Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(perfekta @ 2008 07 24, 14:19)
Na va, prisiskambinau smile.gif dar vis neissiunte doh.gif nes matot banko nera pas juos Hansos, bet kokiu atveju tai ne mano problema ir taip mums tiek nepatogumu sukele doh.gif

Kaip tai Hansos ner?Ten gi visi bankai yra biggrin.gif
Atsakyti
Na va, prisiskambinau smile.gif dar vis neissiunte doh.gif nes matot banko nera pas juos Hansos, bet kokiu atveju tai ne mano problema ir taip mums tiek nepatogumu sukele doh.gif

Chaaaaaaaaaaaa Palanga ne už 100km gal ką doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif tegu nejuokina pasitikrint ar avansas yra galėjo, internete skelbimas yra man atrodo, tai suabejočiau ar internetine bankininkyste nesinaudoja g.gif g.gif g.gif

Lasveni, o kur tu ten bakus matei? Aš tik bankomatus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carevna: 24 liepos 2008 - 13:23
QUOTE(Carevna @ 2008 07 24, 14:22)
Lasveni, o kur tu ten bakus matei? Aš tik bankomatus  g.gif

Na as pati dar nieko ten nemaciau, nes jau seniai buvau. Omeny bankomatus turejau zinoma blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lasveni @ 2008 07 24, 15:22)
Kaip tai Hansos ner?Ten gi visi bankai yra biggrin.gif

A velnias ja zino doh.gif kazka mykia, nesuprasi, anyway, ne mano tai bedos, sugebejo pasimti avansa lai sugeba ir grazinti
Atsakyti
QUOTE(Lasveni @ 2008 07 24, 14:28)
Na as pati dar nieko ten nemaciau, nes jau seniai buvau. Omeny bankomatus turejau zinoma blush2.gif  doh.gif

Nu is bankomato zmogui į sąskaitą neįmesi mirksiukas.gif

QUOTE(perfekta @ 2008 07 24, 14:29)
A velnias ja zino doh.gif kazka mykia, nesuprasi, anyway, ne mano tai bedos, sugebejo pasimti avansa lai sugeba ir grazinti

Tai jau jo, jeigu nenori bėdos tegul geriau atiduoda, o tai mes čia greit biznį sužlugdysim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 07 24, 15:22)
Chaaaaaaaaaaaa Palanga ne už 100km gal ką  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif tegu nejuokina pasitikrint ar avansas yra galėjo, internete skelbimas yra man atrodo, tai suabejočiau ar internetine bankininkyste nesinaudoja  g.gif  g.gif  g.gif

Lasveni, o kur tu ten bakus matei? Aš tik bankomatus  g.gif

Va, va, apie ka ir kalba ax.gif na bet kokiu atveju raudonom raidem ne be reikalo paryskinau, tegul zmones buna atsargesni jai pervedinedami avansa 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Carevna @ 2008 07 24, 15:30)
Nu is bankomato zmogui į sąskaitą neįmesi  mirksiukas.gif
Tai jau jo, jeigu nenori bėdos tegul geriau atiduoda, o tai mes čia greit biznį sužlugdysim  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Tai jau
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2008 07 24, 14:30)
Va, va, apie ka ir kalba ax.gif na bet kokiu atveju raudonom raidem ne be reikalo paryskinau, tegul zmones buna atsargesni jai pervedinedami avansa 4u.gif

Man tas avanso ėmimas kažkaip durnai skamba, aš kai įpratus kad niekad neimdavo jokio avanso paskambinai pasakei, kad atvažiuoji ir tuo baigiasi, neatvažiuoji paskambink pasakyk, o tokių rezervavimų su avansais niekad nebuvau užtaikius blink.gif gi poilsiautojų pilna, nu neatvažiuos šitas bus kitas tegul tik praneša jei neatvažiuoja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 07 24, 14:33)
Man tas avanso ėmimas kažkaip durnai skamba, aš kai įpratus kad niekad neimdavo jokio avanso paskambinai pasakei, kad atvažiuoji ir tuo baigiasi, neatvažiuoji paskambink pasakyk, o tokių rezervavimų su avansais niekad nebuvau užtaikius  blink.gif  gi poilsiautojų pilna, nu neatvažiuos šitas bus kitas tegul tik praneša jei neatvažiuoja  cool.gif

O man tai kaip tik su avansais patikimiau...Nors po sitos istorijos su perfekta...
Mes tai balandi rezervavomes, uz 2 dienas avansa pervedem ir sedim ramus...Vat kai buvo menuo likes iki atvaziavimo, paskambinom paklaust dar karta ar viskas gerai, kaip orai, ko veztis nereikia ir tt. bigsmile.gif Seimininke tokia maloni pasitaike wub.gif Dar zinoma pries 2 dienas vel paskambinsim... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lasveni @ 2008 07 24, 14:46)
O man tai kaip tik su avansais patikimiau...Nors po sitos istorijos su perfekta...
Mes tai balandi rezervavomes, uz 2 dienas avansa pervedem ir sedim ramus...Vat kai buvo menuo likes iki atvaziavimo, paskambinom paklaust dar karta ar viskas gerai, kaip orai, ko veztis nereikia ir tt. bigsmile.gif Seimininke tokia maloni pasitaike wub.gif Dar zinoma pries 2 dienas vel paskambinsim... rolleyes.gif

Nu iš kitos pusės tai užsigarantuoji vietą, bet va tau ir perfectos atvejis, kad negali būt tikras niekuo doh.gif doh.gif o paskui tampykis nervuokis, mes kai pas tą pačią visada važiuojam tai matyt užtai ir neima, nes žino, kad nepavesim g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lasveni @ 2008 07 24, 14:18)
Taigi pries kelis puslapius buvo nemazai pasiulymu, as pati kelis skelbimus idejau...Taigi bandykit ieskot per skelbiu.lt arba www.priejuros.lt 4u.gif

Aciukas jau radau,ohoh kiek tenai pasiulymu yra manau tikrai kai ka rasim

a gal viskas bus gerai
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2008 07 24, 15:03)
Aciukas jau radau,ohoh kiek tenai pasiulymu yra manau tikrai kai ka rasim

a gal viskas bus gerai

Per visą temą dar daugiau rastum hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Mes tai siais metais nuomuojames Viciunu nameli ax.gif Ir kaina "nesikramto" ir siaip drauge sake viskas tvarkinga ten..(Kai grisim galesiu daugiau papasakoti) O praeitais metais nuomavomes Durpininke nameli, tai net dabar nupurto tualetus prisiminus blink.gif
Atsakyti