pasigirsiu

užvakar atšildytą vištą padalinau į tris dalis: krūtinėlė, šlaunelės ir sparnai, nugarėlė.
Iš krūtinėlės penktadienį kepiau įdarytus pievagrybiais kepsnelius.
Nugarėlę papildžiau RIMI pirktomis dar dviem, išviriau, nurinkau mėsytę. gavosi 450g grynos mėsos bigsmile.gif tą mėsą padalinau į dvi dalis. vieną dalį šiandien sutroškinsiu su ryžiais ir daržovėm, o kitą užšaldžiau, bus po kelių dienų prie spagečių.
o šlauneles ir sparnus sumarinavau, ryt kepsiu orkaitėje rankovėj kartu su bulvėm.
mmm, kaip skanu ir pigu - 1 višta+2 nugarytės (už 2,5lt

) ir valgysim visa šeimyna 4 dienas

beje, sultinį, kur viriau vištytę, užšaldžiau, kelis kartus sriubą pasiskaninsiu