Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(flight @ 2008 07 29, 22:51)
gerai, kai vaikas vyresnis  4u.gif O mano mažoji pusantrų, tai laabai reikia ir normalios virtuvėlės - nemaitinsiu gi pusfabrikačiais ar sumuštiniais, ir savo sanmazgo, nes po smėlio ir jūros ar tiesiog eilinio "reikaliuko"  užpakaliukas staigiai sušunta ir išberia, jei nenuplaunu, tuo ir baigiasi visa romantika ir polėkis  doh.gif

tai labai laikina, išaugs 4u.gif , šiaip šią vasarą gretimuose nameliuose gyveno su keturių mėnesių ir aštuonių mėnesių leliuku. Iš vis kažkaip daugiavaikės kompanijos pasitaikė- aš tik su vienu. Nu ir nieko- nesiskundė. Vyresnysis lelius su vaikštyne visur varinėjo po poilsiavietę, kažkaip matyt maitino, nesigilinau smile.gif , bet nedejavo tai tikrai.
O jei yra alergija tai čia jau aišku ne kažinkas, nu bet gi randi tada tuos patogumus- kas gi sako, kad visi marš į namelius biggrin.gif . Arba- tualetas vetoj, nu tai išsigriaukit biggrin.gif
Tiesiog be tualetų ir dušų stokos, dar yra ir labai daug privalumų mirksiukas.gif
O šiaip tai mūsų šeima iš septynių žmonių, tai gal jau čia tiesiog įgūdis toks išsivystė, kai jau be kliūčių ir problemų išmoksti naudotis tualetu ir vonia, ar dušo kabina nebefksuodamas kad kažko laukiai g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfija: 29 liepos 2008 - 22:09
QUOTE(flight @ 2008 07 29, 21:51)
gerai, kai vaikas vyresnis  4u.gif O mano mažoji pusantrų, tai laabai reikia ir normalios virtuvėlės - nemaitinsiu gi pusfabrikačiais ar sumuštiniais, ir savo sanmazgo, nes po smėlio ir jūros ar tiesiog eilinio "reikaliuko"  užpakaliukas staigiai sušunta ir išberia, jei nenuplaunu, tuo ir baigiasi visa romantika ir polėkis  doh.gif

vat tą patį norėjau pasakyti... kai važiuodavom dar be vaikiuko tai tikrai mažiau rūpėdavo patogumai, nes neilgai būdavom kambariuose, bet vat su vaikiuku ir anksčiau grįšti miegoti ir maistą daugiau gaminam virtuvėlėj ir vanduo karštas jau yra didelis privalumas.
Atsakyti
Mes rugpjucio 11d. vaziuojam prie juros. Gyvensim "Vilneleje" pylimo gatveje biggrin.gif Patinka Sventosios papludimiai, ramybe..Bet truksta renginiu, nera kur nueiti, ka aplankyti..Lieka tik karuseles tongue.gif , nes Titanike nesilankom biggrin.gif Pasakykit, kur galima kulturingoje aplinkoje isgerti kavos? Ir kodel kritikuojat "Juozapa"? Megstam ten nuvaziuot, bet kad labai daug prastu atsiliepimu paskutiniu metu girdisi..pakomentuokit blink.gif
Atsakyti
Atėjau pabliauti - kitą pirmadienį galvojau šoktelti prie jūros, bet kai pasižiūrėjau orus http://www.gismeteo....owns7/26502.htm verysad.gif Ir ką daryti??? Atostogos ribotos. Į Šventąją norėjau, galvoju pirmadienis, bus kur gyventi, nes išvažiuos liaudis po savaitgalio, o čia verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2008 07 30, 08:49)
Atėjau pabliauti - kitą pirmadienį galvojau šoktelti prie jūros, bet kai pasižiūrėjau orus http://www.gismeteo....owns7/26502.htm verysad.gif Ir ką daryti??? Atostogos ribotos. Į Šventąją norėjau, galvoju pirmadienis, bus kur gyventi, nes išvažiuos liaudis po savaitgalio, o čia verysad.gif  verysad.gif

Nieko tokio 4u.gif As patarciau vistiek vaziuoti, nes jau pastebejau, kad tame gismeteo nelabai atitinka realybei...O ir ten juk klimatas toks, kad orai 3 kart i diena keicias ax.gif Patarciau paziureti cia: http://www.hmn.ru/in...=51&value=26510 Gal tai pradziugins blush2.gif
Atsakyti
Atėjau pabliauti - kitą pirmadienį galvojau šoktelti prie jūros, bet kai pasižiūrėjau orus http://www.gismeteo....owns7/26502.htm verysad.gif Ir ką daryti??? Atostogos ribotos. Į Šventąją norėjau, galvoju pirmadienis, bus kur gyventi, nes išvažiuos liaudis po savaitgalio, o čia verysad.gif  verysad.gif

Tai va, kad pas mus tos vasaros tokios sad.gif vaziuotum kur į Turkija, tai tikrai garantuotas, kad nusipirksi gerus orus, na o Lietuvele tokia jau yra su permainingais orais, tikrai sudas kai nuvaziuoji prie juros ir lyja, bet kartais visoj lietuvoj lyja o prie juros saule sviecia, tai va taip ir rizikuoji zmogus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lasveni @ 2008 07 30, 09:04)
Nieko tokio 4u.gif As patarciau vistiek vaziuoti, nes jau pastebejau, kad tame gismeteo nelabai atitinka realybei...O ir ten juk klimatas toks, kad orai 3 kart i diena keicias ax.gif Patarciau paziureti cia: http://www.hmn.ru/in...=51&value=26510 Gal tai pradziugins blush2.gif

Ačiū, truputį prašviesėjo akyse 4u.gif Čia žymiai geresnius orus žada tongue.gif Na, reikės dar Šulijos pasiklausyti, sekti internetą ir labai tikiuosi lėkti prie Baltijos....
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2008 07 30, 09:20)
Ačiū, truputį prašviesėjo akyse 4u.gif Čia žymiai geresnius orus žada tongue.gif Na, reikės dar Šulijos pasiklausyti, sekti internetą ir labai tikiuosi lėkti prie Baltijos....

Tai ir reikia ziureti ten kur gerus orus zada lotuliukas.gif Nes mes kai 9 d. zadam vaziuot tai pries savaite gismeteo.ru sake kad bus 17 laipsniu ir lietus...dabar jau 24 ir saule...tai ir suprask juos biggrin.gif O tas kitas tinklapis kur daviau, tai ten beveik visada geri orai thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Pakuokis daiktus ir ruoškis, aš sakiau važiuosiu nuo rugp6 nors ir kirviais mėtys, manęs jau nei lietus nesulaikys schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

QUOTE(Lasveni @ 2008 07 30, 09:04)

O Gismeteo ŠŪŪŪŪŪŪddddaassss paskutinis mane jau ne vieną kartą apkinso švelniai tariant, vis nusirodo nesąmones šitas tinklapis doh.gif doh.gif doh.gif nebetikrinu aš jame orų, nes tik nuotaiką susigadinu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 07 30, 09:54)
Pakuokis daiktus ir ruoškis, aš sakiau važiuosiu nuo rugp6 nors ir kirviais mėtys, manęs jau nei lietus nesulaikys  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
O Gismeteo ŠŪŪŪŪŪŪddddaassss paskutinis mane jau ne vieną kartą apkinso švelniai tariant, vis nusirodo nesąmones šitas tinklapis  doh.gif  doh.gif  doh.gif nebetikrinu aš jame orų, nes tik nuotaiką susigadinu  doh.gif

Jaučiu taip ir padarysiu 4u.gif Na negi po tiek darbų dar ir gamta neleis man pailsėti blink.gif Kad tik išvien nelytų, degintis aš nemėgstu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2008 07 30, 10:03)
Jaučiu taip ir padarysiu 4u.gif Na negi po tiek darbų dar ir gamta neleis man pailsėti blink.gif Kad tik išvien nelytų, degintis aš nemėgstu blush2.gif

Tai va man irgi saulės nereikia tegul tik nelyja, man gerai ir balta oda, tegul visi ir toliau pirštais bado, nereikia man nei saulės nei soliariumo, mano kojos ir baltos man patinka, o jei kitiem nepatinka tegul nežiūri į svetimas kojas lotuliukas.gif dar nelabai patiktų baisiulinis vėjas, nes tada irgi malonumas menkas doh.gif doh.gif nu tikiuosi, kad oras bus pakenčiamas mirksiukas.gif ir visom mum to ir linkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šventojoje esanti vila "EGVILA" (Topolių g. 5) tikrai nepasižymi maloniu aptarnavimu ir normaliomis kainomis. Atvažiavome per pačius didžiausius karščius, šeštadienį, ieškojome išsinuomoti gyvenąmąjį plotą vienai parai. Suprantama, kad buvo sunku. Viena moteriškė (vilos Egvilos šeimininkė) pasiūlė mums bendrabucio tipo esantį penkiavietį kambariuką palėpėje už 320 lt. vienai parai. Žinome, ne iš karto sutikome, dar ieškojome, bet vienintelis išsigelbėjimas buvo tas bendrabučio tipo penkavietis kambariukas (mes buvome penkiese). Kai jau nieko neradę, sutikome, šeimininkė dar pridėjo kiekvienam po 7 litus už patalynę. Na, kadangi buvo tai vienintelė vieta (tikriausiai, sunku buvo ką rasti), kurioje galėjome apsistoti, tai sutikome, neliko nieko kito daryti. Bet tuo dar nesibaigė, vakare paklausus, kur dušas, šeimininkė informavom, kad dušas (jis tikrai tragiškas) mokamas: 5 litai už 5 min. Be to, ji stovėsianti už durų ir nuimsianti laiką (pamalonino ir sakė, leis net 6 minutes pabūti smile.gif. Zodziu, kol kiekvienas prausėmės, tol "malonioji" šeimininkė stovėjo už durų ir laukė. Pradėjus apvilkinėti patalynę, paaiškėjo, kad ji suplyšus. Be to, kambaryje nemalonus kvapas, nenuvalytas veidrodis, tualetai bendri ir žiauriai smirda, be tualetinio popieriaus. Galų gale 9 val. ryto "maloniosios" šeimininkės vyras atėjo palieti gėlių ir visus prikėlė. Pasirodo iki 10 val. kuo greičiau privalome išsikrausyti. Pro langą matėsi, kad iškabintas skelbimas - "vietų yra". Išeinant šeimininkė suriko, kad niekur neitume, ji nori patikrinti, ar nepavogėme patalynės (baisu). Patikrinus, mus paleido. Tačiau nepamirštamas tas sovietinis šeimininkės stilius ir vilos EGVILOS "kvepiantys" tualetai, veidrodis, per kurį nesimato nieko, "malonus" šeimininkės vyras, kuris 9 val. ryto atėjo palieti gėlių. Tiesiog ten važiuoti tikrai nepatariama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cingute: 30 liepos 2008 - 10:51