Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(ALLUREs @ 2008 07 25, 13:04)
sVEIKOS MERGAITĖS  ,aš neseniai gryžau iš šventosios tai jau laukiu kitu metu ,bet ne del to kad vel prie juros bet kad isvaryt visai seimai be draugu ir gyvent kur visą laika gyvenom ,nes siais metais teko nameliuose tai eina jie nakti pieno lakti ,dusas 5lt. kriaukleje net indu neleidzia plaut ,net kai puoda atnesi praskalaut rekia ,na zodziu tai paskaiciavom tiek kiek mum reikejo ant dusu tai oho ho ,namie per puse metu tiek neisleisi ,zodžiu jei ne jura ,smelis .saule tai buciau pabegus jau ta pacia diena
dar draugai mane princese vadina ir sako nieks man netinka ,bet manau atostogos ir yra tox daiktas kur reik viska daryt kad tiktu patiktu ir gryžtum pailsejęs
ar ne taip  4u.gif
ir dar prie namelio augo tokios žoles sausuoles tai ju kvapas toks ziaurus kad galvojau jos mane nužudys ,nes turiu sienlige

Moki pinigus ir dar jautiesi nepatogiai doh.gif Is tiesu atostogos turi buti gerai, jei negerai, vadinasi visai neatostogos doh.gif
Rasyk, kas ten toki placiagerkliai siulo maudytis duse uz sampano vonios kaina 4u.gif Kad kiti taip neapsigautu ax.gif
Atsakyti
na kagi ir mes šian grįžom iš šventosios smile.gif orelis buvo pasaka, šauniai pailsėjom. Gyvenome vila ingoje. Niu man ten labai patinka ir pernai ten gyvenome. išsisšniukštinėjau visą poilsivietę, bet ir kitais metais važiuosimį į tą patį d2 kambarį (3vietis su patogumais).
Pasitvarkę šiais metais truputį: vaikų žaidimo kampelis patvarkytias, pakeistos visų kambarių durys į plastikines, mūsų kambaryje langas buvo įdėtas (pernai buvo tik durys stiklinės), lovos kitos kambaryje, pakeistos kambariuose visuose kiek mačiau užuolaidos... niu tvarkosi žmonės. Vienas visas namas išnuomotas kiniečiams, sakė jie iki žiemos išsinuomavę, toki fainuoliai vieną vakarą vienas iš kiniečių mus pavaišino kažkokiu jų nacionaliniu patiekalu - na taip ir nesupratom ką valgėm, kažkas iš ryžių lyg miltų smile.gif dar ir plikis iš 16HZ gyveno viloje ingoje. Ech kaip noriu dar prie jūros smile.gif
beje, nuomoja šeimininkai dviračius - valanda 7 lt.
skanu galeros valgykloje, bet eilės doh.gif ir šiaip žmonių labai daug Šventojoje pastarosiomis dienomis buvo, ir kiek girdėjau, su gyvenamosiom vietom ne kas, nes orai geri ir jūros šventė.
Beje, kiek žinau, turėjo būti kelios supermamytės viloj ingoj, vis stebėjau stebėjau bet taip ir nesupratau kuri ten kuri buvote smile.gif
Gero oro visoms atostogaujančioms smile.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif , gal kas buvo Energetiko triviečiuose nameliuose ? Kokie jie didumo ? Ar tilptų pasitiesti ant grindų dvigulį čiužinį ? g.gif Penktadienį važiuosim ir mes prie jūros thumbup.gif
Atsakyti
O as jau beveik viska susikroviau, tiek daug gavosi mantos doh.gif vyras sako, tu kaip visada, kaip i siaure susiruosei lotuliukas.gif blush2.gif Skaiciuojam paskutines valandas iki isvykimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(1975Neringa @ 2008 07 26, 13:00)
sveikutės  4u.gif , gal kas buvo Energetiko triviečiuose nameliuose ? Kokie jie didumo ? Ar tilptų pasitiesti ant grindų dvigulį čiužinį ? g.gif Penktadienį važiuosim ir mes prie jūros  thumbup.gif

mes buvom, tikrai vietos čiužiniui nėra.,nebent stala į lauką išnešit.
Atsakyti
QUOTE(Ania.ks @ 2008 07 26, 16:46)
mes buvom, tikrai vietos čiužiniui nėra.,nebent stala į lauką išnešit.

O kokiam jūs konkrečiai namelį buvot ? blush2.gif , Nes man kaip ir minėjo kad čiužiniui vietos yra g.gif , tai dabar visai pasimečiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(1975Neringa @ 2008 07 26, 18:11)
O kokiam jūs konkrečiai namelį buvot ? blush2.gif , Nes man kaip ir minėjo kad čiužiniui vietos yra  g.gif , tai dabar visai pasimečiau  doh.gif

vienam čiužiniui(vienam žmogui) gal ir rasit vietos., mes buvom nr.7., 17., 24.,25 (tai 25 buvo daugiau vietos).
Atsakyti
Me irgi jau pirmadieni vaziuosim thumbup.gif Tiek laukiu-negaliu biggrin.gif Gal kuria is mamyciu sutiksim ax.gif Kad tik orai geri butu.Busime Viloj Ingoj. smile.gif
Atsakyti
Mamytes, o gal kuri buvote poilsio namuose "Vaivorykste " ? Juros g. papasakokit kaip tek tie nameliai ? Gal kokia nuoroda galite įmesti su nuotraukomis. ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2008 07 27, 08:22)
Mamytes, o gal kuri buvote poilsio namuose "Vaivorykste " ? Juros g. papasakokit kaip tek tie nameliai ? Gal kokia nuoroda galite įmesti su nuotraukomis. ACIU  4u.gif

man atrodo, kad ten ne poilsio namai, o mediniai nameliai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2008 07 27, 08:22)
Mamytes, o gal kuri buvote poilsio namuose "Vaivorykste " ? Juros g. papasakokit kaip tek tie nameliai ? Gal kokia nuoroda galite įmesti su nuotraukomis. ACIU  4u.gif

Ten tikrai mediniai nameliai, norintiems prabangiau gyventi visai netinkami schmoll.gif teko prieš porą metų ten gyventi, bet kiek girdėjau patvarkė juos, gal dabar jau geriau, bet tualetas kitoje gatvės pusėje, man labai nepatiko lakstyti, ypač ryte. Ir šiaip lovos labai prastos buvo, beveik palūžusios doh.gif
sienos labai plonos, viskas girdisi, o mes turėjom garsiai knarkiantį kaimyną lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baste: 27 liepos 2008 - 10:22
Sveikos.As jau po atostogu bigsmile.gif bigsmile.gif buvo nerealu!!pasakoju visa istorija.
mano vyras uzsake pas kazkoke moteri kambari kazkur ten zuvedru gatvei ir sako 90lt vyras klausia ar nereikia jokio uzstato sako ne,viskas bus gerai.As is kart turejau bloga nuojauta nu bet sakau jei kas blogai kanors pakelei susitabdysim.Nu atvarom ketvirtadieni i sventaja apie 13h.ziuriu ten stovi pakelei mociutes kurios nuomuoja sakau vyrui gal iskart stojam sako ne vaziuojam ten.Nu nuvaziavom o ten ta boba sako vietos nebuturim kiti uzsisake. doh.gif as sakau kaa?!! nu galvoju ka cia gyncisies nu nuvarom ten pas tas bobutes kur prie kelio stovejo ziurim nebera blink.gif kazkoks senukas sedejo sako siandien kainos pakile uz 200lt negausit..nu galvoju sakes..kur skambinam ten vietu nera..sako vyras zinau kazkokias "auksines kopas" vaziuojam ten.nuvarom sako turim tik dviviecius liuksus para 210lt o mes tryse sako lovele ten kazkaip 40lt dar ,sakom nu kur deses uzsisakok ten tai uz dvi naktis sumokejom 530lt..Nu bet paiilsejom tai sakes iki juros buvo mazdaug 20metru.tai per 2min nueidavom ir centras netoli tai paiilsejom labaiii gerai bigsmile.gif bigsmile.gif o kas apie sventaja tai nezinau zmoniu daug doh.gif papludimys nelabai tvarkingas bet seip tai gerai smile.gif galiu patart kas vaziuojat pavalgyt Galeroj labai skaniai gamina ir malonios padavejos.parduotuve buvo netoli kazkokia Osia tai gan padori.O seip jei klausimu yra galit klaust dbr ir as zinau apie Sventaja blush2.gif
Atsakyti