Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(avilte @ 2008 08 05, 16:10)
Sveikos mergaites! Sitam skyrelyje esu naujoke, as kol kas daugiau laiko praleidziu IUI skyrelyje, bet pradejau dometis ir skaitineti ir pas jus. Dariausi jau 4IUI ir vis daugiau minciu kyla del IVF. Todel noreciau Jusu paklausti-ar daugelis is Jusu mergaiciu yra pereje is IUI skyrelio? Suprantu, kai gydytojai suranda priezasti ir siulo iskart nuo IVF pradeti, o jei - neranda priezasciu-ar visos bandote 6IUI ir tik po ju ryzotes IVF????

mes pasidarem 1 IUI ir nusprendem pereit prie ivf, tiesiog gal netikejom, kad mums pavyks su IUI, o ir pinigelius visus sudejus, kad kazkur 6 IUI tolygu vienam IVF...

Gerve, Pamelo, Medeina sekmes Jums kuo didziausios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dainiuke: 05 rugpjūčio 2008 - 15:34
QUOTE(avilte @ 2008 08 05, 15:10)
...........ar visos bandote 6IUI ir tik po ju ryzotes IVF????

Apturėjau 5 IUI, 6-ąja jau nebetikėjau ir nebedariau.
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2008 08 05, 14:10)
Sveikos mergaites! Sitam skyrelyje esu naujoke, as kol kas daugiau laiko praleidziu IUI skyrelyje, bet pradejau dometis ir skaitineti ir pas jus. Dariausi jau 4IUI ir vis daugiau minciu kyla del IVF. Todel noreciau Jusu paklausti-ar daugelis is Jusu mergaiciu yra pereje is IUI skyrelio? Suprantu, kai gydytojai suranda priezasti ir siulo iskart nuo IVF pradeti, o jei - neranda priezasciu-ar visos bandote 6IUI ir tik po ju ryzotes IVF????

As pereinu po 5 IUI. Su 3 stadijos endometrioze ir 1 nepratekanciu kiausintakiu. Pakeiciau gydytoja ir su naujaja nusprendeme, kad IVF.
Atsakyti
QUOTE(janta @ 2008 08 05, 16:34)
Apturėjau 5 IUI, 6-ąja jau nebetikėjau ir nebedariau.

Ir aš tiek jų apturėjau.Jei būčiau žinojus, kad nepasiseks, tikrai nebūčiau tiek dariusi. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 08 05, 14:45)
Aciu, merginos. GAl dar nereikia ir sio ciklo nurasyti...Po vizito viskas bus aisku. Einu 4cd

Ir ta "pilna tekme" turi but iki 5 po pietu, jei veliau, sekanti bus 1-ma diena.
Sekmes dar karta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gerve @ 2008 08 05, 14:52)
Ir ta "pilna tekme" turi but iki 5 po pietu, jei veliau, sekanti bus 1-ma diena.
Sekmes dar karta  4u.gif

Man 1cd pirmadieni ryte prasidejo. Siandien 2 cd skambinau gydytojai, maniau, kad anksciau priims, bet visgi sake, ateiti ketvirtadieni. Ir galvosim doh.gif

Laikau uz visas kumstukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 08 05, 14:45)
Aciu, merginos. GAl dar nereikia ir sio ciklo nurasyti...Po vizito viskas bus aisku. Einu 4cd

Pamelo, vis gi jau priejai ir IVF. Labai linkiu, kad tau pasisiektu ir jau kita menesi galetum mus pradziuginti nestuke.gif wub.gif Is visos sirdies linkiu sekmes wub.gif
Atsakyti
....Rugpjūtį Lietuvą palieka gandrai... Linkiu, kad jums visoms bandančioms paliktų po stebuklėlį... Gerve mirksiukas.gif , Pamelo mirksiukas.gif , Medeina mirksiukas.gif ir visos kitos... lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=dainiuke,2008 07 28, 18:51]
Sveikutes,

Man vakar isodino 3 penkiu dienu puculiukus ir dar 6 broliukus ir sesytes uzsaldem. HCG rugpjucio 7(sutampa su musu vaisinem vestuvem smile.gif ) o rugpjucio 18 diena echoskopas. Beja jai apie gandrus - tai matem 16 gandru vienoje vietoje, tris is ju rezervavom, manau mums visoms ju uzteks lotuliukas.gif

Dainiuke, kaip suprantu tau įsodino blastocistas? O ką užšaldė, embrionus ar blastocistas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kistex: 05 rugpjūčio 2008 - 16:45
QUOTE(kistex @ 2008 08 05, 17:44)

Dainiuke, kaip suprantu tau įsodino blastocistas? O ką užšaldė, embrionus ar blastocistas?

jo, sodino ir uzsalde blastocistas ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti