Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

O kurioje vietoje yra ta Vila Inga
Ar tą Cento [atrodo taip vadinasi centre] reikia privažiuoti?
Ar pagrindine gatve ar kažkur kitur važiuoti reikia? Link bezdžionių tilto ar kitur?
Niekada dar ten nesu buvusi
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2008 07 13, 18:30)
O kurioje vietoje yra ta Vila Inga
Ar tą Cento [atrodo taip vadinasi centre] reikia privažiuoti?
Ar pagrindine gatve ar kažkur kitur važiuoti reikia? Link bezdžionių tilto ar kitur?
Niekada dar ten nesu buvusi

Cia zemelapyje viskas parodyta: http://www.vila-inga...?page=kontaktai
Atsakyti
Sveikos, gal kas vykote i Palanga su palapinėmis?
Jei taip, tai kur apsistojote, kokios dabar kainos už palapinės pastatymą?
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2008 07 13, 18:54)
Sveikos, gal kas vykote i Palanga su palapinėmis?
Jei taip, tai kur apsistojote, kokios dabar kainos už palapinės pastatymą?

Cia gal geriau klausti Palangos temoje 4u.gif
Atsakyti
Kazkodel tylu cia siandien verysad.gif
Iki to momento, kai pamatysiu jura liko dar 27 dienos, o jau ryte keliuosi ir vakare uzmiegu su mintimis apie Sventaja blink.gif Neisivaizduoju kaip istversiu tas 27 dienas blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2008 07 09, 16:57)
RAAAADAAAAU  clap.gif  clap.gif  clap.gif  Merginos, po ilgų paieškų ir vargo radau tai, apie ką kalbėjau ir galiu ramiai važiuot atostogaut  yu.gif
Tai yra poilsiavietė "Džiugutis", Šventosios g. 23B, tel. 8-675-43363, pasirodo jie atsinaujino, pasiremontavo, pasidarė normalų www.dziugutis.lt puslapį, šeimininkė Irena, galiu drąsiai patvirtinti - puiki, kad ir kas bebūtų, visuomet padės. Šią poilsiavietę tikrai verta rinktis  drinks_cheers.gif
Visiems puikių orų ir gerų įspūdžių  4u.gif

Kiek supratau, kad laaabai toli jura g.gif
Atsakyti
QUOTE(sole @ 2008 07 13, 20:58)
Kiek supratau, kad laaabai toli jura g.gif

Tolokai ax.gif
Atsakyti
O kokios mzdaug kainos 3 vietu namelio be patogumu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2008 07 12, 11:03)
Sveikos merginos, mes ir sugalvojome kitą savaitgalį pailsėti ir norime Šventojoje, kiek perskambinau, jau viskas užimta  doh.gif Negi taip jau viskas išnuomota? gal kuri Jūsų čia esate ilėjusis, ir tikrai padori vieta? Nes kiek radau skelbimu su foto tai viskas užimta , o be foto, kažkaip nesinori rizikuoti. mes važiuojame keturiese ir kūdikėlis 8-ių mėnesių.

Man kasdien skambina po -n kartų dėl butuko, nors skelbime parašiau, kad laisvas tik rugpjūčio antroj pusėj doh.gif unsure.gif

Manau, kad kuo brangesni apartamentai, tuo didesnė tikimybė, kad dar bus laisvi. Tvarkingus, gerus ekonominius variantus žmonės rezervuojasi jau iš anksto, nes tokių paklausa didžiausia, o štai prabangesnis butas savo kliento kartais ir lukteli - konkrečiai nieko nepatarsiu, bandykit žiūrėt skelbimuose pagal kainas bigsmile.gif

P.s. Ieškau mamytės, kuri rezervavosi pas mane butuką Šventojoje nuo liepos 18 iki 21 d. - lauksiu asmeninės žinutės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 14 liepos 2008 - 06:52
QUOTE(flight @ 2008 07 14, 06:49)
Man kasdien skambina po -n kartų dėl butuko, nors skelbime parašiau, kad laisvas tik rugpjūčio antroj pusėj  doh.gif  unsure.gif

Manau, kad kuo brangesni apartamentai, tuo didesnė tikimybė, kad dar bus laisvi. Tvarkingus, gerus ekonominius variantus žmonės rezervuojasi jau iš anksto,  nes tokių paklausa didžiausia, o štai prabangesnis butas savo kliento kartais ir lukteli - konkrečiai nieko nepatarsiu, bandykit žiūrėt skelbimuose pagal kainas  bigsmile.gif

P.s. Ieškau mamytės, kuri rezervavosi pas mane butuką Šventojoje nuo liepos 18 iki 21 d. - lauksiu asmeninės žinutės  4u.gif

Tai vat aš jau šitą irgi ištyriau, kad taip yra, aš tai sau aukštų reikalavimų nekeliu, bet kas su vaikučiu važiuoja, tai nori tavrkingai labai, viso atskiro, todėl ir sunku jau rasti. Flight, gal ta mamytė, nevažiuos? bigsmile.gif 4u.gif Tada aš jau blatinčiaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2008 07 14, 08:50)
Flight, gal ta mamytė, nevažiuos? bigsmile.gif  4u.gif Tada aš jau blatinčiaus biggrin.gif

Jei gerai pamenu, tai, kaip ir visada, buvo sumokėtas avansiukas, tad turėtų važiuoti. ax.gif Tik tiek, kad būtų gerai sulaukti skambučio ir sutarti, kaip perduoti raktus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 14 liepos 2008 - 08:10
QUOTE(Angeliuke_ @ 2008 07 14, 00:11)
O kokios mzdaug kainos 3 vietu namelio be patogumu? smile.gif

Pvz CIA 80 lt.

Ir siaip manau kaina neturi buti daugiau 100 lt 4u.gif
Atsakyti