Įkraunama...
Įkraunama...

Populiarioji psichologija

Kviečiu tuos, kurie domisi tokia literatūra.
Atsakyti
įdomu. kol kas skaitinėju/įsigyju knygas apie vaikų psichologiją
Atsakyti
Suaugusiųjų psichologija nedomina? smile.gif
Atsakyti
domina. nežnau ar tai psichologija bet man labai padėjo Dale Carnegie knygos. ir šiaip labai įdomu buvo kolegijoj psichologijos paskaitos, ech gaila kad tik vieną semestrą
Atsakyti
Kaip tik dabar skaitau šio autoriaus knygą Kaip įsigyti draugų ir daryti įtaką žmonėms. Labai sužavėjo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 07 03, 10:07)
Kaip tik dabar skaitau šio autoriaus knygą Kaip įsigyti draugų ir daryti įtaką žmonėms.  Labai sužavėjo.  mirksiukas.gif

Ši knyga yra ypatingai kritikuojama psichologų, nes joje mokoma kaip manipuliuoti žmonėmis 4u.gif Negi tikrai nori susirasti draugų manipuliuodama jų jausmais? Negi pati norėtum tokių "draugų"?
Atsakyti
Kolkas skaitydama dar jokios manipuliacijos nepastebėjau. Kuo ji ten pasireiškia?
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 07 03, 12:18)
Ši knyga yra ypatingai kritikuojama psichologų, nes joje mokoma kaip manipuliuoti žmonėmis  4u.gif Negi tikrai nori susirasti draugų manipuliuodama jų jausmais? Negi pati norėtum tokių "draugų"?

o ar ją skaitėte? ar susidarėte nuomonę iš kitų kritikų ir nuomonių? kritikuoti visada lengva. tai ką jūs pasakytumėte apie šio autoriaus knygą "Nerimas"? beje ji man labai padėjo kai jau buvau bepakelianti prieš save ranką
o manipuliacija neišvengiama deja mūsų gyvenime. kur jūs šiais laikais rasite tokį krištolinį tyrą žmogų? tai kas čia tokio kad moko manipuliuoti nekeliant konfliktinių situacijų, o pasitelkiant optimistišką požiūrį į gyvenimą, sveiką konkurenciją ir mandagaus elgesio taisykles?
beje aš iki šiol negaliu be ašarų skaityti vietos kurioje išspausdintas tėvo laiškas. mano sesuo psichologijos specialybę įgijus, vaikščiojo per praktikas po visokias įstaigas visko matė, bet jos žodžiais tariant "nemaniau kad trumpas ir lakoniškas, bet tikras nuoširdžių jausmų laiškas galės mane pravirkdyti"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute231: 03 liepos 2008 - 10:28
QUOTE(meskute231 @ 2008 07 03, 10:22)
o ar ją skaitėte? ar susidarėte nuomonę iš kitų kritikų ir nuomonių? kritikuoti visada lengva. tai ką jūs pasakytumėte apie šio autoriaus knygą "Nerimas"? beje ji man labai padėjo kai jau buvau bepakelianti prieš save ranką

Aš Karnegio skaičiau tik "Kaip susirasti draugų" ir "Kaip įveikti stresą". Apie stresą visai patiko, bet va draugų tokiu būdu susirasti nenoriu biggrin.gif Beje, jei nežinojote, Karnegis pats baigė gyvenimą pakėlęs prieš save ranką..... schmoll.gif
Atsakyti
Kritikuoti kiekvienas gudrus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 07 03, 10:20)
Kolkas skaitydama dar jokios manipuliacijos nepastebėjau. Kuo ji ten pasireiškia?

http://www.psyvirtua...puliacijos.html
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 07 03, 12:26)
Aš Karnegio skaičiau tik "Kaip susirasti draugų" ir "Kaip įveikti stresą". Apie stresą visai patiko, bet va draugų tokiu būdu susirasti nenoriu  biggrin.gif Beje, jei nežinojote, Karnegis pats baigė gyvenimą pakėlęs prieš save ranką.....  schmoll.gif

taip, šitą faktą žinojau. bet jūs man pasakykite ar man vaidenasi ar kaip čia gaunasi. bandžiau įgyvendinti vieną iš pirmųjų principų "nepriekaištauk, nesipiktink ir nesmerk". atsimenu ryte gerdamą kavą perskaičiau ir su šia mintimi išėjau tvarkyti įprastinių dienos reikalų. na nežinau kaip kokia aura būčiau apsigaubus žmonės lipte prie manęs lipo, užkalbindavo. netgi vienas vaikinukas užkalbino (buvau netekėjus) ir be jokių romantiškų ketinimų, tik prieš nueinant pasakė kad akys mano kažkaip spindi. nu lai, jei ši knyga nors kiek suteikia optimizmo verta skaityti
Atsakyti