Mes ir praleidome 7 dienas Sventojoje, poilsineje Limeta, prie tokio boksto  
 tiesa sakant vaziuojame ten jau 5 metus is eiles  
 Kambariai erdvus, lovos patogios, yra dusas,wc, saldytuvas, balkonas, automobiliu stovejimo aikstele  
 iki juros 5 min  
 Kaimynai ramus  

Boruziu papludimyje tai n+1
 jura pirmom dienom buvo salta, bet paskui liuks  
 Jau Titanike kainos kokios  
 Pas Juozapa bardakas  
 tai nuvaziavome i Vienkiemi, skaniai pavalgem ir pasivaiksciuojom aplinkui, graziai padarytas kiemas  

Pirma karta taip gerai pailsejome prie juros, orai buvo pasakiski

QUOTE(Lalaa @ 2008 07 28, 18:48)
Mes ir praleidome 7 dienas Sventojoje, poilsineje Limeta, prie tokio boksto  
 tiesa sakant vaziuojame ten jau 5 metus is eiles  
 Kambariai erdvus, lovos patogios, yra dusas,wc, saldytuvas, balkonas, automobiliu stovejimo aikstele  
 iki juros 5 min  
 Kaimynai ramus  

jura pirmom dienom buvo salta, bet paskui liuks  
 Jau Titanike kainos kokios  
 Pas Juozapa bardakas  
 tai nuvaziavome i Vienkiemi, skaniai pavalgem ir pasivaiksciuojom aplinkui, graziai padarytas kiemas  

O kodėl Pas Juozapą bardakas? Ir kur tas Vienkiemis
QUOTE(dira @ 2008 07 28, 08:31)
aš laikraščiu pasinaudojau
QUOTE(vixiuke @ 2008 07 28, 20:22)
aš laikraščiu pasinaudojau 
 mačiau ir raštelį, malkų savo atsivežėm, o vat laikraščių pamiršom 
Aha aiškėja malkų dingimo istorija
O va kur mes varom, tai yra kambariukas su atskiru įėjimu, tam kabariukyje tūlikas+dušas t.y padarytas tūlikas ir nutekėjimas, užsitrauki užuolaidėlę ir pasileidęs dušą gali nusipraust toj pačioj patalpoj, viskas švaru išlaižyta, tik matyt vienas boileris stovi, nes pvz jei atsikėlei kartu su visais tai gali po drungnu praustis, arba ištaikai momentą kai visi po jūros pliuškenasi, bet kadangi mes keliamės vėliau ir po jūros pareinam vėliau nei visi tai praktiškai visada pliuškenamės po šiltu
[/quote]
Sveiki,
QUOTE(Lalaa @ 2008 07 28, 18:48)
gal galit parašyti, kaip rasti tą Vienkiemį važiuojat iš Šventosios? Kokia ten aplinka ir kainos? Kodėl nepatiko Juozas? Ar daug toliau važiuoti, negu iki Juozapo? Ačiū iš anksto
QUOTE(vixiuke @ 2008 07 28, 07:58)
niu leliukai dar 
 gal ten jūs? Prasilenkėm dar su trynukais tais eidami į galerą 5dienį dieną, vyras taip pavydžiai nužvelgė 
Geriau tegul nepavydi, nes tikrai yra ka veikti
QUOTE(tikiu @ 2008 07 29, 12:25)
Geriau tegul nepavydi, nes tikrai yra ka veikti  
 bet ten ne mes buvome, mes dar tik vaziuosime nuo rugpjucio 11 d., uzsisakiau nameli  juros g. su visais patogumais, sake, kad bus kambariukas liuksas, tai poilsio namu vaivorykste nameliai, gal esate kuri ten buvusios, papasakokite daugiau, aciu  
As buvau "Vaivorykstes" nameliuose, bet buvau ne liukse. kiek atsimenu, labai arti jura..
QUOTE(cingute @ 2008 07 29, 11:38)
As buvau "Vaivorykstes" nameliuose, bet buvau ne liukse. kiek atsimenu, labai arti jura.. 
Papasakok daugiau, kaip ten aplinjka, ar arti pusynas, ar tu siemet buvai ir ar patiko ?
O tai tie ne kambariai ne "liuksas" gal irgi su patogumais ?
aciu
QUOTE(Jedute @ 2008 07 28, 23:31)
Sveiki,  
  as su seimyna kaip tik ir ieskau tokiu patogumu. Gal galit placiau aprasyti, kur tai radote 
  Visa diena visur skambineju, tai vietu ner, tai mano pageidaujamu patogumu ner...... 
Visa tai aptikome netyčia, nes jokių skelbimų šeimininkė kiek žinau vis dar niekur netalpina, o šiaip tai yra Mokyklos gatvės pradžia, t.y pirmas įvažiavimas į Šventąją iki jūros 10-15min kelio iki centro apie 20-30 priklausomai kokiu greičiu jūsų vaikis pėdina