Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

O kur jūs perkate skysta vašką ir juosteles depiliacijai? Ir kiek maždaug kainuoja. Galvoju gal ir man pavyktų namie su vašku depiliaciją pasidaryti. O gal geriau vaškas kasetėse?
Reiks pabandyti tą tepalą Bepanten plius, kaip tik nusipirkau, pagalvoju jei kada mergaitės nusidegintų kokį pirščiuką, kad turėčiau po ranka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sssaule: 10 sausio 2006 - 18:09
QUOTE(sssaule @ 2006 01 10, 18:07)
O kur jūs perkate skysta vašką ir juosteles depiliacijai? Ir kiek maždaug kainuoja. Galvoju gal ir man pavyktų namie su vašku depiliaciją pasidaryti. O gal geriau  vaškas kasetėse?
Reiks pabandyti tą tepalą Bepanten plius, kaip tik nusipirkau, pagalvoju jei kada mergaitės nusidegintų kokį pirščiuką, kad turėčiau po ranka.

kaip jau buvo mineta anksciau vaska perka jasisnskio g. 3 ten yra tokia kosmetikos parduotuve bigsmile.gif tongue.gif
o del to kremo, tai zinok,karta nudegiau su aliejum nelabai smarkiai, bet pusle turejo buti garantuotai,tai staigiai uztepiau to bepanteno "riebu" sluoksni ir palaikiau, labai padejo jokio skausmo, jokios pusles nebuvo thumbup.gif
ir po depilicijos jis padeda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2006 01 10, 18:07)
O kur jūs perkate skysta vašką ir juosteles depiliacijai? Ir kiek maždaug kainuoja. Galvoju gal ir man pavyktų namie su vašku depiliaciją pasidaryti. O gal geriau  vaškas kasetėse?

Čia gal nelabai į temą, bet pats geriausias tepalas nuo nudegimų yra Sulfargin. į net ligoninėse naudoja ndegimams gydti. Aš tokį irgi turiu, nes maniškė mergaitė buvo krutinytę nusiplikius. O ir pati kai kokiu alieju apsitaškai bekepant blynus, tai skausmą staigiai nuima ir puslelės neiššoksta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2006 01 10, 14:47)
tai va chebryte  pioneers.gif buvau nubegusi vasko nusipikrti, bet nebuvo elastinio tik kazkokios"kasetes"  blink.gif  sake elastini solevista (ar koks ten pavadinimas) tures ketvirtadieni  biggrin.gif

tai va, buvau nuejusi vasko, bet pasirodo jo negavo doh.gif verysad.gif bus tik menesio gale
nezinote kur dar vilniuje jo nusipirkti???? nes priesingu atveju reikia jau i salona uzsirasyti doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2006 01 12, 16:28)
tai va, buvau nuejusi vasko, bet pasirodo jo negavo  doh.gif  verysad.gif bus tik menesio gale
nezinote kur dar vilniuje jo nusipirkti???? nes priesingu atveju reikia jau i salona uzsirasyti  doh.gif  doh.gif

Aš ir tą patį šiandie sužinojau :sad:
Ir dar tos pardavėjos pamanė, kad mes su draugė kosmetologės biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 01 12, 21:36)
Aš ir tą patį šiandie sužinojau  :sad:
Ir dar tos pardavėjos pamanė, kad mes su draugė kosmetologės  biggrin.gif

ant manes irgi taip pamane lotuliukas.gif nieko nuostabaus, nes manau,kad tai prekes dauguma skirtos kosmetiniams kabinetams ir siaip......., juk tikrai nedidelis procentas elastiniu vasku naudojasi namie g.gif jei cia buciau nepaskaicius, tai net nebuciau gyvenime i ta parduotuvele uzsukus doh.gif
Atsakyti
Kur Klaipėdoj būtų galima elastinio vaško įsigyt, nežinot? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 10 05, 11:54)
plaukeliai neįauga jeigu: teisingai plėšti, naudoti pilingą, šiurkščią kempinę + priemonę po depiliacijos

Bajm, o gali parašyti kaip peiliui kaip tas priemones reikia naudoti?

QUOTE(ewita @ 2006 01 09, 02:28)
Aš kelis kartus turėjau tokius guzus, visada gydžiau kosmetinėm priemonėm  Eveline SOS - visada praeidavo po 3-4 dienų. Reikia tą guzą 3 kartus per diena valyti Eveline losjonų nuo spuogų ir po to iškart užtepti tos pačios firmos lokalinio gelio. Jei po 4 dienų guzas dar neišniko ir nesuminkštėjo, galima padėti Višnievskio tepalo kompresą, po to vėl tepti ta kosmetika. Eveline kosmetiką galima nusipirkti Droge. Ir pjauti nieko nereikės thumbup.gif

Dabar aš visai nebesistebiu kodėl man išdygo gūzas pažasty. aš gi kai nusidepiliuodavau pažastis, jas nedezinfekuodavau, o visą laiką pasitepdavau antiperspirantu doh.gif .
Ewita,o gal žinai kas kiek laiko reikia dėti tą Višnevskio kompresą ir kiek laiko reikia laikyti?
Nes aš tos Eveline kosmetikos nesipirkau, nes pagalvojau, kad jei netiks, neturėsiu vėliau jo kur sutepti. Tai iš karto nusipirkau Višnevskio tepalą. Dabar sėdžiu pažastį užsiklijavus unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 01 13, 14:42)
Ewita,o gal žinai kas kiek laiko reikia dėti tą Višnevskio kompresą ir kiek laiko reikia laikyti?
Nes aš tos Eveline kosmetikos nesipirkau, nes pagalvojau, kad jei netiks, neturėsiu vėliau jo kur sutepti. Tai iš karto nusipirkau Višnevskio tepalą. Dabar sėdžiu pažastį užsiklijavus  unsure.gif .

kaip uzjauciu console.gif del gumbu
ir be to juk tas vysnevskis labai smirda blink.gif
laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2006 01 13, 15:27)
kaip uzjauciu  console.gif del gumbu
ir be to juk tas vysnevskis labai smirda  blink.gif
laikykis  4u.gif

Jo, tas Višnevskis baisiai smirdi, bet kito pasirinkimo neturiu, arba tada turiu eiti pas daktarus, nors jau buvau ir nieko nerado g.gif .
Gal man vaidenasi, bet šiandien su tuo kompresu išbuvau kokias 5 valandas ir atrodo, kad guzelis sumažėjo. Bet gal man čia tik vaidenasi g.gif .Kažin ar taip gali būti g.gif ?
Atsakyti
Višnevskis veikia antiuždegimiškai, uždedi jo ant marlės, dedi ant gumbo, ir priklijuoji, kad nenukristų, jis traukia kas yra gumbo viduje.Mama sesei dėjo, kai ant sėdimosios buvo furunkulas, ištrukė visus pūlius ir jis sumažėjo.O laikydavo priklauso nuo aplinkybių, jei dėdavo nakčiai, tai ryte per naują procedūrą atlikdavo.
Atsakyti
As noriu elektroepiliacijos pagalba plaukus pabandyti pasalinti.Veikia kaip lazeris,plauko svogunelis yra sunaikinamas.
Be to lazeris mane gasdina,kad po proceduru,kai kuriems zmonems ta vieta nebeidega.As isproteciau del to ohmy.gif
Idomu ar kas bande?
Atleiskit,jei kas rase,as temos visos neperskaiciau.

Su vasku bandziau salone depiliuotis,o siaubelis wacko.gif kokia mano oda jautri,be galo skaudejo ir visur isbere,su plaukais patraukliau atrodziau,nebenoriu vasko daugiau fear.gif
Atsakyti