Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(Lasveni @ 2008 08 04, 15:45)
Va, kaip tik ta Loratin ir geriu nuo alergijos ax.gif Daug jau visokiu tableciu isbandziau, sitie vaistukai geriausi wub.gif

Reiks tada ir man pasiimt, jau pasidariau sąrašiuką ryt beliks tik susipakuot ir dar šį bei tą nuspirkt ir trečiadienį iš pat rytelio šausim prie jūros thumbup.gif thumbup.gif negaliu kaip laukiu, MB orus šiandien bandė žiūrėt, bet nervai neatlaikė, sakė geriau nežiūrėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carevna: 04 rugpjūčio 2008 - 15:54
QUOTE(Carevna @ 2008 08 04, 16:54)
Reiks tada ir man pasiimt, jau pasidariau sąrašiuką ryt beliks tik susipakuot ir dar šį bei tą nuspirkt ir trečiadienį iš pat rytelio šausim prie jūros  thumbup.gif  thumbup.gif negaliu kaip laukiu, MB orus šiandien bandė žiūrėt, bet nervai neatlaikė, sakė geriau nežiūrėsiu  lotuliukas.gif

O mes penktadieni pakuosimes, o sestadieni is ryto varysim thumbup.gif
O pas mus su prignozemis tai cirkas...Prasideda viskas taip:"Gal einam paziuret kokius orus zada". "Na einam". Paziurim kad ten kokie 23 laipsniai ir lietus, ir sakom: "Ai, vistiek ten orai 3 kart per diena keicias". Ir taip vos nekiekviena diena lotuliukas.gif wacko.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Na man pagaliau artėja ta diena,kai patrauskim Šventosios link rolleyes.gif.
Tad buvusiuju ten su vaikeliu norėčiau paprašyti (jei nesunku) - parašykite sąrašą daiktų,vaistų,indų,maisto. Gal geriausiai man į šį klausimą galėtų iš savo patirties atsakyti Vixiuke ar Bitulka.Taigi važiuosim pas Ingą,tad sąlygos žinomos.Gal tas sąrašiukas pravers ir kitoms,besiruošiančioms dar vykti.

Ačiukas 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2008 08 04, 21:43)
Sveikutės,
Na man pagaliau artėja ta diena,kai patrauskim Šventosios link rolleyes.gif.
Tad buvusiuju ten su vaikeliu norėčiau paprašyti (jei nesunku) - parašykite sąrašą daiktų,vaistų,indų,maisto. Gal geriausiai man į šį klausimą galėtų iš savo patirties atsakyti Vixiuke ar Bitulka.Taigi važiuosim pas Ingą,tad sąlygos žinomos.Gal tas sąrašiukas pravers ir kitoms,besiruošiančioms dar vykti.

Ačiukas 4u.gif .

Kadangi mano vaikai jau dickiai, tai daug ir nesismulkinau irnesakyk.gif veziausi: vaistu- nuo temperaturos, slogos, vabzdziu igelimo, saules nudegimo, pleistro, binto, peroksido tirpalo(jei reiktu zaizdele kokia palauti), kremas nuo saules. Daiktus: asmens higienos priemones, muila, peili(kad kambaryje tureciau) o siaip visa kita atsinesdavom is virtuveles jei reikdavo kambaryje, o pietauti, pusryciauti ir vakarieniauti eidavom i lauka prie virtuveles staliuka buvom okupave hihihi.gif daugiau manau, kad tikrai nieko nereikia, nes viskas ten yra ax.gif
Atsakyti
lab

mes neperseniausiai su seimyna grizom is Sventosios
gyvenom Vila Ingos namelyje
ir jau dabar tai tikrai zinau kad Ingos namuke daugiau nebenoresiu gyvent schmoll.gif
nes jis 2x2m istiesus lova ner kur net apsisukt ir susikraut daiktu, nes kai vaziuoji savaitei tai ju nemazai reikia..gerai kad pasiemem savo pagalves ir kaldras, nes tame namuke man viskas atsiduoda tokiom senienom unsure.gif
geriau kita syk sumoket daugiau ir issinuomot kambari rolleyes.gif

tai vat tiek apie tuos namukus, o siaip visa kita ten visai smagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lasveni @ 2008 08 04, 21:21)
O mes penktadieni pakuosimes, o sestadieni is ryto varysim thumbup.gif
O pas mus su prignozemis tai cirkas...Prasideda viskas taip:"Gal einam paziuret kokius orus zada". "Na einam". Paziurim kad ten kokie 23 laipsniai ir lietus, ir sakom: "Ai, vistiek ten orai 3 kart per diena keicias". Ir taip vos nekiekviena diena lotuliukas.gif  wacko.gif

Nu ką brangutės mūsų planai pasikeitė, prie jūros šaunam šiandien, nes šeimininkė mum kaip kompensaciją pasiūlė nuolaidą pritaikyt, nes mūsų kambarys kuris ryt turėjo būt laisvas bus atlaisvintas tik ketvirtadienį nes kažkas namo sugalvojo dar nevažiuot, tai gausim pradžiai mažesnį kambariuką, o ketvirtadienį persikelsim į saviškį ir dar nuolaidą pritaikys, aišku nelabai malonus dalykas bet ką jau padarysi doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Ar esat kas nors apsistoje Energetiko namukuose Kopu g. g.gif idomu kokie atsiliepimai? aciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditė @ 2008 08 05, 12:04)
Ar esat kas nors apsistoje Energetiko namukuose Kopu g.  g.gif  idomu kokie atsiliepimai? aciu  bigsmile.gif

Mes ne vien kartą ten buvę. Jei namukas su kaimynais,tai nelabai gerai, nes sienos popierinės,kiekvienas pirstelėjimasgirdisi doh.gif Be kaimynų mums dar nebuvo tekę gaut. Tualetai baisoki, vanduo tik šaltas (virtuvėse irgi). Pernai, kai orai ne kokie buvo,nameliuose bais šalta ir drėgna buvo,gerai kad turėjom šildytuvą doh.gif smile.gif Baldai, indai, viskas sena. Na, nebent šiemet kažkas pasikeitę g.gif
Bet užtai jūra ranka pasiekiama ir patys nameliai pušyne thumbup.gif
Manau tie nameliai tinka prabangos neieškantiems, norintiems džiaugtis jūra, smėliu ir saule (jei bus tokia) smile.gif Bet pagal gyvenimo sąlygas,sakyčiau,per brangiai jie lupa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 08 05, 08:13)
lab

mes neperseniausiai su seimyna grizom is Sventosios
gyvenom Vila Ingos namelyje
ir jau dabar tai tikrai zinau kad Ingos namuke daugiau nebenoresiu gyvent schmoll.gif
nes jis 2x2m istiesus lova ner kur net apsisukt ir susikraut daiktu, nes kai vaziuoji savaitei tai ju nemazai reikia..gerai kad pasiemem savo pagalves ir kaldras, nes tame namuke man viskas atsiduoda tokiom senienom unsure.gif 
geriau kita syk sumoket daugiau ir issinuomot kambari  rolleyes.gif

tai vat tiek apie tuos namukus, o siaip visa kita ten visai smagu  thumbup.gif

kiekvienam aisku savo , mes irgi atastogavau pas Inga namukuose ir likom patenkinti, palyginus su kokio Elektrono namuku tai visai super..
Jei kam idomus oras tai sventojoje siandien pliaupe ir vakar lijo .. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2008 08 05, 13:18)
Mes ne vien kartą ten buvę. Jei namukas su kaimynais,tai nelabai gerai, nes sienos popierinės,kiekvienas pirstelėjimasgirdisi doh.gif Be kaimynų mums dar nebuvo tekę gaut. Tualetai baisoki, vanduo tik šaltas (virtuvėse irgi). Pernai, kai orai ne kokie buvo,nameliuose bais šalta ir drėgna buvo,gerai kad turėjom šildytuvą doh.gif  smile.gif Baldai, indai, viskas sena. Na, nebent šiemet kažkas pasikeitę g.gif
Bet užtai jūra ranka pasiekiama ir patys nameliai pušyne thumbup.gif
Manau tie nameliai tinka prabangos neieškantiems, norintiems džiaugtis jūra, smėliu ir saule (jei bus tokia) smile.gif Bet pagal gyvenimo sąlygas,sakyčiau,per brangiai jie lupa doh.gif

O jus jau buvot kai jie renovuoti buvo? Ir kazin ar yra ten namuku su patogumais blush2.gif g.gif Kainos tai nesakyciau kad labai dideles, bet jeigu viskas caro laiku tai gal ir ne kas ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditė @ 2008 08 05, 15:24)
O jus jau buvot kai jie renovuoti buvo? Ir kazin ar yra ten namuku su patogumais  blush2.gif  g.gif Kainos tai nesakyciau kad labai dideles, bet jeigu viskas caro laiku tai gal ir ne kas  ax.gif  4u.gif

O kada jie buvo renovuoti? Nes ten per amžių amžius niekas nesikeičia. Aplopo gal kiek tuos namelius ir psio. Paskutinį kartą ten buvau pernai-nemačiau jokių renovacijų. Nebent šiems metams kažką patvarkė g.gif Šiaip tikrai ne kartą ten buvom,išgyvendavom,per daug į tai dėmesio nekreipdavau smile.gif Bet po to, kai šiais metais Turkijoje paatostogavau,kažin ar aš kada į tuos namelius benuvažiuosiu schmoll.gif Jei jau rinksiuos lietuvišką pajūrį,tai tikrai padoresnių vietų pasieškosiu smile.gif
Dėl namukų su patogumais tai nieko nežinau. Man atrodo,kad nėra,bet galvos nukirst neduočiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2008 08 05, 17:01)
O kada jie buvo renovuoti? Nes ten per amžių amžius niekas nesikeičia. Aplopo gal kiek tuos namelius ir psio. Paskutinį kartą ten buvau pernai-nemačiau jokių renovacijų. Nebent šiems metams kažką patvarkė g.gif Šiaip tikrai ne kartą ten buvom,išgyvendavom,per daug į tai dėmesio nekreipdavau smile.gif Bet po to, kai šiais metais Turkijoje paatostogavau,kažin ar aš kada į tuos namelius benuvažiuosiu schmoll.gif Jei jau rinksiuos lietuvišką pajūrį,tai tikrai padoresnių vietų pasieškosiu smile.gif

Atsiprasau, bet jus cia kazkaip izuliai apie Turkija kalbate...Gal temas sumaisete? blink.gif Jeigu jums taip nepatinka Sventoji tai kalbekite apie jusu mylima Turkija tam skirtoje temoje biggrin.gif Man tai pavyzdziui susidare ispudis, kad jus atejote cia pasirodyti, kad vat jus buvote Turkijoje, o mes vargsai savo zadrypanoj Sventojoj sedim schmoll.gif
Atsakyti