reburd @ 2013 04 24, 18:48)
Atsakymas labai pavėluotas, bet tas rinkinukas - pinigų išmetimas. Pernai pabandžiau, bet toks ššššš...
Guli dabar stalčiuj, reikia išmest. ebay.co.uk mačiau po 2 svarus tokie kainuoja, šitas tikrai nekokybiškas 
Papildyta:
Paskaitinėjau keletą forumų, radau gerus atsiliepimus apie Nail tek'ą. Nusipirkau tokį rinkinuką, tikiuosi sustiprins mano silpnus besisluoksniuojančius nagus

Papildyta:

as ir pries ta rinkinuka, pinigai i bala

merginos as su klausimuku pas jus, ar yra mergaiciu savamoksliu kurios darosi sau papildyma akrilu pacios, ar sunku? ir kokias priemones naudojate jai taip, ir kaip ismokote?

QUOTE(Ingredd @ 2013 05 25, 16:51)
Šiaip rusų Silver Star tikrai neblogi metaliniai įrankiai nagams

Merginos, gal žinote kas pigiau Klaipėdoje prekiauja "Harmony gelish" priemponėmis? Šiaip gali būti ir ne iš mano miesto, noriu pati sau pasidaryti lakavimą ant kojų
Skelbimuose radau tik vieną nr., gal pagelbėsit?

QUOTE(Amelie* @ 2013 05 30, 06:04)
Merginos, gal žinote kas pigiau Klaipėdoje prekiauja "Harmony gelish" priemponėmis? Šiaip gali būti ir ne iš mano miesto, noriu pati sau pasidaryti lakavimą ant kojų
Skelbimuose radau tik vieną nr., gal pagelbėsit? 

na, jei norite pagalbos.. parašiau jums į AŽ

QUOTE(-Alice- @ 2013 05 30, 12:43)
laukiu atsakymo