Įkraunama...
Įkraunama...

Šviežiai raugti agurkėliai

QUOTE(Lilija84 @ 2009 07 11, 13:05)
Sveikos smile.gif , pas mus jau pasirodo pirmi agurkeliai, o nusimato ju labai daug tai reiks ir man silpnai parauginti, tai kek supratau tai jeigu nenoriu kad būtų labai jau sūdyti tai dieti tik 1 šaukšta druskos vienam litrui ? mirksiukas.gif

ant litro vandens dejau sauksta druskos tai labai geri agurkeliai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kittychan @ 2009 07 10, 02:45)
tie galiukai kartus buna, tai cia pagrindine priezastis kodel as juos nupjaunu smile.gif


Dar kartais sako, jog kai nupjauti galiukai tai agurkėliai greičiau įrūgsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2009 07 11, 22:21)
Dar kartais sako, jog kai nupjauti galiukai tai agurkėliai greičiau įrūgsta  ax.gif

Sutinku su tavo nuomone 4u.gif -ir uzpylus silu vandeniu jie greiciau irugsta.
Jeigu jau visa agurkas yra kartus.tai nebutinai jo bus tik galiukas kartus.
Dar yra sakoma,kad agurkus butinai reikia pamerkti i salta vandeni ,jie buna skanesni,kuomet yra karsta tuomet agurkai buna kartus,tai yra pasakyta musu senoliu,Gal ir yra cia tiesos.
Atsakyti
As litrui vandens dedu 1 sauksta druskos su trupuciu, agurku galiukus visada nupjaunu. Pridedu vysniu lapu, krapu ir cesnako.
Atsakyti
jei suprantat rusiškai va čia labai puikus ir greitai pagaminamas agurkėlių Receptas, išbandyta thumbup.gif gaunasi labai skanūs ir traškūs agurkėliai thumbup.gif
Atsakyti
As,i agurkelius dedu krapus ,vysniu lapus,juoduju serbentu lapus,krieno lapu,cesnako,druskos,garstyciu grudeliu,jeigu neturiu beriu miltuku.
Aisku pilu vandens,jeigu noriu,kad greiciau irugtu pilu siltesniu vandeniu.
Atsakyti
tas receptukas be vandens visai neblogas ax.gif
aciu
Atsakyti
QUOTE(Aira* @ 2009 07 14, 13:59)
jei suprantat rusiškai va čia labai puikus ir greitai pagaminamas agurkėlių Receptas, išbandyta  thumbup.gif  gaunasi labai skanūs ir traškūs agurkėliai  thumbup.gif

Jis thumbup.gif
Gal kas gali lietuviskai parasyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2009 07 29, 00:14)
Jis  thumbup.gif
Gal kas gali lietuviskai parasyt  blush2.gif

1 kg agurkų (nedidelių)
1 šaukštas druskos
3-4 skiltelės česnako
krapai

Agurkams nupjauti galiukus ir sudėti i polietileninį maišelį, užberti druską, smulkintus krapus, ir česnaką, užrišti ir gerai papurtyti. Dėti paketą į šaldytuvą, retkarčiais vis papurtyti. Po 6-8 valandų agurkėliai paruošti. SkanausĄ
Atsakyti
QUOTE(Aira* @ 2009 07 29, 08:15)

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aira* @ 2009 07 29, 07:15)
1 kg agurkų (nedidelių)
1 šaukštas druskos
3-4 skiltelės česnako
krapai

Agurkams nupjauti galiukus ir sudėti i polietileninį maišelį, užberti druską, smulkintus krapus, ir česnaką, užrišti ir gerai papurtyti. Dėti paketą į šaldytuvą, retkarčiais vis papurtyti. Po 6-8 valandų agurkėliai paruošti. SkanausĄ



jau agurkeliu skanumelis thumbup.gif ,dekui uz receptuka 4u.gif
Atsakyti

 i 
FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti