QUOTE(ALLUREs @ 2008 07 25, 13:04)
sVEIKOS MERGAITĖS ,aš neseniai gryžau iš šventosios tai jau laukiu kitu metu ,bet ne del to kad vel prie juros bet kad isvaryt visai seimai be draugu ir gyvent kur visą laika gyvenom ,nes siais metais teko nameliuose tai eina jie nakti pieno lakti ,dusas 5lt. kriaukleje net indu neleidzia plaut ,net kai puoda atnesi praskalaut rekia ,na zodziu tai paskaiciavom tiek kiek mum reikejo ant dusu tai oho ho ,namie per puse metu tiek neisleisi ,zodžiu jei ne jura ,smelis .saule tai buciau pabegus jau ta pacia diena
dar draugai mane princese vadina ir sako nieks man netinka ,bet manau atostogos ir yra tox daiktas kur reik viska daryt kad tiktu patiktu ir gryžtum pailsejęs
ar ne taip
ir dar prie namelio augo tokios žoles sausuoles tai ju kvapas toks ziaurus kad galvojau jos mane nužudys ,nes turiu sienlige
dar draugai mane princese vadina ir sako nieks man netinka ,bet manau atostogos ir yra tox daiktas kur reik viska daryt kad tiktu patiktu ir gryžtum pailsejęs
ar ne taip

ir dar prie namelio augo tokios žoles sausuoles tai ju kvapas toks ziaurus kad galvojau jos mane nužudys ,nes turiu sienlige
Moki pinigus ir dar jautiesi nepatogiai

Rasyk, kas ten toki placiagerkliai siulo maudytis duse uz sampano vonios kaina