Įkraunama...
Įkraunama...

Pati sau manikiūrininkė

QUOTE(Koce @ 2009 04 15, 09:08)
As neseniai nusipirkau rinkinuka nagu ir ranku odos prieziurai su negyvosios juros dumbliais (CUPe labai ten ji reklamuoja blush2.gif )
I rinkinuka ieina: nagu poliruoklis (nezinau, gal yra koks kitas pavadinimas), ji naudojant nagai islyginami ir paskui su kita puse isblizginami + dar labai fainas ranku kremas wub.gif + tepaliukas odelems minkstinti
Siaip skeptiskai ziuriu i siulomus dalykus, megstu rinktis pati - bet si karta esu patenkinta savo pirkiniu thumbup.gif Patiko tas dalykas, kad nagai visa savaite atrodo kaip nulakuoti bespalviu laku...o lako nenaudoju mirksiukas.gif

Na, paskaiciau ir pagalvojau, kad beveik reklamuoju  lotuliukas.gif
Bet info tokia, koks man ispudis susidare  mirksiukas.gif

agam, esu ir as ta poliruokli nusipirkus - droge uz 3,99 Lt - liuks nagai atrodo thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!
Turiu tikrai didele beda, kurios niekada gyvenime neturiu turejus.Visada turejau savo ilgus nagus nereikejo jokiu priauginimu ar ko nors panasaus, nes mano nago struktura labai kieta, bet turejau del darbo nusikirpti nagucius ir po to nukirpimo man naguciai taip ziauriai sluoksniuojasi i kelis sluoksnius!!!! doh.gif Tik atrodo jau pradeda ataugti nagai, kai jau matai ant nago galiuko sviesiai balta pusmenuliuka, kad jau gali nusiimti virsutini sluoksni sad.gif ir kaip ne keista viskas vyksta ant vienos rankos desines( esu desiniaranke). Labai noreciau Jusu paprasyti, kokiu nors geru nagu priemoniu, nagu kremu, nagu laku ar ko nors tikrai gero kad butu greitas poveikis, nes kuo toliau naguciai nusilupa vos ne iki puses nago verysad.gif Siaip visada naudoju nago stiprinanti laka esu pirkus is avon su kaktusu, bet kad ir jis nepadeda.Pradejau dazyti nagus keliais storais sluoksniai kad tik butu kietesni, beeeeeeet..... Padekit prasau!Is anksto didelis dekui.
Atsakyti
QUOTE(Hellen @ 2009 04 30, 21:46)
Sveikos merginos!
Turiu tikrai didele beda, kurios niekada gyvenime neturiu turejus.Visada turejau savo ilgus nagus nereikejo jokiu priauginimu ar ko nors panasaus, nes mano nago struktura labai kieta, bet turejau del darbo nusikirpti nagucius ir po to nukirpimo man naguciai taip ziauriai sluoksniuojasi i kelis sluoksnius!!!! doh.gif  Tik atrodo jau pradeda ataugti nagai, kai jau matai ant nago galiuko sviesiai balta pusmenuliuka, kad jau gali nusiimti virsutini sluoksni sad.gif ir kaip ne keista viskas vyksta ant vienos rankos desines( esu desiniaranke). Labai noreciau Jusu paprasyti, kokiu nors geru nagu priemoniu, nagu kremu, nagu laku ar ko nors tikrai gero kad butu greitas poveikis, nes kuo toliau naguciai nusilupa vos ne iki puses nago  verysad.gif Siaip visada naudoju nago stiprinanti laka  esu pirkus is avon su kaktusu, bet kad ir jis nepadeda.Pradejau dazyti nagus keliais storais sluoksniai kad tik butu kietesni, beeeeeeet..... Padekit prasau!Is anksto didelis dekui.

Nail tek'a pirk,pradings visos problemos,patepsi pradzioj kasdien po karta,po poros savaiciu kas antra trecia diena,galiausiai veliau karta i savaite smile.gif isbandyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellen @ 2009 04 30, 21:46)
Sveikos merginos!
Turiu tikrai didele beda, kurios niekada gyvenime neturiu turejus.Visada turejau savo ilgus nagus nereikejo jokiu priauginimu ar ko nors panasaus, nes mano nago struktura labai kieta, bet turejau del darbo nusikirpti nagucius ir po to nukirpimo man naguciai taip ziauriai sluoksniuojasi i kelis sluoksnius!!!! doh.gif  Tik atrodo jau pradeda ataugti nagai, kai jau matai ant nago galiuko sviesiai balta pusmenuliuka, kad jau gali nusiimti virsutini sluoksni sad.gif ir kaip ne keista viskas vyksta ant vienos rankos desines( esu desiniaranke). Labai noreciau Jusu paprasyti, kokiu nors geru nagu priemoniu, nagu kremu, nagu laku ar ko nors tikrai gero kad butu greitas poveikis, nes kuo toliau naguciai nusilupa vos ne iki puses nago  verysad.gif Siaip visada naudoju nago stiprinanti laka  esu pirkus is avon su kaktusu, bet kad ir jis nepadeda.Pradejau dazyti nagus keliais storais sluoksniai kad tik butu kietesni, beeeeeeet..... Padekit prasau!Is anksto didelis dekui.

Reikia drėkinti nagus. Ieškok priemonių, skirtų tam. Mano taip pat gana kieti nagai, tai žinau, ką tai reiškia.
Atsakyti
[quote=zai zai 25,2009 05 01, 00:13]
Nail tek'a pirk,pradings visos problemos,patepsi pradzioj kasdien po karta,po poros savaiciu kas antra trecia diena,galiausiai veliau karta i savaite smile.gif isbandyta

Dekui uz atsakyma pabandysiu surasti vaistinese, nes gyvenu ne Lietuvoje.Bandysim gal pades, nes nagai tikrai labai jau ziauriai atrodo! verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Just4Fun @ 2009 05 01, 08:20)
Reikia drėkinti nagus. Ieškok priemonių, skirtų tam. Mano taip pat gana kieti nagai, tai žinau, ką tai reiškia.

Hmm drekinti?Gal ir gera ideja butu, nes kai tik nors biski trenkiu nagu ar i stala ar i dar ka nors ir iskarto tas pusmenuliukas ir virsutine nago dali gali nuimti hmmm dekui labai bandysiu gal koki kremuka drekinanti paieskot, bandysiu viska, kad tik padetu!
Atsakyti
QUOTE(Hellen @ 2009 05 01, 22:22)
Hmm drekinti?Gal ir gera ideja butu, nes kai tik nors biski trenkiu nagu ar i stala ar i dar ka nors ir iskarto tas pusmenuliukas ir virsutine nago dali gali nuimti hmmm dekui labai bandysiu gal koki kremuka drekinanti paieskot, bandysiu viska, kad tik padetu!

O kokioje salyje randiesi? :)alyvuogiu aliejuje pamirkyk dar nagucius,taip pat vonelese su druska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zai zai 25 @ 2009 05 01, 22:22)
O kokioje salyje randiesi? :)alyvuogiu aliejuje pamirkyk dar nagucius,taip pat vonelese su druska  smile.gif

O as Airijoj gyvenu dabar ir siandien buvau keliose vaistinese ir tik siule kazkoki laka, o ko nors panasaus i krema ar klausiau ar turi NAIL TEK niekas nieko nezino apie tai, bet airiskoj interneto svetainei (parduotuvei) esu radus, tai teks pirkti internete jei taip giria ta NAIL TEK'a. O siandien dariausi voniale siltas vanduo, aliejus ir citrina, palaikiau 10 min, bet aisku ,kad nuo vieno pamirkimo geriau nebus, bet jau tikrai nzn ka bedaryt bandysiu viska kad vel mano naguciai atsistatytu ir kad vel tureciau ilgus nagucius!Dar reikes pabandyti su druska!!O ta druska kur voniai tinka???Ar as turiu kazkokia atskirai pirktis?Dekui uz atsakyma
Papildyta:
Dar noreciau suzinoti tu NAIL TEK'u yra daug ir skirtingu gal galetumet patarti kuris geriausias??Ten ir lakai ir kremukai kazkokie ir aliejukai!Kas geriau??????????
Atsakyti
QUOTE(Hellen @ 2009 05 02, 20:07)
O as Airijoj gyvenu dabar ir siandien buvau keliose vaistinese ir tik siule kazkoki laka, o ko nors panasaus i krema ar klausiau ar turi NAIL TEK niekas nieko nezino apie tai, bet airiskoj interneto svetainei (parduotuvei) esu radus, tai teks pirkti internete jei taip giria ta NAIL TEK'a. O siandien dariausi voniale siltas vanduo, aliejus ir citrina, palaikiau 10 min, bet aisku ,kad nuo vieno pamirkimo geriau nebus, bet jau tikrai nzn ka bedaryt bandysiu viska kad vel mano naguciai atsistatytu ir kad vel tureciau ilgus nagucius!Dar reikes pabandyti su druska!!O ta druska kur voniai tinka???Ar as turiu kazkokia atskirai pirktis?Dekui uz atsakyma
Papildyta:
Dar noreciau suzinoti tu NAIL TEK'u yra daug ir skirtingu gal galetumet patarti kuris geriausias??Ten ir lakai ir kremukai kazkokie ir aliejukai!Kas geriau??????????

su paprasta valgomaja druskyte,as seniau darydavau voneles,labai sutvirteja naguciai,nes pas mane tokia pati problema budavo smile.gif nail tek'as ne kremukas,tai kaip permatomas lakas,as pati pamenu pries daug metu tik pasijuokiau,kai bendradarbe pasiule,nes man niekaip nejo nagu uzsiauginti,bet nusipirkau ir buvau stipriai nustebinta bigsmile.gif pas manikiurininkes paklausk,tiesiog kirpyklose,uzeik ir paklausinek vienur,kitur,arba internetu,tik bus siek tiek brangiau.Pati vaziuoju i uzsieni uz keliu dienu,todel ir klausiau salies,jeigu ta pati butu,atvezus buciau ir nusipirktum smile.gif o numeriukas nail teko,jeigu nori tiesiog sudrekinti,tai 3,o siaip tai reikia kelis menesius panaudoti 2nr,po to menesiuka 3nr,kad visa laika nenaudoti 2nr,nes kitaip jie,kad ir ilgi uzauga,luzta staigiai kur uzkliuvus smile.gif
Atsakyti
as tik galiu namines voneles pasakyti nuo luzinejanciu nagu.
1. Nagus stiprina ricinos aliejus., Tiesiog patepkite nagus juo ir palaikykite.
2. I koki nors alieju (migdolu, jojobos) ilasinti ilang ilang EA.
3. Kelis kartus per savaite i nagucius itrinti citrinu EA.
Atsakyti
QUOTE(zai zai 25 @ 2009 05 02, 22:57)
su paprasta valgomaja druskyte,as seniau darydavau voneles,labai sutvirteja naguciai,nes pas mane tokia pati problema budavo smile.gif nail tek'as ne kremukas,tai kaip permatomas lakas,as pati pamenu pries daug metu tik pasijuokiau,kai bendradarbe pasiule,nes man niekaip nejo nagu uzsiauginti,bet nusipirkau ir buvau stipriai nustebinta  bigsmile.gif pas manikiurininkes paklausk,tiesiog kirpyklose,uzeik ir paklausinek vienur,kitur,arba internetu,tik bus siek tiek brangiau.Pati vaziuoju i uzsieni uz keliu dienu,todel ir klausiau salies,jeigu ta pati butu,atvezus buciau ir nusipirktum smile.gif o numeriukas nail teko,jeigu nori tiesiog sudrekinti,tai 3,o siaip tai reikia kelis menesius panaudoti 2nr,po to menesiuka 3nr,kad visa laika nenaudoti 2nr,nes kitaip jie,kad ir ilgi uzauga,luzta staigiai kur uzkliuvus smile.gif

As vakar gerokai prisedau prie konpo ir ieskojau kur galima pirkti pasirodo tam inetrnete airiskame yra ne originalus lakai (tipo nail tek bet pakuote skiriasi nuo originalios!) http://nagavita.lt/i...s_id=19&lang=lt As tikrai nenoriu kazkokio S.... pirkti uz tokia kaina, o originalu laka radau tik lietuvoje tai teks turbut laukti iki Liepos, nes tik liepa vaziuosiu namucion!Bet iki liepos isvis be nagu liksiu!Darysiu siaip voneles nes kitaip nieko gero nebelieka! verysad.gif eh gaila, kas tu ne iki Airijos skrendi!Turbut i Anglija ane?Dekui uz atsakyma ir rupesti tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2009 05 03, 08:04)
as tik galiu namines voneles pasakyti nuo luzinejanciu nagu.
1. Nagus stiprina ricinos aliejus., Tiesiog patepkite nagus juo ir palaikykite.
2. I koki nors alieju (migdolu, jojobos) ilasinti ilang ilang EA.
3. Kelis kartus per savaite i nagucius itrinti citrinu EA.

Dekui labai, bet gaila neturiu nei ricinos, nei visokiu ilang ilang gal nusipirksiu!Dekui
Atsakyti
QUOTE(Hellen @ 2009 05 02, 18:07)
Papildyta:

O gal galetum parasyti kaina???kazkur apie 30-40ltane???
Atsakyti
QUOTE(Hellen @ 2009 05 03, 11:12)
As vakar gerokai prisedau prie konpo ir ieskojau kur galima pirkti pasirodo tam inetrnete airiskame yra ne originalus lakai (tipo nail tek bet pakuote skiriasi nuo originalios!)    http://nagavita.lt/i...s_id=19&lang=lt    As tikrai nenoriu kazkokio S.... pirkti uz tokia kaina, o originalu laka radau tik lietuvoje tai teks turbut laukti iki Liepos, nes tik liepa vaziuosiu namucion!Bet iki liepos isvis be nagu liksiu!Darysiu siaip voneles nes kitaip nieko gero nebelieka! verysad.gif eh gaila, kas tu ne iki Airijos skrendi!Turbut i Anglija ane?Dekui uz atsakyma ir rupesti  tongue.gif
Papildyta:
Dekui labai, bet gaila neturiu nei ricinos, nei visokiu ilang ilang gal nusipirksiu!Dekui

Ne,as plaukiu i Swedija,tai buciau atvezus smile.gif o kaina nail teko apie 40 lt,dabar tiksliai nezinau ar nera pabrange,budavo po 36 lt,as pati is manikiurininkes gaudavo isvis uz 25 lt be antkainio,joa,yra originalus ir yra perdirbti,siaip,kas liecia ne originala,as pas drauge kai pamaciau,sakau pas tave neoriginalus nail tek,bet jai vistiek pavyko uzsiauginti nagucius lotuliukas.gif
Atsakyti