Įkraunama...
Įkraunama...

Ar Jūsų 5-6 m. vaikai dar miega pietų miego?

maniskiams 6.5. Darzely miega. Bande nemiegoti pradzioj metu, bet patys pamate kad per sunku dar. Tai nusprende miegoti. Namie savaitgaliais nemiega. Nebent serga.

Uztat mazoji sesyte 3.5 m jau nuo 3 metu labai sunkiai uzmiega dienom biggrin.gif tai savaitgaliais nemigdom jau ir jos. Ilgiau ryte pamiega ir gerai. O darbo dienom dar buna kad uzmiega kas kazkelinta diena.
Atsakyti
Mano berniukui 5,5 m. ir jaučiu, kaip atėjo lūžis, kad jam jau nereikia miegoti pietų miego. Beda tik kad yra mažesnė sesė, kuriai dar reikia miegoti, nes kitaip vakare pervargsta. Tai mes sutariame, kad vyresnėlis pagulės pusvalanduką ir jeigu neužmigs, galės atsikelti.
Atsakyti
maniskis darzelyje tokio amziaus jau nebeuzmigdavo pietu miegelio, tiesiog guledavo
Atsakyti
Sunus nuo 1.5 metu neguldmas pietu miego, nors buna pasitaiko prisnusta diena dar ir dabar (5metai). Bet ta guldymo miegot rituala baigem 1.5 metu. Tada ismiegodavo nakti 14 valandu. Dabar miega 12 valandu (nuo 8 iki 8).
Atsakyti
Vyresniukas nuo metukų sunkiai užmigdavo pietų miego, o nuo 3 m. visai nemiega pietų miego, nebent kažkur ilgesnėse kelionėse automobilyje, tada miega. Mažylis mėgsta pietų miegelį, nemiegojęs būna piktesnis, miega kartais trumpai, kartais ilgiau iki 2val. su močiute miega iki 4 val. smile.gif ir vakare tvarkingai eina miego.
Atsakyti
Mano darzelyje miega, namie ne. smile.gif Siaip ir dqarzelyje ne visada, tik kai anksti atsikelus, pavargus buna. Masinoje beveik niekada neuzmiega...
Atsakyti
Miega be išimčių 4u.gif
Atsakyti

Mano vyresnėlis nuo pirmų dienų buvo nemiegalius. Tik nuo 4 metų pradėjo kiek ramiau miegoti, o jei užmiega pietų, tada minimum 2 val išmiega. Bet labai sunkiai užmiega pietų. Darželyje kitus vaikus žadina...

Atsakyti

Kadangi siuo metu ji lanko darzeli tik iki pietu, nes as mamos atostogose, tai jau reciau miega pietu namie, o kai ejo i darzeli pilna diena, :ax: miegodavo 

Atsakyti