Įkraunama...
Įkraunama...

Populiarioji psichologija

QUOTE(meskute231 @ 2008 07 03, 11:22)
beje aš iki šiol negaliu be ašarų skaityti vietos kurioje išspausdintas tėvo laiškas. mano sesuo psichologijos specialybę įgijus, vaikščiojo per praktikas po visokias įstaigas visko matė, bet jos žodžiais tariant "nemaniau kad trumpas ir lakoniškas, bet tikras nuoširdžių jausmų laiškas galės mane pravirkdyti"

Tas laiškas irgi mane sujaudino smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktusė: 03 liepos 2008 - 10:38
paskutinę knygą skaičiau "gera mergaitė - ne profesija" irgi labai įdomi ir ypač naudinga dirbančioms kolektyve moterims. beje psichologijos įskaitinį darbą iš jos rašiau
Atsakyti
O aš dar skaičiau pykti - sveika. Nelabai man ji patiko. Pasirodė, kad tau pilstoma iš tuščio į kiaurą..
Atsakyti
užtai ir neperku knygų internetu bent jau psichologinių, o stengiuosi bet kiek prieš pirkdama perversti. iš tikro jų tokių išleista begalė
Atsakyti
Dėl tos pačios priežasties aš daugiau knygų imu iš bibliotekos, nei perku 4u.gif
Atsakyti
Patarkite kokią gerą psichologinę knygą reikėtų man perskaityti , nes jau net nebežinau ką daryt. blush2.gif
Atsakyti
Jokių patarimų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(makute @ 2008 08 14, 00:14)
Jokių patarimų?  g.gif

Pabandyk perskaityti Aleksandro Svijasho "Sypsokis kol ne velu"
Atsakyti
QUOTE(makute @ 2008 08 14, 00:14)
Jokių patarimų?  g.gif

sveika, siulau paskaityti sia knygute:
http://www.patogupir...N=9955-678-01-1

ar kokia L.Hay , paprastai skaitomos ir man super, tikrai ikvepia ir padeda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 07 03, 11:07)
Kaip tik dabar skaitau šio autoriaus knygą Kaip įsigyti draugų ir daryti įtaką žmonėms.  Labai sužavėjo.  mirksiukas.gif

o gal kam si knyga nebereikalinga? visai idomu butu paskaityti 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas perskaite ir galetu pigeu parduoti ar padovanoti smile.gif knyga Louise L.Hay Pagydik savo gyvenima.
labai vertinu tokio pobudzio knygas
lauksiu pasiulimu i az.
aciu.
Atsakyti
QUOTE(evitafoto @ 2008 07 03, 10:26)
Aš Karnegio skaičiau tik "Kaip susirasti draugų" ir "Kaip įveikti stresą". Apie stresą visai patiko, bet va draugų tokiu būdu susirasti nenoriu  biggrin.gif Beje, jei nežinojote, Karnegis pats baigė gyvenimą pakėlęs prieš save ranką.....   schmoll.gif

Paskaičiau vikipedijoj ir ten parašyta, kad mirė nuo ligos g.gif Keliose vietose parašyta, kad nuo Hodgkin’s disease, kažkas susiję su limfmazgiais.

Ir netgi radau stripsnį, kur vaikinas stebisi, iš kur tokios nesąmonės sklinda apie jo savižudybę, juk jis mirė natūralia mirtimi. Kritikai kartais persistengia norėdami sudirbti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sufi: 27 lapkričio 2008 - 17:41