Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

QUOTE(veiren @ 2006 02 15, 21:24)
Nu kaip susinervijau... mad.gif Taip as jo norejau  verysad.gif  O gal zinot ar Kaune galima to vasko gaut?

As irgi bandziau klausti, bet nieks nesako ax.gif gal reiks kooperuotis ir is Vilniaus parsisiusti 4u.gif
Atsakyti
mamkos

gal kam nors tos parduotuves darbuotojos pasake kada vel tures vasko?
Atsakyti
Tikrai, būtų faina sužinoti kada? Aš irgi labai jau užsinorėjau to vaško wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunija @ 2006 02 18, 17:01)
mamkos

gal kam nors tos parduotuves darbuotojos pasake kada vel tures vasko?

as klausiau, bet pasake, kad nezino schmoll.gif nes ir siaip retai gauna
Atsakyti
Žiūriu,deficitas tas vaškas rolleyes.gif
Nejaugi Vilniuje tik vienoje vietoje toki auksą pardavinėja ? mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egle.a @ 2006 02 19, 14:51)
Žiūriu,deficitas tas vaškas  rolleyes.gif 
Nejaugi Vilniuje tik vienoje vietoje toki auksą pardavinėja ? mastau.gif  biggrin.gif

nu tikrai,kad deficitas mirksiukas.gif lotuliukas.gif
siaip bandziau ieskoti jo per google, bet nieko neradau, kitas budas prasimanyti elatsinio vasko: pasiteirauti jo salonuose, nors abejoju, kad jie pardavinetu, na nebent gera drauge ten dirbancia rastumet ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
mano viena drauge karts nuo karto skrenda i italija, parodziau jai kaip atrodo tas vaskas, sakau jei tik pamatysi griebk kuo daugiau! kadangi jis pagamintas italijoj, tai manau ir pigesnis turetu but nei cia, kur as pirkau. bet esu rami, nes bent jau metams man uzteks to, ka turiu smile.gif
Atsakyti
nuosirdziai perskaiciau visa tema smile.gif Labai daug idomybiu suzinojau. Pvz apie elastini vaska pirma karta isgirdau, matyt jau teks i eile stotis, kad to dziaugsmo nusipirkti smile.gif

O siaip turiu pora klausymu smile.gif

1. O ar galima pirmus kartus vasku depiliuojantis naudot kazkokius nuskausminamus kremus pries tai?
2. Ar kuriam nors kosmetologiniam depiliuoja bikini zona vasku visiskai svariai is pirmo karto smile.gif ta prasme ne tik palei triusiku krastus smile.gif (beje, pagal kuriu triusiku krastus depiliuoja? paprastu ar stringu? smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(žaluoju @ 2006 02 19, 19:51)
1. O ar galima pirmus kartus vasku depiliuojantis naudot kazkokius nuskausminamus kremus pries tai?
2. Ar kuriam nors kosmetologiniam depiliuoja bikini zona vasku visiskai svariai is pirmo karto smile.gif ta prasme ne tik palei triusiku krastus smile.gif (beje, pagal kuriu triusiku krastus depiliuoja? paprastu ar stringu? smile.gif )

manau teptis pries depiliacija gali kuo nori,tik va ar kas realiai pades doh.gif g.gif
man salone pirma karta depiliuojant padare kaip as norejau (ne tik pagal triusikeliu krastus mirksiukas.gif ) kiek turi kantrybes, kaip nori taip ir padaro biggrin.gif gali isvis nieko nepalikti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnisss @ 2006 02 19, 20:05)
mano viena drauge karts nuo karto skrenda i italija, parodziau jai kaip atrodo tas vaskas, sakau jei tik pamatysi griebk kuo daugiau! kadangi jis pagamintas italijoj, tai manau ir pigesnis turetu but nei cia, kur as pirkau.

Gal kas nepatingėtų, pasižiūrėtų ir parašytų koks to vaško pavadinimas? ax.gif Turiu draugų Italijoje bigsmile.gif
Atsakyti
Čia vis rašoma apie vaškų depiliaciją, bet gal kas žino apie cukraus depiliaciją. Tokia yra sveikesne ir be jokių pašalinių efektų. Labai norėčiau pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2006 02 20, 10:41)
Čia vis rašoma apie vaškų depiliaciją, bet gal kas žino apie cukraus depiliaciją. Tokia yra sveikesne ir be jokių pašalinių efektų. Labai norėčiau pabandyti ax.gif

Kas čia per naujovė???? Pirmą kart girdžiu g.gif Gal pati gali daugiau apie tai papasakot? smile.gif
Atsakyti